سلام دوستان
مدل تلویزیون من سامسونگ 46D5500 هست.وقتی که تصویر از یک صحنه پر نور به یک صحنه کم نور منتقل میشه،به صورت اتوماتیک نور تصویر کم میشه! با وجود اینکه تمام تنظیمات مربوط به کاهش انرژی خاموش هستند!!!
دوستان لطفا کمک کنید...
سلام دوستان
مدل تلویزیون من سامسونگ 46D5500 هست.وقتی که تصویر از یک صحنه پر نور به یک صحنه کم نور منتقل میشه،به صورت اتوماتیک نور تصویر کم میشه! با وجود اینکه تمام تنظیمات مربوط به کاهش انرژی خاموش هستند!!!
دوستان لطفا کمک کنید...
بیشتر ال ای دیها برای اینکه مشکیو عمیق کنند و اون حالت تابلو بودن آبی رنگ شدن رنگ مشکی را به چشم بیننده کمتر نشان دهند همینکار را میکنند اگر گزینه داینامیک کنتراست در منوها هست خاموش کن درست میشود ولی کنتراست تصویر به شدت پائین می آید.
آقا متشکر از راهنماییت.
عجب ویژگی بدی!!!
اگه میدونستم حتما در خریدم یه تجدید نظر میکردم
پس همه ی ال ای دی ها اینجورن نه فقط مال من...
همه ال ای دی ها به جز ال ای دیهای local dim که آنها هم همینکار را میکنند ولی به صورت منطقه ای برای همین برایتنس کل تصویر ناگهان کم نمیشود و فقط مناطقی که باید تیره باشند برایتنس خود را کم میکنند و البته قیمتهای خیلی زیاد و مشکلات مخصوص به خود را هم دارند.
تنظیم رنگه منو مخفیم بهم ریخته کسی میدونه باید چه کار کرد؟ مدل ua40d5500 .
گیرنده دیجیتالشم نمیگیره ؟
ضمنا داخل منو مخفی رفتم روی advanted اگه اشتباه ننوشته باشم بعد 2بار عدد 0 صفر رو زدم دوتا گزینه اضافه شد 2D و 3D کسی سر درمیاره ؟ راهنمایی کنید
اگر خواستی سرویسشو من دارم
برو یه d5 دیگه پیدا کن از منوش عکس بگیر بیا همون کارارو بکن فقط مواظب باش به اون یکیم گند نزنی!
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
این جزئی از خاصیت این تی ویو اکثر ال ای دیاس هیچ کاریش نمیتونی بکنی یعنی اگرم بشه خامشش کرد مشکیش اینقدر افتضاح میشه که عذاب وجدان میگیری!
دوست عزیز اگه سرویس مربوط به گیرنده دیجیتال 5500 رو داری ، اینجا قرار بده؟؟؟؟؟؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)