تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: درخواست راهنمايي براي خريد ASUS N53 SV

داره خودمونی میشه KAL-KOI-BABAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض درخواست راهنمايي براي خريد ASUS N53 SV

سلام.
    مي خواستم يه لپ تاپ خوب بگيرم. بعد از كلي گشتن به asus n 53 sv رسيدم.كانفيگ و گارانتي خوبي داره.
    در ضمن لپ تاپم بيشتر براي كاراي روز مره و بازي خوام.
    اگه دوستاني اونو دارن در مورد مشكلاتش مي خواستم بگن و آدرس نمايندگي هاشو تو شيراز ميخواستم.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

این مدل ایسوس در رده مولتی مدیا قرار داره و کیفیتش خوب بوده
    فقط مشکلش کیبورد با کلیدهای کم فاصله و نرمه که برای تایپ کمی سخته
    اگر با گارانتی سازگار خواستی در سایت sazgar لیست نمایندگانش هست
    مادایران هم قیمت و گارانتیش خوبه، برای پیدا کردن نمایندگیش باید تماس بگیری با شرکت

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام.
    مي خواستم يه لپ تاپ خوب بگيرم. بعد از كلي گشتن به asus n 53 sv رسيدم.كانفيگ و گارانتي خوبي داره.
    اگه دوستاني اونو دارن در مورد مشكلاتش مي خواستم بگن و آدرس نمايندگي هاشو تو شيراز ميخواستم.
    .
    .
    .
    مدل خوبی هستش اما کیبورد جالبی نداره و تنوع کانفیگ داره (واسه بازی کیبوردش اذیتت میکنه)...تو سایت سازگار شماره نمایندگان لپ تاپ رو زده....واسه بازی اگه بخوای مدل HP DV6 - 6070ee اگه گیرت بیاد گرافیکش و کیبوردش بهتره

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این مدل کیبرد جالبی نداره به نظر من 6070 بگیرید و یا اگه حتما ایسوس میخواهید از سری k بردارید که مشکل کیبرد ندارند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    یعنی کیبردش اینقدر بده؟من خیلی گشتم.بچه ها تو سایت ها میگن کیفیت ایسوس بهتره.تو بازارم هرجا رفتم همینو گفتن.
    این مدل صداش خوبه و کیفیت صفحه خوبی داره.تو بعضی مغازه ها هم یه دستی به کیبوردش زدم.از طرفی hp میگن مانیتورش خوب نیست ولی گرافیک های بالایی دارن.توش موندم.
    hp با گارانتی دو ساله گیر میاد؟

داره خودمونی میشه haxso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

10

سلام بچه ها
    یعنی کیبردش اینقدر بده؟من خیلی گشتم.بچه ها تو سایت ها میگن کیفیت ایسوس بهتره.تو بازارم هرجا رفتم همینو گفتن.
    این مدل صداش خوبه و کیفیت صفحه خوبی داره.تو بعضی مغازه ها هم یه دستی به کیبوردش زدم.از طرفی hp میگن مانیتورش خوب نیست ولی گرافیک های بالایی دارن.توش موندم.
    به نظر من این مدلو ول کن چون من خودم دارمش بهت اینو میگم با همین کانفیگ میتونی تونی از ام اس آی سری گیم GE620 بگیری اگه GE685 بگیری هم که چه بهتر اما گرونتره و اگه حتما میخای ایسوس بگیری N53SN بگیر که گرافیکش از این مدل بالاتره و در ضمن نوع فول اچ دی هم بگیر که روی جعبه اش زده FHD فقط دقت کن که HD ننوشته باشه تا سرت مثل من کلاه نره در ضمن تاپیکهای دیگه رو هم در مورد N53SV که اینجا هست بخون

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام بچه ها
    .
    .
    .
    .
    کیفیت صفحه HP در حد خودش خوبه (معمولیه)......دقیق بگو چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    بودجه من حدود 1100 هستش.
    درضمن اکثر تاپیک هایی که در مورد n53sv تو این سایت بوده رو خوندم.
    haxso جان.سرت کلاه رفته؟منظورت اینه که FHD میثخواستی و بهت HD دادن.یا اینکه کیفیتش خیلی خوب نیست.این msi هایی رو که گفتی در موردشون اطلاعی ندارم.کانفیگ و قیمتشون رو بی زحمت بنوی(مخصوصا در مورد گرافیکشون)س. گارانتی msi چطوره؟(البته می دونم تو کشور ما گارای معنایی نداره )

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام.
    بودجه من حدود 1100 هستش.
    درضمن اکثر تاپیک هایی که در مورد n53sv تو این سایت بوده رو خوندم.
    haxso جان.سرت کلاه رفته؟منظورت اینه که FHD میثخواستی و بهت HD دادن.یا اینکه کیفیتش خیلی خوب نیست.این msi هایی رو که گفتی در موردشون اطلاعی ندارم.کانفیگ و قیمتشون رو بی زحمت بنوی(مخصوصا در مورد گرافیکشون)س. گارانتی msi چطوره؟(البته می دونم تو کشور ما گارای معنایی نداره )
    .
    .
    .
    اگه بخوای MSI GE620 بخری از 1.100 میزنه بالا........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.

سلام همشهری من asus n53sn گرفتم با گارانتی ویستا ....دفتر خدمات شیراز تازه راه افتاده pc سنتر طبقه 5 منم هر جا گشتم FHD ندیدم کیبردشم بد نیست صداشم خوبه در کل من خیلی راضیم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •