تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 70

نام تاپيک: سريال از ياد رفته

  1. #1
    حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر
    پست ها
    4,167

    پيش فرض سريال از ياد رفته

    امشب ساعت 22 پخش مي‌شود
    سريال از ياد رفته در شبكه يك
    شبكه يك سيما از شنبه شب پخش سريال «از ياد رفته» را به كارگرداني فريدون حسن‌پور آغاز مي كند. اين سريال مضموني اجتماعي دارد و روايت داستان زندگي پرفراز و نشيب «مرتضي» در طول مدت 40 سال است.



    به گزارش جام جم آنلاين، علي لدني، تهيه‌كننده اين سريال ويژگي اصلي آن را پرداختن به موضوع «انسان»‌ مي‌داند و مي‌گويد: سريال« از ياد رفته» در واقع داستان انسان در شرايط و موقعيت‌هاي گوناگون است و اين‌كه اگر در اين دنيا كار خوب يا عمل بدي از او سر بزند نتيجه آن را همين‌جا خواهد ديد. شخصيت اصلي ما در اين سريال، در آخر عمر مي‌كوشد به نوعي خود را از اعمالي كه در طول عمرش مرتكب شده تطهير كند، بنابر اين به طورخودخواسته به مداواي بيماران جذامي مي‌پردازد.
    وي درباره ويژگي‌هاي ديگر سريال هم گفت: «از ياد رفته» تلاش مي‌كند به واقعيت نزديك باشد. چنين ماجرايي ممكن است براي افراد ديگري هم اتفاق افتاده باشد. از آن گذشته، از ياد رفته يك سريال بومي است، يعني با فرهنگ اصيل ما ارتباط دارد. همچنين ما در اين سريال از لوكيشن‌‌هاي متفاوتي استفاده كرديم كه مخاطب دوست دارد آن را ببيند.
    لدني با اشاره به موسيقي خاص سريال هم گفت: ضبط موسيقي اين سريال در اوكراين انجام شده و كوشيده‌ايم از موسيقي الكترونيك در آن استفاده نكنيم.
    نقش مرتضي را محمدرضا فروتن بازي مي‌كند. مرتضي كه در يكي از روستاهاي شمال متولد شده و زندگي ساده‌اي دارد عاشق دختري به نام گلرخ مي‌شود كه سطح زندگي خانواده‌اش با او متفاوت است. با وجود مخالفت‌هاي خانواده گلرخ، او (گلرخ) خانواده‌اش را مجاب مي‌كند كه به اين ازدواج رضايت دهند. بعد از كشمكش‌هاي بسيار اين اتفاق‌ مي‌افتد و آن دو زندگي جديدشان را آغاز مي‌كنند.
    با تشويق‌هاي گلرخ، مرتضي مصمم مي‌شود كه تحصيلاتش را ادامه دهد. او با جديت و ممارست به تحصيل مي‌پردازد و موفق مي‌شود در رشته پزشكي قبول شود. او به دانشگاه و كمي بعد براي ادامه تحصيل به خارج از كشور مي‌رود.
    اما زندگي اين دو كه تاكنون آرام و عاشقانه بوده كم‌كم دستخوش حوادثي مي‌شود كه تصورش براي گلرخ ممكن نيست. با پيشرفت علمي و تحصيلي مرتضي، جايگاه اجتماعي او هم تغيير مي‌كند و اين موضوع تاثيري مستقيم بررفتار و اخلاق همسرش دارد. اما اين پايان كار اين زوج نيست، چرا كه رفته رفته پاي آدم‌هاي ديگري هم به ميان كشيده مي‌شود.
    از آنجا كه اين سريال قرار است راوي يك داستان 40 ساله باشد، بازيگران مختلفي نقش يك شخصيت را در دوران‌هاي مختلف بازي كرده‌اند. مثلا نقش جواني مرتضي را عمار آقايي بازي مي‌كند و سپيده خداوردي نقش جواني گلرخ را و فاطمه صادقي هم ايفاگر نقش ميانسالي‌هاي وي خواهد بود.
    فريدون حسن‌پور اين سريال را براساس رماني نوشته خود، جلوي دوربين برده است و پيش‌بيني مي‌شود با توجه به ظرفيت‌هاي قصه و حضور بازيگران نام آشنا و مختلف، هنگام پخش بتواند نگاه‌ها را به سوي خود جلب كند.
    كار تصويربرداري اين سريال از سال 88 آغاز شد و سال گذشته به پايان رسيد. لوكيشن‌هاي اين سريال در تنكابن، تهران، كاشان، اراك و كشور اتريش بوده است.
    به‌جز بازيگراني كه نامشان آمد بهنوش طباطبايي، رضا ناجي، صادق صفايي، رضا فياضي، حوريه ميرمحمدي، بهمن صادق‌ حسني، سياوش چراغي‌پور، مهدي بوستان‌پور، آتيه جاويد، حسين عابديني، مهران رجبي، سياوش خيرابي، محسن افشاني، فريبا نادري، سارا منجزي، هومن كيايي و محمدرضا شريفي‌نيا هم در نقش‌هاي مختلف اين سريال جلوي دوربين رفته‌اند.
    از ياد رفته در 23 قسمت 50 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما آماده شده و قرار است از شنبه شب ساعت 22 پخش شود.
    در تهيه اين سريال مديران تصويربرداري: نادر معصومي (بخش شمال)، ايرج عاشوري(بخش تهران)، مديران توليد: شهريار شهباززاده (بخش شمال)، سيامك كاري‌نژاد‌(بخش تهران)، طراحان گريم: محمد قومي(بخش شمال)، شهرام خلج (بخش تهران)، صدابردار: حسين بشاش، مديربرنامه‌ريزي(يوسف روحاني) و مشاور رسانه‌اي: حسين باقريان همكاري كرده‌اند.
    علي لدني، پيشتر تهيه‌كنندگي آثاري چون عمارت فرنگي، تبريز در مه، شب هزارويكم، مزرعه كوچك، روزگار خوش حبيب آقا و روشنايي شهر را به عهده داشته است.

  2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر
    پست ها
    4,167

    پيش فرض

    فروتن با «از ياد رفته» به تلويزيون مي‌آيد



    روزنامه جام جم - شبكه يك سيما از امشب پخش سريال «از ياد رفته» را به كارگرداني فريدون حسن‌پور آغاز خواهد كرد.

    اين سريال مضموني اجتماعي دارد و داستان زندگي پرفراز و نشيب «مرتضي» را در طول مدت 40 سال روايت خواهد كرد.
    نقش او را محمدرضا فروتن بازي مي‌كند. مرتضي كه در يكي از روستاهاي شمال متولد شده و زندگي ساده‌اي دارد عاشق دختري به نام گلرخ مي‌شود كه سطح زندگي خانواده‌اش با او متفاوت است. با وجود مخالفت‌هاي خانواده گلرخ، او (گلرخ) خانواده‌اش را مجاب مي‌كند كه به اين ازدواج رضايت دهند. بعد از كشمكش‌هاي بسيار اين اتفاق‌ مي‌افتد و آن دو زندگي جديدشان را آغاز مي‌كنند. با تشويق‌هاي گلرخ، مرتضي مصمم مي‌شود كه تحصيلاتش را ادامه دهد. او با جديت و ممارست به تحصيل مي‌پردازد و موفق مي‌شود در رشته پزشكي قبول شود. او به دانشگاه و كمي بعد براي ادامه تحصيل به خارج از كشور مي‌رود. اما زندگي اين دو كه تاكنون آرام و عاشقانه بوده كم‌كم دستخوش حوادثي مي‌شود كه تصورش براي گلرخ ممكن نيست. با پيشرفت علمي و تحصيلي مرتضي، جايگاه اجتماعي او هم تغيير مي‌كند و اين موضوع تاثيري مستقيم بررفتار و اخلاق همسرش دارد. اما اين پايان كار اين زوج نيست، چرا كه رفته رفته پاي آدم‌هاي ديگري هم به ميان كشيده مي‌شود.
    از آنجا كه اين سريال قرار است راوي يك داستان 40 ساله باشد، بازيگران مختلفي نقش يك شخصيت را در دوران‌هاي مختلف بازي كرده‌اند. مثلا نقش جواني مرتضي را عمار آقايي بازي مي‌كند و سپيده خداوردي نقش جواني گلرخ را و فاطمه صادقي هم ايفاگر نقش ميانسالي‌هاي وي خواهد بود.
    فريدون حسن‌پور اين سريال را براساس رماني نوشته خود، جلوي دوربين برده است و پيش‌بيني مي‌شود با توجه به ظرفيت‌هاي قصه و حضور بازيگران نام آشنا و مختلف، هنگام پخش بتواند نگاه‌ها را به سوي خود جلب كند.
    كار تصويربرداري اين سريال از سال 88 آغاز شد و سال گذشته به پايان رسيد. لوكيشن‌هاي اين سريال در تنكابن، تهران، كاشان، اراك و كشور اتريش بوده است.
    به‌جز بازيگراني كه نامشان آمد بهنوش طباطبايي، رضا ناجي، صادق صفايي، رضا فياضي، حوريه ميرمحمدي، بهمن صادق‌ حسني، سياوش چراغي‌پور، مهدي بوستان‌پور، آتيه جاويد، حسين عابديني، مهران رجبي، سياوش خيرابي، محسن افشاني، فريبا نادري، سارا منجزي، هومن كيايي و محمدرضا شريفي‌نيا هم در نقش‌هاي مختلف اين سريال جلوي دوربين رفته‌اند.علي لدني، تهيه‌كننده اين سريال ويژگي اصلي آن را پرداختن به موضوع «انسان»‌ مي‌داند و مي‌گويد: سريال« از ياد رفته» در واقع داستان انسان در شرايط و موقعيت‌هاي گوناگون است و اين‌كه اگر در اين دنيا كار خوب يا عمل بدي از او سر بزند نتيجه آن را همين‌جا خواهد ديد. شخصيت اصلي ما در اين سريال، در آخر عمر مي‌كوشد به نوعي خود را از اعمالي كه در طول عمرش مرتكب شده تطهير كند، بنابر اين به طورخودخواسته به مداواي بيماران جذامي مي‌پردازد.وي درباره ويژگي‌هاي ديگر سريال هم گفت: «از ياد رفته» تلاش مي‌كند به واقعيت نزديك باشد. چنين ماجرايي ممكن است براي افراد ديگري هم اتفاق افتاده باشد. از آن گذشته، از ياد رفته يك سريال بومي است، يعني با فرهنگ اصيل ما ارتباط دارد. همچنين ما در اين سريال از لوكيشن‌‌هاي متفاوتي استفاده كرديم كه مخاطب دوست دارد آن را ببيند.
    لدني با اشاره به موسيقي خاص سريال هم گفت: ضبط موسيقي اين سريال در اكراين انجام شده و كوشيده‌ايم از موسيقي الكترونيك در آن استفاده نكنيم.
    از ياد رفته در 23 قسمت 50 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما آماده شده و قرار است از امشب ساعت 22 پخش شود.در تهيه اين سريال مديران تصويربرداري: نادر معصومي (بخش شمال)، ايرج عاشوري(بخش تهران)، مديران توليد: شهريار شهباززاده (بخش شمال)، سيامك كاري‌نژاد‌(بخش تهران)، طراح گريم: محمد قومي(بخش شمال)، شهرام خلج (بخش تهران)، صدابردار: حسين بشاش، مديربرنامه‌ريزي(يوسف روحاني) و مشاور رسانه‌اي: حسين باقريان همكاري كرده‌اند.
    علي لدني، پيشتر تهيه‌كنندگي آثاري چون عمارت فرنگي، تبريز در مه، شب هزارويكم، مزرعه كوچك، روزگار خوش حبيب آقا و روشنايي شهر را به عهده داشته است.

  4. #3
    آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان
    پست ها
    1,486

    پيش فرض

    عجب سريالي بود اين..... بي نقص بي نقص

    لوكيشن عالي-تيتراژ عالي-بازي بازيگرا خوب

    + بازي فوق العاده زيباي محمد رضا فروتن

  5. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر
    پست ها
    4,167

    پيش فرض

    آره انصافا خوب بود.
    اول که تبلیغاتش رو دیدم، فکر کردم که اونقدرها جالب نباشه اما قسمت اولش اونقدر خوب بود که غافلگیرم شدم.
    دستشون درد نکنه.

  7. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی
    پست ها
    414

    پيش فرض

    روستایی که توش بازی کردن واقعا قشنگه . من که خیلی حال کردم .

    یه قلیون کم داره .

  9. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #6
    حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر
    پست ها
    4,167

    پيش فرض

    کاملا مشخصه برای این سریال خیلی زحمت کشیده شده.
    انتخاب لوکیشن ها فوق العاده است.
    تا حالا تو هیچ فیلمی شمال رو به این زیبایی ندیده بودم.
    انتخاب بازیگرها و داستان خیلی عالیه.
    هر چی فکر می کنم نمی تونم از این سریال ایراد بگیرم. خیلی کارشون درسته.
    دستشون درد نکنه.

  11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #7
    کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد
    پست ها
    5,780

    پيش فرض

    سلام
    ممنون که برای این سریال قشنگ تاپیک زدید

    بازیگران بومی خوبی داره...فقط مرتضی یه کم مصنوعی بازی میکنه
    گل رخ که بازیش عالیه .چهرهی جذاب و خوشگلی هم داره

    کرم هم که کارش درسته .فکر کنم یه خرس نقره ای دیگه باید بگیره!!
    فکر کنم بزرگی مرتضی(مسن)رو هم فروتن بازی کنه

    خدا کنه که تلخ نباشه که هست!!

  13. #8
    R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی
    پست ها
    10,857

    پيش فرض

    چند شنبه‌ها پخش میشه ؟!
    تکرارش کیه ؟!


    ندیدم قسمت اولش رو ...

  14. #9
    آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان
    پست ها
    1,486

    پيش فرض

    چند شنبه‌ها پخش میشه ؟!
    تکرارش کیه ؟!


    ندیدم قسمت اولش رو ...

    شنبه تا 4شنبه حدودا ساعت 22:15 دقيقه

    5 قسمتش پخش شده

  15. #10
    آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    2,654

    پيش فرض

    یعنی از ستایش هم بهتره

  16. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •