سلام
در فایرفاکس اینطور با جاوااسکریپت bookmark میکنن :
در Chrome چه طور توسط Javascript یک صفحه را با درخواست کاربر Bookmark کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در فایرفاکس اینطور با جاوااسکریپت bookmark میکنن :
در Chrome چه طور توسط Javascript یک صفحه را با درخواست کاربر Bookmark کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره که از یه اسکریپت cross browser استفاده کنید که برای همه مرورگرها جواب بده
این کد رو امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
البته عناصر اضافه هم داره که اگر مشکلی برخوردید بگید توضیح بدم
سلام
خیلی Search کردم اما همه این اسکریپتهایی که هست واسه Chromeنیست و برای Chrome فقط Alert میده که لطفا CTRL+D رو بفشارید!!
اینم کاملترین نمونه ای که پیدا شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کروه چون مرورگر نوپایی هست اینجور مشکلا براش پیش میاد
البته یه مقدار هم مشکل از خود دولاپر های کروم هست که ان چیزاش رو با استاندارد های متداول و قدیمی مرورگرهای دیگه مچ نکردن
حالا اگر خیلی مهمه که با این مرورگر سازگار باشه این چیزاتون پیشنهاد میکنم jquery یا سایر library ها هم یه تستی بزنید، فکر کنم اونا چیز خوبی داشته باشن
والا سرچ کردم و هیچی پیدا نشد جز این و چنتا function کوچیک دیگه. همین که معرفی کردم با jqueryهم بازنویسی شده.حالا اگر خیلی مهمه که با این مرورگر سازگار باشه این چیزاتون پیشنهاد میکنم jquery یا سایر library ها هم یه تستی بزنید، فکر کنم اونا چیز خوبی داشته باشن
شما اگه وقت کردی و پیداش کردی بزار اینجا مشکل خیلی ها حل میشه باهاش.
البته یک راه هست برای بوکمارک در chrome که اونم باید توسط پلاگین در بکگراند اجرا بشه.
ممنون
من خودم خیلی با کروم کار نکرم نمیدونم چه طوریاس زیاد
حالا چیزی هم یافتم میزارم اینجا حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)