تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکلی با 2 VRay RT در ویندوز 7 - 64 بیتی دارم

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض مشکلی با 2 VRay RT در ویندوز 7 - 64 بیتی دارم

من تازه با این ابزار آشنا شدم و از اونجا که کارت گرافیکم EVGA Geforce GTX 560 Ti هستش و امکان استفاده از GPU این کارت بعنوان موتور رندر سعی کردم باهاش کار کنم اما به مشکل برخوردم

مشکلم هم اینه که وقتی که موتور رندر رو از CPU به OpenCL منتقل میکنم اونوقت پیغام waiting for image data میاد و بعدش اجرای سرویس VRay متوقف میشه

یک عکس هم از تمام قضایا براتون گذاشتم :

آیا کسی میتونه توضیح گام به گام نحوه ی عملکرد Vray RT از ابتدا تا شروع رندر real time رو ارائه کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كسي تا حالا با اين بخش كار نكرده؟

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

كسي تا حالا با اين بخش كار نكرده؟
    سلام
    این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه. اگه پشتیبانی می کرد سعی کن یه دونه Vray دیگه نصب کنی. بیشتر مشکلاتی که VRAY ایجاد میکنه به خاطر کرک شدن اونه بعضی وقتها منم که گرافیک Quadro دارم با VrayRT مشکل دارم . توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی

4. این کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو mental ray آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک (کارت گرافیکی که CUDA رو پشتیبانی کنه) مشکلات مشابهی رو ایجاد می کنه... Vray هم ممکنه از این مشکلات داشته باشه.

6. این کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه. اگه پشتیبانی می کرد سعی کن یه دونه Vray دیگه نصب کنی. بیشتر مشکلاتی که VRAY ایجاد میکنه به خاطر کرک شدن اونه بعضی وقتها منم که گرافیک Quadro دارم با VrayRT مشکل دارم . توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی
    متشكرم

چكش ميكنم. ولي بعيد ميدونم مشكل از ساپورت نكردن cuda باشه. شايد همون كرك Vray باشه.

توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی
    آيا مشكل شما با توصيه‌ي اونا حل شد؟ يعني اگر ورژن ديگري رو استفاده كنيم يا كرك ديگري رو برداريم حل ميشه؟

من از VRay 2 استفاده ميكنم. و تنها سيستمي هم كه من روش تستش كردم همين سيستم خودم بوده.

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

تو mental ray آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک (کارت گرافیکی که CUDA رو پشتیبانی کنه) مشکلات مشابهی رو ایجاد می کنه... Vray هم ممکنه از این مشکلات داشته باشه.
    گرافيكم به آخرين ورژن آپديت شده. خيالتون جمع باشه.
    راستي مگه ممكنه Cuda روي EVGA Geforce GTX 560 Ti پشتيباني نشه؟ روي GTX 460‌ كه به راحتي جواب ميداد!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه
    من قسمت GPU Computing رو پیدا نکردم ولی از Cuda پشتیبانی میکنه. اینم دو تا عکس از تب های cuda و OpenCL

نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

اره ساپورت میکنه مشکلی نداره.
    یه چیز دیگه توی تنظیمات Vray نوع پردازش رو رو حالت OpenCL قرار میدی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یه چیز دیگه توی تنظیمات Vray نوع پردازش رو رو حالت OpenCL قرار میدی؟
    اگر به پست اول نگاهي بندازي متوجه ميشي كه در پنجره‌ي Render Setup و در قسمت Engine گزينه‌ي OpenCL انتخاب شده. راستش دلم نمياد VRay 2 رو uninstall كنم و قديمي تر رو نصب كنم ولي اگر ورژني سراغ داريد كه بدون مشكل كار ميكنه ممنون ميشم معرفيش كنيد يا لا اقل لينك دانلودشو بذارين.

راستي شما خودت كه از اين نوع رندر استفاده ميكني ازش راضي هستي؟ منظورم اينه كه سرعت رندرش با CPU قابل رقابته يا همون CPU فعلاً بهترين انتخابه؟

البته ميدونم كه CPU داريم تا CPU و GPU داريم تا GPU ولي منظورم مقايسه‌ي ارزششونه. يعني بتونيم مثلاً يك GPU پيدا كنيم كه هنگام رندر چند برابر CPU سريعتر كارشون انجام بده ولي قيمتشون تقريباً برابر باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سیستم من CPU Corei7 920 Overclock هست گرافیک هم Quadro3800 Ultra با OpenCl که کار میکنم یه کم سرعتش کمتر از Cpu هست برای بهتر کار کردن با OpenCl باید گرافیکی باشه که هسته Cuda اون زیاد باشه مال شما 8 هست مسلما خیلی کمه مال من 192 هسته داره . اگه از حالت Cpu استفاده کنی خیلی بهتر مگر اینکه گرافیکی مثل Quadro یا همچین چیزی گیرت بیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا یه مقایسه ی جالب هست که میتونید ببینید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •