تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راهنمایی برای معرفی بهترین کتاب زبان

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض راهنمایی برای معرفی بهترین کتاب زبان

سلام دوستان
    تصمیم داشتم بعد از این که برم دانشگاه دوباره برم یه کلاس زبان ثبت نام کنم چون 2 سال گذشته به خاطر مشغله های درسی کلاس زبان رو کنار گذاشته بودم
    ولی الان هم وقتم خیلی پره. به خاطر همین تصمیم گرفتم خودم یه کتاب بگیرم و دوباره شروع به خوندن زبان کنم.
    حالا هم موندم چه کتابی رو بخونم
    قبلا اینترچینج می خوندم و اگه درست یادم بیاد کتاب سبزش بودم. فیلم هم زیاد نگاه می کنم و آهنگ اینگلیسی هم خیلی گوش می دم و در مجموع سطح زبانم خوبه. ولی کم کم دارم احساس می کنم بعضی از لغتها داره از یادم میره
    اگه راهنماییم کنید ممنون می شم. کتابی که معرفی می کنید زیاد درگیره گرامر نباشه و بیشتر به مهارتهای دیگه بپردازه
    متشکر

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

10

سلام، مشخصه که سطح زبانتون خوبه و فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن باعث میشه که مهارتتون تا حدودی پایین نیاد ولی خب هرچی باشه اگه مرتب با زبان درگیر نباشیم کم کم فراموش میشه.
    خیلی ها هستن که همیشه دنبال بهترین کتابن از همون شروع کنن یا یادگیریشون رو ادامه بدن. ولی راستش من نمیدونم واقعا کسی میتونه بهترین کتاب مناسب خودش رو( که مهارت های مورد نظر رو در بهترین سطح داشته باشه) پیدا کنه!!!
    به هر حال پیشنهاد میکنم لااقل تا وقتی که کتاب و روش مناسب خودتون رو پیدا کنین از فلش کارت استفاده کنین تا لغت ها از یادتون نره.
    تو بازار که فلش کارتهای مربوط به کتابهای زبان زیاده مثل 504، barron ،1100 ،450 و .... . ولی به نظر من برای این کار اصلا نیاز به خرج کردن نیست .از این نرم افزار ها واسه گوشی کم نیستن ؛ همینطور نرم افزار های کامپیوتری لغت بر اساس روش لایتنر و ... .

موفق باشید.

فکر موشان کن از آن پیش که آذوقه برند / نه در آن وقت که خالی شود انباری چند
    " پروین اعتصامی "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •