تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در نصبِ net Framework3.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض مشکل در نصبِ net Framework3.

سلام.
    دوستان من دیروز «فرهنگِ فارسیِ عمید» رو خریدم که یک سی‌دی با خودش داشت ... نصب کردم و متأسفانه با این پیامِ خطا روـ به ـ رو شدم!

خواستم دات نت فریم ورک رو نصب کنم که با این پیام مواجه شدم!

به بخشِ windows feature که رفتم، اصلاً چیزي به نامِ net framework. وجود نداشت در حالي که خودِ سایتِ مایکروسافت در بخشي که به توضیحِ windows feature پرداخته، به طورِ پیشفرض، دات نت رو قرار داده

مایکروسافت:

ویندوزِ من:

حالا من چي‌کار کنم؟
    ضمناً ویندوزِ من x64 هست!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ویندوز شما سری ultimate هست ؟ اول پنجره cmd رو توحالت run as administrator اجراکنید بعدش فرمان sfc/scannow داخلش تایپ کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده ببینید رفع مشکل میشه دیدین بازم مورد دار بود dvd ویندوز خودتون داخل دستگاه قراربدین ویندوز یک repair کنید بارم اگر به همون صورت بود از ورژن Microsoft .NET Framework 3.0 که تو سایت پایین هست استقاده کنید ببینید رفع اشکال میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

ویندوز شما سری ultimate هست ؟ اول پنجره cmd رو توحالت run as administrator اجراکنید بعدش فرمان sfc/scannow داخلش تایپ کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده ببینید رفع مشکل میشه دیدین بازم مورد دار بود dvd ویندوز خودتون داخل دستگاه قراربدین ویندوز یک repair کنید بارم اگر به همون صورت بود از ورژن Microsoft .NET Framework 3.0 که تو سایت پایین هست استقاده کنید ببینید رفع اشکال میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    بله ultimate هست. آقا مشکلِ من هنوز حل نشده! همه‌یِ این کارها رو انجام دادم. دی‌وی‌دیِ ویندوز رو که گذاشتم پیام داد این ورژن از ویندوز قابلِ repair نیست!
    net 3.0. رو هم پیش‌تر نصب کرده بودم. در پستِ اول یک عکس هم گذاشتم از اروري که هنگامِ نصب داد.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

واسه چی نتونید repair کنیدمگه ویندوزتون اورجینال باشه که پیغام بده وگرنه repair میشه درضمن اون ورژن 64 بیتی که داخل اون سایت آدرسش هست دان کنید و نصب کنید وقتی که dvd ویندوز میزارین بصورت بوت بالا میاین باید گزینه repair your computer انتخاب کنید .

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •