تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: سونی یا ایسوس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض سونی یا ایسوس

سلام من می خوام دو روز دیگه لپ تاپ بخرم .رشته ام کارشناسی عمرانه.نیاز اصلیم کار با نرم افزارهای مهندسی بعد در کنارش گیم و فیلم .من بین دو گزینه sony f224 و asus n55sf گیر کردم شما کدومو پیشنهاد میدید و در ضمن کیفیت ساخت هم برام خیلی مهمه متشکر

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه گیم تو برنامه هات هست اسوس

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام من می خوام دو روز دیگه لپ تاپ بخرم .رشته ام کارشناسی عمرانه.نیاز اصلیم کار با نرم افزارهای مهندسی بعد در کنارش گیم و فیلم .من بین دو گزینه sony f224 و asus n55sf گیر کردم شما کدومو پیشنهاد میدید و در ضمن کیفیت ساخت هم برام خیلی مهمه متشکر
    f224 که خیلی گرانتر از n55 هستش و کانفیگش هم پایینتره
    f224 تنها برتریش full hd بودنشه ولی n55 هم +hd داره که خیلی مناسبه
    دیزاین وحشتناک f224 قابل مقایسه نیست با n55 به اون قشنگی
    هر کسی که میشناسم لپ تاپ سنگین خریده پشیمانه
    Last edited by F R E E M A N; 16-10-2011 at 00:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

f224 که خیلی گرانتر از n55 هستش و کانفیگش هم پایئینتره
    f224 تنها برتریش full hd بودنشه ولی n55 هم +hd داره که خیلی مناسبه
    دیزاین وحشتناک f224 قابل مقایسه نیست با n55 به اون قشنگی
    هر کسی که میشناسم لپ تاپ سنگین خریده پشیمانه
    كيفيت ساختش چطور؟كدوم بهتره؟در ضمن تفاوت وزنشون 300 يا 400 گرمه ديزاين هم سليقه ايه

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

.
    .
    .
    از نظر کانفیگ مسلما Asus بهتره....چیزی بخر که یه مدت باهاش راحت باشی نه اینکه سر یه سال نشده پشیمونت کنه.....کیفیت هر دو خوبه Sony ظریف و شیک کار میکنه و کیفیتش هم خوبه....Asus هم همینطور هرکدوم از این دو برند مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

.
    .
    .
    از نظر کانفیگ مسلما Asus بهتره....چیزی بخر که یه مدت باهاش راحت باشی نه اینکه سر یه سال نشده پشیمونت کنه.....کیفیت هر دو خوبه Sony ظریف و شیک کار میکنه و کیفیتش هم خوبه....Asus هم همینطور هرکدوم از این دو برند مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن
    يعني اگه سوني رو بخرم سر يك سال پشيمون ميشم؟شما كدوم يكي رو پيشنهاد مي كنيد و چرا؟شما چه مدل و برندي رو توصيه مي كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

f224 نبود به جاش f223 خريدم بعد از ظهر تحويل مي گيرم .مي خواستم راهنماييم كنيد چه چيزايي رو بايد چك كنم و بعد از روشن كردن به چه نكاتي بايد توجه كنم

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

يعني اگه سوني رو بخرم سر يك سال پشيمون ميشم؟شما كدوم يكي رو پيشنهاد مي كنيد و چرا؟شما چه مدل و برندي رو توصيه مي كنيد
    من خيلي تو اين بازار و محصولاش تجربه مداوم فقط يه تجربه ي شخصي بگم شايد كمكت كنه
    داداش من خواصت لپ تاپ بخرهه بين وايو و ايسوز دو دل بود در نهايت بعد إز كلي تحقيق يه ايسوز n خريد راضي هم بودبعد پسر عمم يه وايو أرزون تر و كامفيگ به مراتب پايين تر گرفت ولي تو تست هايي كه گرفتيم (البته نه بنچ مارك) من يكي كه تفاوتي نديدم نه تو سرعت نه گرافيك بأزي در هر دو تا با آخرين جزعيات بأزي كراسيس ٢ رو ران كردن بعد يه سن مكس گزاشتم رندر بگيرن سرعتشون خيلي فرق نداشت و البه هر دو تاشون به درد عمشون ميخوردن تو اين كار pc خونه كه cpu C2Dداشت از اون ها سريع تر بود
    بعدش خواهر همين پسر عممون بعد از يكسال يه ايسوس ديگه گرفت با قيمت مشابه همين وايو تو يه سال قبل خودم نتونستم اين يكي رو تست كنم ولي پسر عمم كه شديدن به مناسب نبودنش( همون اشقال بودن) اسرار داشت ( صحت حرفش به عهده ي خودش) خلاصه من فكر ميكنم وايو تا حدي كاربردي تر باشه حتي اگه كانفيگ جالبي نداشته باشه نمي دونم شايد همون قضيه ي مچ بودن قطعات يا مدريت صحيح منابع اينجاهم مطرحهD

9. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

f224 نبود به جاش f223 خريدم بعد از ظهر تحويل مي گيرم .مي خواستم راهنماييم كنيد چه چيزايي رو بايد چك كنم و بعد از روشن كردن به چه نكاتي بايد توجه كنم
    .
    .
    .
    همین F223 خوبه بازی هارو یه سری رو میتونه تا HIgh اجرا کنه یه سری رو روی Med .....کیفیت صفحه نمایش خوبی داره...یکم فقط سنگین هست و پشتش براقه (موندن اثر انگشت)......

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مبارک باشه. کانفیگش رو بنویس با قیمت لطفا. مرسی.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •