من داشتم ا کامپیوتر کار میکردم که این پیام ظاهر شد.کلا هر موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم همچین پیامی میده میترسم اطلاعاتم از دست بره مشکل چیه کلا.لطفا کمک کنید![]()
من داشتم ا کامپیوتر کار میکردم که این پیام ظاهر شد.کلا هر موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم همچین پیامی میده میترسم اطلاعاتم از دست بره مشکل چیه کلا.لطفا کمک کنید![]()
درود
شما روی درایوهای سیستمت کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن سپس به تب Tools برو و از قسمت Error Cheking بر روی Check Now کلیک کن و سپس استارت بزن بزار تا تمام شه ببین چه جوابی میده ؟
قبلا در یکی از پستهای فروم گفتم دوباره میگم :
احتمالل ویندوز شما سون هست درسته؟ این پیام وقتی میاد که هارد مشکل جدی داره و اگه اکس پی نصب باشه این پیام هشدار نمیاد!
با نرم افزار HD Tune و از قسمت Health یه شات بگیر.من خودم این مشکل رو قبلا داشتم که نهایتا منجیر به نابودی 920 گیگ اطلاعات شد و با دردسر 620 گیگ رو ریکاوری کردم!
یه شات بگیر حتما.اگر قسمت هایی از هاردت با رنگ قرمز مشخص شده باشه و Failed باشه یعنی اینکه باید هارد رو عوض کنی!
و با نرم افزار و این چیزا هم درست شدنی نیست
بله ویندوز سون میباشد این هم شات از hdd tune حالا یعنی چی میشه؟
یعنی باید هارد عوض بشه؟الان که هیچ مشکلی نداره دارم باهاش راحت کار میکنم شاید سکتور خراب باشه که بشه حلش کرد؟
سلام این هم عکس ها تمام درایو هام بدون هیچ مشکلی کار میکنند به غیر از یکی که درایو Cمیباشد
بقیش مشکلی نداره.
آیا با عوض کردن ویندوز میشه مشکلو حل کد یا با استفاده از نرم افزار.
من دو روز سر نزدم وگرنه زودتر جوابت رو میدادم.به هر حال
همونطور که قبلا گفتم و حدس زدم یه قسمت از هاردت Failed هست و هارد در وضعیت خوبی نیست!
شما نهایتا میتونی با نرم افزار HDD Regenerator کل هارد رو برای بدسکتور اسکن کنی ولی زیاد امیدوار به معجزه نباش!
شما بعد از خودم سومین کسی هستی که با این پیام مواجه میشی و حدسی که میزنم به واقعیت بدل میشه.
من هم 5 ماه با همین وضعیت با سیستم کار کردم تا اینکه یک روز پارتیشن ها به هم چسبید و یک هفته تموم گرفتارم کرد.
تا دیر نشده یک هارد بخر و اطلاعاتت رو به اون منتقل کن.بعدا اگه اطلاعاتت از دست بره هم باید غصه اطلاعاتت رو بخوری و هم هاردت رو!
با اون نرم افزار هم میتونی یه بوت روی سی دی بسازی و اسکن کنی ولی انتظار زیادی ازش نداشته باش.
یا اگر سی دی Hirens Boot رو داشته باشی این نرم افزار در اون هست.
موفق باشی
سلام دوستان من هم این مشکل رو پیدا کردم و با برنامه ای که گفتین چک کردم و اینم هم عکس هاش لطفا بگید معنیش چیه ایا هخاردم خراب شده یا نه؟
![]()
سلام . من هم چند ماهه که با این مشکل رو برو هستم این کاری که گفتین انجام دادم یک پیغام میده میگه هارد بررسی شده مشکل نداره و آماده استفاده هست ولی باز هم این پیغام مشکل رو میده چه کار کنممممممم؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارین
من راه اولی رو انجام دادم که اینو گفت منظورم روی هاردProperties گرفتم Error Cheking زدم و گفت مشکل نداره ولی حالا این نرم اقزارم دانلود میکنم جوابشو بهتون میدم مرسی از توجوهتون![]()
دوستانی که این مشکل را داشتند چه کار کردند ؟
آیا مشکل حل شد ؟
لطفا راهی را که رفتند در اینجا بگذارند تا من هم انجام بدم .
من هم هنگامی که ویندوز را عوض کردم بعد از یک روز شروع کرد به نشان دادن این پیغام .
می خواستم ببینم آیا اگر هارد را کلا فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی ، مشکل حل می شود ؟
یا مثلا درایوی که ویندوز نصب است را تغییر بدم ؟
یا که باید کلا هارد را عوض کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)