سلام دوستان.. خسته نباشید..
دوستان ما یه خونواده 4 نفره ایم... 3 ساله که 141 داریم... با فضای داخلیش زیاد مشکل نداریم اما اگه ماشین جدید یه خورده جاش بیشتر باشه بهتره.. صندوق هم زیاد واسمون مهم نیس...
اما حالا میریم سره اصل مطلب..
بعده 3 سال میخایم 141 رد کنیمو یه ماشینه صفر بگیریم... بیشتر اوقات ماشین مجردیه.. یعنی یا دسه خودمه یا خواهرم... بنا به دلایلی بابام قادر به رانندگی نیس، مامانم هم تا بیاد راننده شه ما پیر شدیم .... بنابراین موقعهاییم که با خانواده باشیم خودم میرونم و فضای زیادی هم نمیخایم ( گفتم که همین 141 راضی نگه میداره همرو )... موردای استفاده از ماشینم بیشتر شهریه...
حالا انتظاراتی که از ماشین دارمو میگم ، شما هم لطف کنین بدون هیچ تعصبی راهنماییم کنین...
1- کیفیت ماشین خیلی واسم مهمه
2- در حد پولی که میدم امکانات خوبی داشته باشه
3- ترجیحا اتومات باشه
4- زیبایی که صلیقه ایه ،اما چون ماشین دسه خودمه و قراره بعده یه سال بشه واسه خودم میخام جوون پسند باشه
5-ایمنی ماشین خیلی مهمه
6- هندلینگ و نرمیه ماشین و راحتیه صندلیا مهمه
7- دوس ندارم ماشین بعده یه مدت به سر و صدا بیافته مثه 141
8- مصرفش زیاد نباشه
9- زود به خرج نیافته
10- و در آخر به طور کلی در قباله پولی که واسش میدم ارزش خرید داشته باشه نسبت به ماشینای دیگه تو این رنج
خیلی حرف زدم اما میخام یه انتخاب عاقلانه داشته باشم.... اگه ماشین اذیتم نکنه لا اقل 3،4 سال نگهش میدارم.... با پرس و جوهایی که کردم نظر خودم رو 207 اتوماته.. بدجوریم ازش خوشم میاد....
حالا از دوستان خواهش دارم با توجه به انتظارت بندرو راهنمایی کنن... پیشاپیش ممنونم...