دوستان چطور ميتونم دوربين ديجيتال كنون رو كپچر كنم . طوري كه سيستم اونو به عنوان كپچر شناسايي كنه و بشه ازش به عنوان وبكم استفاده كرد ؟
سپاس
دوستان چطور ميتونم دوربين ديجيتال كنون رو كپچر كنم . طوري كه سيستم اونو به عنوان كپچر شناسايي كنه و بشه ازش به عنوان وبكم استفاده كرد ؟
سپاس
فكر ميكنم بايد از كارت تي وي استفاده كنم. كسي ميدونه اين كارت تي وي ها چند مدل هستن . من دنبال كارتي هستم كه جايي براي اتصال يو اس بي دوربينم داشته باشه !
كسي كارت تي وي نداره؟
با سلام خدمت همه دوستان
سلام . خوش اومدین دوست عزیز
شما میدونین چطور میشه دوربین دیجیتال رو وبکم کرد؟
کسی نمیدونه؟
يا دوربينتون حالت وبكم داره يا نداره كه ظاهرا نداره كه مي ريم مرحله 2 :!
مرحله 2 آيا حالت live view رو ميتونه روي تلويزيون نشون بده؟ يعني تصوير رو مستقيم نشون بده؟كه در اونصورت ميشه تصوير رو به يه كارت كپچر(يا كارت تي وي) داد و روي كامپيوتر ديد.
در غير اين صورت امكان پخش مستقيم نيست.
دوست عزیز غافلگیر شدم . ممنونم واقعا از راهنماییتون .
حالت وبکمشو ندیدم اما فیلمبرداری میکنه .اما فقط یه جا برای اتصال داره . فقط یهپورت داره که برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر ازش استفاده میکنم نمیدونم حالا شاید کاربرد دیگه هم داره . من کارت دی وی دارم . اما خوب یه سیم داره نمیدونم باید به چی وصلش کنم !
دوربین هم فقط همین نیست دو تا دیگه داریم یکیش دی وی کم حرفه ایه . اما اصلا نمیدونم باید چجوری به هم متصلشون کنم تا کارم راه بیافته .
کلا سر درنمیارم اصلا .
تو پست بعدی عکسشونو میذارم .
تو امکاناتش نوشته حالت live view رو داره
یو اس بی کارت دی وی به لپ تاپ نمیخوره . و سرشم با مال دوربین فرق داره . یعنی نمیشه به هیچکدومش متصلش کرد .
حالا باید برم یکی دیگه بخرم . چه مدلی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)