سلام دوستان
دوستان من یه نرم افزار می خوام که بشه برای ADSL محدودیت دانلود روزانه و محدودیت زمان دانلود تعیین کنم.
با برنامه BWMeter تونستم محدودیت حجم رو کنترل کنم. اما محدویت زمان رو نمی تونم یا بلد نیستم.
بهتر توضیح بدم:
یه برنامه می خوام که بتونم تعیین کنم در روز چقدر ارسال و دریافت داشته باشم و اگه این میزان مثلا 200MB مصرف شد. اینترنت رو قطع کنه.
نکته: من ADSL رو به صورت کانکشن استفاده می کردم ولی در برنامه BWMeter نتونستم کانکشن رو پیدا کنم ناچار شدم اینترنتم رو یکسره کنم که فقط موقع ای اینترنت قطع میشه که مودم رو خاموش کنم یا برنامه اجازه نده.
لطفا برنامه ای که معرفی می کنید، این مشکل رو نداشته باشه وهمه کانکشن ها رو بشناسه.
این حالت که خیلی مهمه رو هم حتما داشته باشه.
نکته: همان طور که می دانید شرکت های ارائه ADSL شب ها بین ساعاتی اینترنت رو رایگان می کنند.
مشکل برنامه BWMeter همینه که نمیشه ساعت براش تعیین کرد یا من بلد نیستم. که تعیین بشه بین چه ساعاتی اینترنت مصرفی رو حساب نکنه. یا اگرم حساب می کنه جزء میزان مصرفی روز قرار نده.
مثلا :
من تعیین میکنم که بین ساعت 2 تا 5 صبح یه دانلود به حجم 500MB انجام بشه.(که این ساعات اینترنت رایگان هست.)
حالا اگه من بگم اینترنت روزانم 200MB باشه پس اون 300MB دیگه دانلود نمیشه. من می خوام تعیین بشه که به دانلود بین ساعات 2 تا 5 صبح کار نداشته باشه.
باتشکر