تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل کندشدن و اشغال شن یهویی cpu در HP Pavilion dv6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض مشکل کندشدن و اشغال شن یهویی cpu در HP Pavilion dv6

سلام بچه‌ها من یه لبتاپ hp pavilion دارم که بعضی وقتها بدون اینکه برنامه ای باز باشه سی پی یوش تا 90 درصد اشغال میشه'و لب تاپه خیلی کند میشه
    هم ویندوز عوض کردم و هم یه بار کامل هاردم رو فرمت؛ حالا هم ویندوز سون روش نصبه.فکر کنم دیگه مشکل باید سخت افزاری باشه...
    تا حالا واسه هیچ کدوم از شما این مشکل پیش نیومده؟

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

در حالت ویندوز safe mode هم این مشکل هست؟
    جدیدترین ورژن بایوس را آپدیت کردی یا نه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه‌ها من یه لبتاپ hp pavilion دارم که بعضی وقتها بدون اینکه برنامه ای باز باشه سی پی یوش تا 90 درصد اشغال میشه'و لب تاپه خیلی کند میشه
    هم ویندوز عوض کردم و هم یه بار کامل هاردم رو فرمت؛ حالا هم ویندوز سون روش نصبه.فکر کنم دیگه مشکل باید سخت افزاری باشه...

از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟NOD32؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟NOD32؟

حالا آنتی ویروس من nod32 هست.. قبلا تو ویندوز قبلی آنتی ویروس آواست داشتم باز این مشکل بود

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

در حالت ویندوز safe mode هم این مشکل هست؟
    جدیدترین ورژن بایوس را آپدیت کردی یا نه؟
    تو safe mode هم هست
    جدیدترین ورژن بایوس رو نه آپدیت نکردم، چطور مگه؟

در آغاز فعالیت arman17671's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جای خیلی خوب

پيش فرض

با سلام. من خودم هم hp Pavilion دارم. فکر میکنم مشکل نرم افزاری باشه. احتمالا لپ تاپ ویروسی شده که اینقدر زور میزنه. شایدم زیادی روش نرم افزار نصب کردی، یه نگاهی به فایل های در حال اجرا تو task manager بزن ببین چقدر از رم رو اشغال کردن. مال لپ تاپ من حدود 2 گیگابایت در حالت معمولی اشغال شده. در ضمن تو سایت خود hp نوشته که نصب مجدد بایوس میتونه کمک بکنه. راستی هیچوقت از انتی ویروس نورتون استفاده نکن... فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

با سلام. من خودم هم hp Pavilion دارم. فکر میکنم مشکل نرم افزاری باشه. احتمالا لپ تاپ ویروسی شده که اینقدر زور میزنه. شایدم زیادی روش نرم افزار نصب کردی، یه نگاهی به فایل های در حال اجرا تو task manager بزن ببین چقدر از رم رو اشغال کردن. مال لپ تاپ من حدود 2 گیگابایت در حالت معمولی اشغال شده. در ضمن تو سایت خود hp نوشته که نصب مجدد بایوس میتونه کمک بکنه. راستی هیچوقت از انتی ویروس نورتون استفاده نکن... فعلا
    شما اصلا تاپیک رو خوندین؟؟؟؟

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من شما یه بار ویندوز رو مجدد نصب کنید و هیچ برنامه ای رو نصب نکنید.
    به کنترل پنل رفته و performance Informations & Tools رفته واز پنجره ای که باز می شه سمت چپ Advanced Tools رو انتخاب کنید.بعدش تو پنجره ی جدید آخرین گزینه یعنی : Generate System Health رو انتخاب کنید. و کمی صبر کنید تا تمامی تست ها انجام بشه بعد از اینکه تموم شد ببینید وضعیت سی پی یو تون رو چی نوشته. قاعدتاً باید Idle باشه ، اگه Idle باشه قطعاً مشکل نرم افزاری هست و باید ببینید چه نرم افزاری نصب می کنید که تمام سی پی یو رو به کار می گیره (از ویروس هم می تونه باشه.) در غیر این صورت مشکل سخت افزاری هست.
    موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •