سلام. من یه رم دو گیگ elixier 1333 رو سیستم دارم می خوام یه دونه دیگه تهیه کنم. می خواستم بدونم در چه صورت دو تا رم دوال چنل کار می کنند؟
سلام. من یه رم دو گیگ elixier 1333 رو سیستم دارم می خوام یه دونه دیگه تهیه کنم. می خواستم بدونم در چه صورت دو تا رم دوال چنل کار می کنند؟
این مربوط به مادربرد شماست در وحله اول
اگر مادربرد شما دوال چانل ساپورته ... اونوقت رم مهم میشه...
شما باید از رم های که برای این کار هست استفاده کنی
اما اگر میخواید هزینه نکنید... سعی کنید یک رم از کمپانی و کاملا هم خانواده با رم خودتون و تا جایی که ممکنه نزدیک به شماره سریال رم خودتون تهیه کنید
سلام دوست عزیز
اگه مادربردت جایگاه های رم با رنگ مخالف داره می تونه دوال چنل رو ساپورت کنه.و همون طور که دوستمون گفتن شما باید دوتا رم مشابه با مشخصات نزدیک به هم داشته باشین و هر کدوم از رم ها رو در جایگا های با رنگ مختلف قرار بدین.مثلا! اگه دو جفت جایگاه داره .یکی از رم ها رو در اولین جایگاه و رم دومی رو در جایگاه 3 نصب کنین.این باعث می شه پهنای باند رم دوبرابر بشه.اما اگه این کارو نکنین یعنی رم ها رو در اولی و دومی یا در 3و4 قرار بدین پهنای باند گذرگاه رم دوبرابر نمی شه .
لب تا فقط دو تا اسلات چسکار کنیم ما ها؟
در چه صورت رم تریپل چانل کار میکنه؟حتما باید ماژول ها یکی باشند و شماره سریال ها پشت سر هم؟یعنی خود کارخانه برای این کار ساخته باشه یا فقط مارک و خصوصیات کافیه؟
برای تریپل چنل مین باید این قابلیت رو داشته باشه و در کنترلر حافظش تعریف شده باشه
که این قابلیت فعلا فقط در مادربوردهای با چیپ x58 هست
با سلام
مقاله ای در این مورد البته کمی قدیمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)