سلام
کسی میتونه برام جامع توضیح بده برای ساخت یک شبکه تو یک شرکت به چی احتیاج هست.من دانشجو it هستم برا همین میخوام بیشتر تمرکزم روی شبکه و پایگاه داده بزارم .اگه کتابی چیز بدرد بخوری در باره شبکه بودم برام بزارین![]()
سلام
کسی میتونه برام جامع توضیح بده برای ساخت یک شبکه تو یک شرکت به چی احتیاج هست.من دانشجو it هستم برا همین میخوام بیشتر تمرکزم روی شبکه و پایگاه داده بزارم .اگه کتابی چیز بدرد بخوری در باره شبکه بودم برام بزارین![]()
سلام.
خب بستگی داره که چی از شبکه بخوای و ساختارش چی باشه.
اما بطور عادی شما یه سوییچ لازم داری که تمام سیستمها بهش وصل شه.
پیشنهاد میکنم کتاب شبکه رو بخونی که توی فنی حرفه ای تدریس میشه... اسمش رو نمیدونم دقیق. فقط میدونم برای شروع خیلی مفیده.
اگرم واقعا تحقیق کردیو کار کردی و دیدی که به شبکه علاقه داری، پیشنهاد میکنم دوره های تخصصی شبکه رو برای مهندسی شبکه مایکروسافت رو بگذرونی. و بعدش هم سیسکو رو شروع کنی.
موفق باشی.
کار که نکردم کلا از شبکه خوشم میاد تجربه ندارم هنوز درسم به شبکه نرسید که زمینه داشته باشم فقط خواستم جلو باشم شاید همزمان تونستم کاری گیر بیارم بتونم انجام بدم
سلام دوست عزيز
به نظر من شما اگه تا الان خودتون مطالعه تو اين زمينه نداشتين كه از تو net اطلاعات اوليه رو بالا ببرين بعد بايد بصورت عملي جايي كلاسي چيزي برين كه اونارو پياده كنين يا اينكه تو محيط كار از همكاران خوب ياد بگيريد.
من" موسسه چشم انداز توسعه و امنيت" رو ميشناسم كه كلاساي شبكه و امنيت شبكه داره.
اينم سايتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)