تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 70

نام تاپيک: Shank 2

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض Shank 2

ســـــــــازنده:
    Klei Entertainment
    ناشــــــــــــــر:
    Electronic Arts
    نویســــــــنده:
    Marianne Krawczyk
    پلتـــــــفرم ها:
    Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
    تاریخ انتشـار:
    Q1 2012 (US)l
    ســــــــــــبک:
    Beat-'Em-Up
    مـــــــــــــدها:
    Single-player, Multiplayer, Cooperative
    درجــــه بندی:
    ESRB: M
    رسـانه/توزیع:
    Digital download

Shank 2 Hands-On Preview

زمانی که اولین شنک توسط سازنده اون یعنی Klei Entertainment ساخته شد به دلیل استایل خاص و فانتزی که داشت کلی مورد تحسین و تمجید منتقدان قرار گرفت ولی در ازای اون برای نداشتن بخش 2 نفره آنلاین و مولتی پلیر همچنین گیم پلی تکراری و کنترل سختش مورد انتقاد هم واقع شد. در همین راستا خبر از ساخت Shank 2 به طور رسمی تایید شد و طبیعتاً همه انتظار برطرف شدن این مشکلات رو در این نسخه خواهیم داشت. این پیش نمایش چکیده نکاتی از چند دقیقه بازی کردن نویسنده این ریویو هست که براتون ترجمه کردم.

Shank 2 بر مبنای قسمت اول و به همون شکل لذت بخش، درست با همون استایل فانتزی و منحصر به فرد خودش که بیان گر فیلم های جنوب غربی دهه ی 70 امریکا بود همراه با داستان درگیر کننده تر و فضاهای جدیدتر ساخته خواهد شد و به همین دلیل مطمئناً طرفداران این بازی چندین برابر از اون بیشتر لذت خواهند برد اما در کنار اینها روش بازی کردن در آن بهبود بیشتری یافته، اسلحه ها در آن زیادتر شده و در طول بازی سوپرایزهای بیشتر منتظر بازیباز خواهد بود.
    کنترل بازی نیز بهبود پیدا کرده و ازادی عمل بیشتری به شما خواهد داد، مخصوصاً در مواقعی که می خواهید به دشمن در زوایای مختلف شلیک کنید! برای مثال در نسخه قبلی وقتی دشمن از پله ها پایین میومد خیلی سخت میشد دقیق اون رو نشونه گرفت و بهش شلیک کرد، ولی حالا با تنظیماتی که برای آنالوگ دسته قرار داده شده به راحتی می تونید تو زوایای مختلف دشمن رو هدف بگیرید و از بین ببرید.
    یکی دیگه از نکاتی که میشه به اون اشاره کرد و یکی از مهمترین مواردی که شمارو تو مبارزات سر پا نگه میداره سیستم کانتر جدید هست! در صورتی که شما در زمان درست حرکت کنید می تونید دشمن رو گرفته و از اسلحش برای کشتن خودش استفاده کنید که این صحنه ها همراه با یک انیمشن عالی هست. شما این کار رو تا حدودی در باس فایتینگ ها هم می تونید انجام بدید ولی در اونجا این کار باس رو نمیکشه ولی میتونه آسیب زیادی بهش برسونه و بازی رو چندین برابر براتون لذت بخش تر کنه!

یکی دیگه از مواردی که باید در موردش صحبت بشه بخش مولتی پلیر بازی هست، این بخش تا حدود خیلی کمی در نسخه قبلی وجود داشت که شامل یک قسمت 2 نفره میشد که فقط در حالت محلی قابل انجام بود و به بازیکن دسترسی انجام بازی در حالت آنلاین رو نمیداد! ولی تو این قسمت شما هم مولتی پلیر دارید که به صورت آنلاین هست و هم بخش 2 نفره دارید که به دو صورت آفلاین و آنلاین قابل انجام هست! مدی که در حال حاضر تایید شده مد Survival یا همون نجات یافتن که در اون شما باید به همراه یارتون موج هایی از دشمن هارو در تعدادی از مپ ها پشت سر بزارید. مپ هایی که در اون بازی خواهید کرد به همراه یک آبجکت ثانویه هستند! در این آبجکت دشمن ها سعی دارن برای نابودی صندوقچه های کلید برای نواحی مختلف بمب هایی کار بزارن که شما باید جلوی اون هارو بگیرید! بعد از اتمام تمامی موج ها باید اطمینان حاصل کنید که بمبی کار گذاشته نشده، در غیر این صورت تا وقتی که دیر نشده باید سریعاً خنثی بشه!
    بعد از هر 5 راند یک بار شما با یک باس مواجه میشید، برای کشتن این کاراکتر نیاز به کار تیمی زیادی هست، همون طور هم که میدونید با گذروندن راندهای مختلف به شما پول داده میشه که باهاشون میتونید آیتم های مختلف از قبیل turret یا مین و ... بخرید که در مواقع مبارزه با باس هایی از این قبیل خیلی به کارتون میاد! در ضمن باید گفت هیچ محدودیت زمانی برای کشتن غول ها وجود نداره، رکوردی که تیم سازنده ثبت کرده 15 دقیقه مقاومت و گیم اسپات 8 دقیقه تونسته جلوی باس دووم بیاره!

گیم اسپات در آخرِ هَندز آنی که برای Shank 2 داشته اظهار امیدواری کرده و گفته این تستی که از بازی انجام کردیم خیلی لذت بخش بوده و همین که شاهد تغییرات و برطرف شدن مشکلات شماره قبلی بودیم خودش جای امیدواری داره...
    اون طور که پیش بینی شده این بازی در اوایل سال 2012 در 3 پلتفرم Xbox Live Arcade, the PlayStation Network و PC منتشر خواهد شد.

------------------------
    منبع:
    Shank 2 Hands-On Preview
    gamespot.com/xbox360/action/shank-2/news/6336939/shank-2-hands-on-preview?mode=previews

------------------------

Videos:
    Shank 2 - Announcement Trailer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------

Screen Shots:

محتوای مخفی: سایز اصلی 

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نسخه ی اول این بازی واقعا به من حال داد.خیلی از بازی خوشم اومد.دو نفره ی بازی هم جالب بود.فقط کاش قطع عضو هم تو بازی داشت
    این نسخه هم امیدوارم آنلاینش راحت باشه و به راحتی بشه بازیش کرد
    خلاصه منتظر این نسخه هم هستیم

3. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

خیلیا دنبال بازی 3بعدی و گرافیک خفن هستن اما این بازی با اینکه دوبعدیه خیلی جالبه و یادمه وقتی نسخه اول اومده بود اکثر بچه های فروم عکس shank رو واسه آواتار یا تو امضا گذاشته بودن.......
    منم هم یکی از منتظران این بازی خفن هستم
    ممنون بابت تاپیک.........

5. 2 کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من حالم از نسخه قبلیش بهم خورد ولی مولتیش بد نبود البته ابن فقط نظر من هست چون برای من اولویت داستان زیبا و دوم گرافیک عالی باشد که جفتش نداشت.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

گرافیک عالی نداشت؟!گرافیک که همش نباید سه بعدی باشه آخه!
    به نظرم یکی از قشنگ ترین قسمتای نسخه قبل همون گرافیکش بود!گرافیک 2 بعدی هنری با رنگ بندی های عالی!

8. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه کی مییاد؟

نسخه اول که خیلی خوب بود یادمه وقتی دانلودش کردم نشستم تا صبح بازیش کردم

خلاصه خیلی باهاش حال کردم

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من که از اینجور سبک بازی خیلی خوشم میاد ، نسخه اولش که عالی بود ایشالله دومش عالیتر باشه!
    Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ویدئو جدید از گیم پلی بازی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
    به همه پیشنهاد می کنم این ویدئوی کوتاه رو ببینید! به وضوح میشه تغییرات مثبت تو گیم پلی و انیمشن رو دید!
    من خودم چند روزه دارم دوباره شنک رو میرم واقعاً این بازی قشنگه حالا ببینید با این تغییرات می خواد چی بشه...
    امیدوارم داستانش هم مثل نسخه اول جذاب باشه! کلی حال میکردم وقتی میدیدم مثل کیل بیل ساختنش D:

12. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازیش خیلی جالبه ..اصن فک نمیکردم اینجوری باشه (تو عکسا ب نظر ضایع میاد)

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تریلر رو دیدم...عجب بازیه زیباییه
    یک سوال : نسخه اول این بازی برای PC هم منتشر شده بود ؟!
    دیگه دوره بازی های سه بعدی سر اومده بازی های مثل limbo , braid و همین shank جذابیت بیشتری دارن

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •