تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: خرید یک 206

داره خودمونی میشه peyman12248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world

پيش فرض خرید یک 206

سلام استید محترم
    من یک پراید دارم مال سال 82-83 میخوام بفرومش یه چند تومن بزارم روش یه 206 بگیرم ......پولم با فروش پراید حدود 10 تومن میشه....میخواستم ببینم چه مدل 206 هایی با این قیمت میشه گرفت؟؟؟چی بگیرم بهتره...یکی از دوستام که تخصص انچنانی نداره ولی 206 داره گفت 206 های 86 به پایین جنساشون خارجین و بهترن.....ولی از اون طرف میبینم به خرج افتادن.......یکی میگفت یه مدل قدیمی تیپ 5 بگیرم موتورش بهتره......
    بیبینم با این پولی که من دارم میشه لیزینگی جوری گرفت که این 10 تومنو بدی بعد ماهی 200-300 تومن بدی یه نو بگیرم؟؟؟؟
    کلا راهنمایی کنید لطفا.....من اطلاعاتم خیلی پایینه
    موقع خرید باید به چه فاکتور هایی توجه کنم؟؟؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز . شما با 10 ملیون نقدی و توانایی پرداخت ماهیانه 450 هزار تومان بهترین شرایط برای خرید 206 تیپ 2 را دارا میباشید
    مبلغ 10 ملیون تومان پیش پرداخت الباقی دو فقره چک به مبالغ 2700 هزرا تومان یکی برای 90.1.20 . یکی برای 90.7.20
    پژو 206 مرغوب ترین و با کیفیت ترین خودروی ساخت داخل هست که تیپ دو تا 70 درصد فرانسوی هست و در طی این چند سال تغییری در کیفیت مشاهده نشده .
    در مورد 10 ملیون شما و ماشین کار کرده ! این مبلغ برای 206 بسیار پایین میباشد و ماشین خریداری شده حتما شما رو به خرج خواهد انداخت . در مورد تیپ 5 هم که اصلا نمیشه طرفش رفت چون باید به فکر مدل 82 باشید که تمیزش به سختی گیر میاد و باز هم ارزشی نداره وقتی میتونید قسط بدید و صفر بخرید . اگر هم توانایی پرداخت اقساط سنگین تر دارید تا تیپ 5 و 6 رو به شما معرفی کنم .
    ماشین صفر خریداری کنید با خیال راحت تا 3 سال فقط برونید .

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

اقا پوریای گل ممنون از راهنماییتون ولی این قسمت یکم مشکل منکراتی داره
    تقریبا تموم ماشینای ساخت داخل کیفیشون افت کرده حتی 206 باور کن من پشت 206 82 نشستم(البته با کاکرد 60 هزار) از 206 10 کارکرده حالا بیتر بوده
    ژو 206 مرغوب ترین و با کیفیت ترین خودروی ساخت داخل هست که تیپ دو تا 70 درصد فرانسوی هست و در طی این چند سال تغییری در کیفیت مشاهده نشده .
    راستی این حرف مرجعش کجاس داداش گلم؟

5. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا پوریای گل ممنون از راهنماییتون ولی این قسمت یکم مشکل منکراتی داره
    تقریبا تموم ماشینای ساخت داخل کیفیشون افت کرده حتی 206 باور کن من پشت 206 82 نشستم(البته با کاکرد 60 هزار) از 206 10 کارکرده حالا بیتر بوده
    راستی این حرف مرجعش کجاس داداش گلم؟
    خواهش میکنم . درسته کیفیت افت کرده اما من امروز سمند ال ایکس دوگانه EF7 رو تحویل گرفتم واقعا متعجب شدم ، کیفیت خیلی بهتر شده .
    در مورد 206 هم باید عرض کنم که موتور 206 کاملا فرانسوی هست و در ایران فقط منتاژ میشه . گیرباکس هم 100 درصد قطعات فرانسه هست و فقط در ایران منتاژ میشه . کولر 206 هم با کمپرسور هیتاشی ژاپن و فن زیمنس آلمانیش هنوز دست ایران خودرو داخلش نرفته .
    206 تیپ 5 و 6 هم موتور در ایران مونتاژ و گیرباکس به صورت کاملا بسته شده در باکس های مخصوص از فرانسه وارد ایران و روی ماشین نصب میشن که تا 90 درصد این مدل فرانسه هستش .
    منبعش خودم هستم که به صورت تجربی این اطلاعات رو از انواع نمایندگی ها و تعمیرگاه ها و سایت های معتبر و تجربیات دوستان عزیز در انجمن ها بدست آوردم . مطمئن باشید با کمی تحقیق به حرف های من خواهید رسید .
    درضمن 206 خیلی زود از بین میره و عمر کوتاهی داره ، من 206 تیپ 6 یکی از دوستان رو یک شب گرفتم مدل 85 بود و 70 تا کارکرده بود ، زیروبند و درو پیکر و موتور و همه چیزش داغون شده بود ، همه جای ماشین آه و ناله میکرد . عمر 206 نهایتا 50 هزارتاست و بعدش باید فروختش .

7. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

عمر 206 نهایتا 50 هزارتاست و بعدش باید فروختش .
    اصلا موافق این قسمت حرفتون نیستم ، حتما ماشینی که شما دیدید هرکاری که تونستند باهاش کردند و داغونش کردن ...
    ما خودمون یه 206 84 داریم که 70 تا کار کرده چون بهش رسیدیم نگاهش کنی مثل ماشین صفر میمونه کاملا رو پاست هرکسیم دیده باورش نمیشه 84 باشه
    206 چون اکثرا دست جوونا بوده کارکرد بالاش اینجوری میشه ولی اگه خوب نگهداری بشه هیچ مشکلی نداره

9. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyman12248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.........اون تاریخ هایی که فرمودید برای سال 91 هستش دیگه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا موافق این قسمت حرفتون نیستم ، حتما ماشینی که شما دیدید هرکاری که تونستند باهاش کردند و داغونش کردن ...
    ما خودمون یه 206 84 داریم که 70 تا کار کرده چون بهش رسیدیم نگاهش کنی مثل ماشین صفر میمونه کاملا رو پاست هرکسیم دیده باورش نمیشه 84 باشه
    206 چون اکثرا دست جوونا بوده کارکرد بالاش اینجوری میشه ولی اگه خوب نگهداری بشه هیچ مشکلی نداره
    به هر حال ماشین باید مقاوم باشه ، 206 به مراقبت زیاد احتیاج داره و خیلی زود به خرج میافته .

ممنون از راهنماییتون.........اون تاریخ هایی که فرمودید برای سال 91 هستش دیگه؟؟؟؟
    بله برای سال 91 هست . شما یک سر به سایت ایران خودرو بزنید و پستر فروشش رو دانلود کنید شرایط کامل هست .

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خواهش میکنم . درسته کیفیت افت کرده اما من امروز سمند ال ایکس دوگانه EF7 رو تحویل گرفتم واقعا متعجب شدم ، کیفیت خیلی بهتر شده .
    در مورد 206 هم باید عرض کنم که موتور 206 کاملا فرانسوی هست و در ایران فقط منتاژ میشه . گیرباکس هم 100 درصد قطعات فرانسه هست و فقط در ایران منتاژ میشه . کولر 206 هم با کمپرسور هیتاشی ژاپن و فن زیمنس آلمانیش هنوز دست ایران خودرو داخلش نرفته .
    206 تیپ 5 و 6 هم موتور در ایران مونتاژ و گیرباکس به صورت کاملا بسته شده در باکس های مخصوص از فرانسه وارد ایران و روی ماشین نصب میشن که تا 90 درصد این مدل فرانسه هستش .
    منبعش خودم هستم که به صورت تجربی این اطلاعات رو از انواع نمایندگی ها و تعمیرگاه ها و سایت های معتبر و تجربیات دوستان عزیز در انجمن ها بدست آوردم . مطمئن باشید با کمی تحقیق به حرف های من خواهید رسید .
    درضمن 206 خیلی زود از بین میره و عمر کوتاهی داره ، من 206 تیپ 6 یکی از دوستان رو یک شب گرفتم مدل 85 بود و 70 تا کارکرده بود ، زیروبند و درو پیکر و موتور و همه چیزش داغون شده بود ، همه جای ماشین آه و ناله میکرد . عمر 206 نهایتا 50 هزارتاست و بعدش باید فروختش .
    دیگه اینو مطمئنم که گیربکس از هند و چین میاد.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دیگه اینو مطمئنم که گیربکس از هند و چین میاد.

فقط گیربکس های اتوماتیک 206 تمام ساحت فرانسه هست.

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه delta_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من اگه می خوای تو این ردیف ماشین بخری

برو سراغ مدل 84 پژ<ی 206 که حرف نداره

در ضمن حتما تیپ 5 باشه

یه تومن هزینه بزار و بهش برسی معرکه میشه

حرفمو پشت گوشت ننداز

پشیمون نمیشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •