سلام
بعد از نصب ویندوز 7 .من درایو هام رو شبکه کردم و تو بقیه سیستم ها درایو نشون داده میشه.ولی وقتی میخوای داخل بشی ارور میده که دسترسی امکان پذیر نمی باشد.you dont have premission
سلام
بعد از نصب ویندوز 7 .من درایو هام رو شبکه کردم و تو بقیه سیستم ها درایو نشون داده میشه.ولی وقتی میخوای داخل بشی ارور میده که دسترسی امکان پذیر نمی باشد.you dont have premission
سلام.
به Properties درایو و تب Sharing برو و Advanced Sharing و سپس Permissions رو بزن و Add رو بزن و Everyone رو انتخاب و Full Control رو تیک بزن و Ok کن.
اگر شیر کردید ولی درایوتون در Windows Seven نشون داده نمیشه یعنی اینکه پورتهای File & Printer sharing( 137-138-139-445- باز نیست چک کنید ببینید اسکوپ پورت به جه صورت هست و اینکه فایروال جانبی روی ویندوز چگونه تنظیم شده.
موفق باشید
شیر کردم و درایوها داخل شبکه نشون داده میشه ولی واردش نمیشه.قسمت premission رو هم رفتم فول کردم.بازم درست نشد.
سلام
بچه ها من دیروز دو تا کامپیوترمو شبکه کردم(متصل کردم) و طبق دستور تو قسمت internet protocol ver4 که در بخش اینترنت کانکشن هست رو دستی آی پی دادم و دو سیستم به هم متصل شدند و راحت بازی تحت شبکه هم کردیم و لی متوجه شدم موقعی که تو قسمت internet protocol ver 4 آی پی سیستمو از حالت اتوماتیک به خارج کنم و به صورت دستی (198.162.0.1) وارد کنم اتصال اینترنتم قطع میشه و دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم
این اتفاق معمولیه یا یه مشکلی وجود داره
کدوم؟
اگه مکشل هست راه حلشو بگید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)