تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: لپ تاپ مودم وايرلس ايسوس N10 رو نميشناسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض لپ تاپ مودم وايرلس ايسوس N10 رو نميشناسه

من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
    با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
    در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان موردم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.

واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
    در ضمن مودم راتا به حال ريست و يا آپديت نكردم

2. این کاربر از farhoudr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حالت access point مودم رو فعال کنید
    مودم رو ریست و مجددا رو حالت pppoe کانفیگ کنید
    از تنظیمات مودم از سربرگ وایرلسشم یک عکس اینجا بزارید
    قریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید

4. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حالت access point مودم رو فعال کنید
    مودم رو ریست و مجددا رو حالت pppoe کانفیگ کنید
    از تنظیمات مودم از سربرگ وایرلسشم یک عکس اینجا بزارید
    قریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید
    دوست عزي ممنون از راهنماييت.من مودم روآپديت كردم.ريست كردم ودوباره كانفيگ كردم.ولي مشكل حل نشد.
    اين مشكل عدم شناسايي ازطريق لپتاپ وقتي اتفاق ميفته كه مودم را خاموش كنمو فردا بخوام روشن كنم.در ضمن هميشه اتفاق نميفته و معمولا وقتي اين مشكل پيشمياد مودم رو خاموشو روشن ميكنم و مشكل حل ميشه.
    قبلا هم گفتم وقتي اين مشكل پيش مياد ارتباط LAN با كامپوتر دستكتاپ برقرار است .
    من چگونه حالت access point رو فعال كنم؟ چيزي به اين اسم نديدم.

6. این کاربر از farhoudr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزي ممنون از راهنماييت.من مودم روآپديت كردم.ريست كردم ودوباره كانفيگ كردم.ولي مشكل حل نشد.
    اين مشكل عدم شناسايي ازطريق لپتاپ وقتي اتفاق ميفته كه مودم را خاموش كنمو فردا بخوام روشن كنم.در ضمن هميشه اتفاق نميفته و معمولا وقتي اين مشكل پيشمياد مودم رو خاموشو روشن ميكنم و مشكل حل ميشه.
    قبلا هم گفتم وقتي اين مشكل پيش مياد ارتباط LAN با كامپوتر دستكتاپ برقرار است .
    من چگونه حالت access point رو فعال كنم؟ چيزي به اين اسم نديدم.
    شما برید تو تنظیمات مودم موقع کانفیگ کردن میتونید حالت اکسس پوینت رو فعال کنید احتمالا با فعال کردن این گزینه مشکلتون حل میشه

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشكل نشناختن مودم توسط لپ تاپ و گوشي حل شده است ولي يك مشكل ديگه دارم و اون اينكه گاها بين مودم و لپ تاپ ارتباط وجود دارد ولي هيچ ديتايي انتقال پيدا نميكنه.حتي مودم گوشي و لپ تاپ را در اين لحظه ميشناسه ولي هيچ ديتايي نميفرسته.تست پينگ كه ميكنم ميگه صد در صد لاست شده.
    به نظر شمامودم رو بفرستم براي گارانتي؟ مشكل اينه كه اين اتفاق هميشه نيست و نميتونم اونجا اين مشكل رو اثبات كنم

10. این کاربر از farhoudr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مودم منم n10 ایسوس و جدیدا منم این مشکل رو پیدا کردم
    لپ تاپ از طریق وایرلس کانکت میشه ولی no internet access هست

12. 2 کاربر از aking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    منم بعضی وقتا همین مشکلو دارم - - - گاهی اوقات پیغام قطع و وصل وایرلس میده (لپتاپ) - - - بعضی وقتا هم no internet access ---

مثل اینکه مشکل شایعی است . حیف شد 69 تومن خریدمش - - - همون tplink یا دی لینک کاشکی میگرفتم - - -
    Last edited by behrooz3229; 22-11-2011 at 20:42.

14. این کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ظاهرا اين مشكل اساسي اين مودم ها است.من با شركت تهران فراژه صحبت كردم و گفت بيار تست كنيم ولي نميشه با تست دو ساعته اثبات كرد.از دو دوست عزيز درخواست ميكنم كه به بخش فني تهران فراژه زنگ بزنند و مشكل را گزارش كنند تا با اين طريق بدونند كه مشكل واقعا وجود داره و بشه بر اساس آن اقدام كرد.
    طرز برخورد واحد پشتيباني تهران فراژه كاملا دوستانه و منطقي بود و فكر ميكنم قبول كنند كه مودم مشكل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
    با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
    در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان موردم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.

واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
    در ضمن مودم راتا به حال ريست و يا آپديت نكردم
    این مودم پشتش یه دکمه روشی خاموش کردن وایرلس داره باید اونو 10 ثانیه نکهداری بهد چراغ وایرلس روشن میشه و مشکلت حل میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •