سلام
چند وقتیه وقتی میخوام از ایرانسل به همراه اول sms بزنم sms هام failed میشه و باید یک sms رو چند بار بزنم تا فرستاده بشه ، مشکل چیه ؟
سلام
چند وقتیه وقتی میخوام از ایرانسل به همراه اول sms بزنم sms هام failed میشه و باید یک sms رو چند بار بزنم تا فرستاده بشه ، مشکل چیه ؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم دوست عزیز.نمیدنم مشکل از کجاست.گاهی گوشی رو ریستارت میکردم خوب میشد.عزیزان کسی میدونه راهنمایی کنه.
سلام دوستــان بعضـی موقـع هـا همچیـن مشکلی برای هر دو اپـراتور پیشـــ میـاد ..
صبر کنید درسـت میشـه .!
موفق باشید!
منم دقیقا همین جوریه با ریست گوشی درست میشه !
ربطی به اندروید بودن گوشی نداره ؟
شما گوشیتون چیه ؟
منم اینجورم ربطی به گوشی نداره اپراتورها قاطی کردن
سلام
منم این مشکل رو دارم و نمی تونم اس ام اس بفرستم... به بعضی ها اصلا نمی ره - به همراه اول خودم هم نمی تونم بفرستم
الان می ترسم n بار سند شده باشند !!
کسی شماره های مرکز پیام ایرانسل را نداره؟
من هم دو روز بود می خواستم اس ام اس بفرستم نمی رفت
زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل گفت باید شماره مرکز پیامت رو عوض کنی درست می شه
من هم انجام دادم درست شد
شماره مرکز پیام ایرانسل
09350001400
00989350001400
989350001400+
متن و وقتی EN مینویسی هم ارسال نمیشد؟برای منم اینطوری شد.اما وقتی En دادم درست شد.فرقیم نداشت چه من ایرانسلم باشم چه همراه اول.گوشیمو هم عوض کردم فایده نداشت.حالا زنگ بزنم این شماره پشتیبانی چی میشه؟چی باید بگم اصلا؟![]()
سلام09350001400
00989350001400
989350001400+
شماره مرکز پیام من همینه !
به بعضی از دوستانم رفته ! به بعضی گوشی چهل بار try زده باز نرفته!! در حالی که هر بار 20 تومن کم می کنه (متن دوتا اس ام اس فارسی هست)
الان فقط می ترسم چهل بار رفته باشه چون با بعضی از دوستان دانشگاهی رابطه مختصر دارم !!!ٍِ$###@%@#
البته به همراه اول خودم هر دفعه می گفت اس ام اس ارسال نشد، سند نمی شد اما وقتی که می گفت پیغام "ارسال شد" می داد اس ام ارسال میشد. دوبار تست کردم
این مشکل ارسال نشدن اس ام اس از ایرانسل به همراه اول هیچ ربطی به گوشی و مرکز پیام نداره این مشکل ماله همراه اول که هنوز نسبت به برطرف کردنش اقدام نکردن یا شاید هم نمیخواد بکنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)