تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سیستمم ه.ک شده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض سیستمم ه.ک شده!!

سلام دوستان.

من امروز در یکی از سایت ها مشغول گشت زنی بودم که یکی از کاربران همون سایت به من پیغام داد که ه.کم کرده و به یه سری از اطلاعات سیستمم مثل یوزر و پسورد یکی از ای میل هام و یوزر و پس اکانت شاتل که ازش ترافیک میگیرم دست داشت.فایروالم هم کومودو هست اما زمان ه.ک فایروال ویندوز کاملا غیر فعال بوده و من هم هواسم به این مسئله نبود.البته این مشکل برای چند کاربر دیگه این سایت هم افتاد و این دوستمون!!هکشون کرده بوده.

الان به نظرتون ویندوز رو عوض کنم یا فایروال یا باید کار خاص دیگه ای انجام بدم؟!

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام دوستان.

من امروز در یکی از سایت ها مشغول گشت زنی بودم که یکی از کاربران همون سایت به من پیغام داد که ه.کم کرده و به یه سری از اطلاعات سیستمم مثل یوزر و پسورد یکی از ای میل هام و یوزر و پس اکانت شاتل که ازش ترافیک میگیرم دست داشت.فایروالم هم کومودو هست اما زمان ه.ک فایروال ویندوز کاملا غیر فعال بوده و من هم هواسم به این مسئله نبود.البته این مشکل برای چند کاربر دیگه این سایت هم افتاد و این دوستمون!!هکشون کرده بوده.

الان به نظرتون ویندوز رو عوض کنم یا فایروال یا باید کار خاص دیگه ای انجام بدم؟!
    ویندوز رو دوباره نصب کنید و از نورتون 2012 و مالور بایت استفاده کنید تمام رمز های دزدیده شده رو هم تغییر بدید

3. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •