سلام
من ميخوام پارس elx صفر بگيرم ولي هنوز ترديد دارم مخصوصا از بابت گيربكس اين ماشين ميخواستم نظر شما دوستان رو بدونم و از تجربتون استفاده كنم
با سپاس
سلام
من ميخوام پارس elx صفر بگيرم ولي هنوز ترديد دارم مخصوصا از بابت گيربكس اين ماشين ميخواستم نظر شما دوستان رو بدونم و از تجربتون استفاده كنم
با سپاس
سلام.
پژو پارس ELX خودرویی با کیفیت متوسط و امکانات و آپشن هایی نه چندان مناسب
اما موتور و گیربکس خیلی خوب.
اوایل یعنی سال 84 که تازه اومده بود خیلی خوب جا افتاد استقبال بی نظیری ازش شد
اما با گذشت زمان هم کیفیتش اومد پایین و هم قیمتش به طور گزافی افزایش پیدا کرد و
خودروساز داخلی هنوز هم اصرار بر بالا نگهداشتن قیمت این خودرو داره چون نمیتونه قیمتش رو پایین
بیاره به این دلیل که بازار دیگر محصولات از بین میره.
پارس ELX دارای موتور پر استهلاک و مصرف سوخت متوسطی هست اما موتورش با اتاق پارس
واقعا خوب ست شده اما از نظر بازار خرید و فروش بسیار ضعیف هست و افت قیمت زیادی هم داره.
نظر من اینکه اگر قصد خرید پارس ELX رو دارین بهتره کارکردش رو بخرید که افت قیمتش رو کرده باشه
و شما هم ضرر نکنید.
طرفداران پارس ELX بیشتر افراد میانسال هستن و شما میتونید تمیز در حد صفرش رو پیدا کنید.
mohamad skystar عزيز از راهنماييت ممنونم
راستش من فكر ميكردم اين خودرو يه خودرو جوون پسند باشه اما اين جور كه شما ميگيد به نطر مياد خلاف اينه
از طرف ديگه با اين مقدار پول چيز ديگه اي هم نميشه گرفت و من هم تجربه زيادي در زمينه خودرو ندارم كه بتونم كاركرده بگيريم و يه جورايي گرفتن كاركرده برام ريسك به حساب مياد
اختیار داری دوست من.
اصلا نگران نباش شما خودروی جوون پسند و عالی مثله 206 تیپ 5 یا 6 رو میتونی انتخاب کنی
یا در مواردی که صندوق عقب نیاز داشته باشی بازم میتونی به 206 SD V9 و 206 SD V8 فکر کنی.
از اينكه لطف ميكني و راهنمايي ميكني ممنونم
راستش از ماشنيناي كوچيك در حد206 خوشم نمياد وگرنه همونجور كه شما گفتيد v8 خيلي ماشين خوبيه وحتي 207 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه هاچ بك نهايتا درحد i30 كه اونم با بودجه ما جور در نمياد
درسته.
خوب اگر اینجوره میتونی همون پارس ELX رو انتخاب کنی.
من پشت مدل هایی که تازه به بازار میاد ننشستم اما یه 85 رو باهاش رفتیم تهران
خدا شاهده 220 تا به راحتی پر کرد.
فنی ELX عالیه
آره دوست من ، من دنبال همچين ماشيني هستم
فقط اي كاش امكان انتخاب بيشتري تو اين رنج قيمتي بود چون همه اون ايرادهايي كه شما تو پست اولتون مطرح كردين در مورد elx كاملا درسته و آدم رو به شك ميندازه
دوست گلم از لحاظ موتوری این ماشین حرف نداره . شتاب و سرعتش واقعا عالیه ...
فقط حیف که ایمنیش + امکانات جانبیش جالب نیست ...
میتونی سورن بگیری واقعا خیلی زیباست هم تیپش هم راحتیش خیلی بهتر از پرشیاست در ضمن قیمتش هم از اون بهتره امکانات زیاد تری هم داره.
ویه پیشنهاد دیگه روی هیوندا ورنا هم فکر کن ماشین خوبییه واستاندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)