تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 96

نام تاپيک: مشاوره برای خرید ماشین تا 22 تومن

داره خودمونی میشه MaJiiD.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض مشاوره برای خرید ماشین تا 22 تومن

سلام دوستان.. خسته نباشید..
    دوستان ما یه خونواده 4 نفره ایم... 3 ساله که 141 داریم... با فضای داخلیش زیاد مشکل نداریم اما اگه ماشین جدید یه خورده جاش بیشتر باشه بهتره.. صندوق هم زیاد واسمون مهم نیس...
    اما حالا میریم سره اصل مطلب..
    بعده 3 سال میخایم 141 رد کنیمو یه ماشینه صفر بگیریم... بیشتر اوقات ماشین مجردیه.. یعنی یا دسه خودمه یا خواهرم... بنا به دلایلی بابام قادر به رانندگی نیس، مامانم هم تا بیاد راننده شه ما پیر شدیم .... بنابراین موقعهاییم که با خانواده باشیم خودم میرونم و فضای زیادی هم نمیخایم ( گفتم که همین 141 راضی نگه میداره همرو )... موردای استفاده از ماشینم بیشتر شهریه...
    حالا انتظاراتی که از ماشین دارمو میگم ، شما هم لطف کنین بدون هیچ تعصبی راهنماییم کنین...
    1- کیفیت ماشین خیلی واسم مهمه
    2- در حد پولی که میدم امکانات خوبی داشته باشه
    3- ترجیحا اتومات باشه
    4- زیبایی که صلیقه ایه ،اما چون ماشین دسه خودمه و قراره بعده یه سال بشه واسه خودم میخام جوون پسند باشه
    5-ایمنی ماشین خیلی مهمه
    6- هندلینگ و نرمیه ماشین و راحتیه صندلیا مهمه
    7- دوس ندارم ماشین بعده یه مدت به سر و صدا بیافته مثه 141
    8- مصرفش زیاد نباشه
    9- زود به خرج نیافته
    10- و در آخر به طور کلی در قباله پولی که واسش میدم ارزش خرید داشته باشه نسبت به ماشینای دیگه تو این رنج
    خیلی حرف زدم اما میخام یه انتخاب عاقلانه داشته باشم.... اگه ماشین اذیتم نکنه لا اقل 3،4 سال نگهش میدارم.... با پرس و جوهایی که کردم نظر خودم رو 207 اتوماته.. بدجوریم ازش خوشم میاد....
    حالا از دوستان خواهش دارم با توجه به انتظارت بندرو راهنمایی کنن... پیشاپیش ممنونم...

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام
    ماشین اتوماتیک فکر کنم تو این رنج پارس هست 206 و 207 و 206 اس دی
    206 و 207 همه چیزشون یکه فقط طراحی بدنه فرق می کنه که اون سلیقه ای
    راجع به پارس هم اطلاعی ندارم

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    ماشین اتوماتیک فکر کنم تو این رنج پارس هست 206 و 207 و 206 اس دی
    206 و 207 همه چیزشون یکه فقط طراحی بدنه فرق می کنه که اون سلیقه ای
    راجع به پارس هم اطلاعی ندارم
    206 , 207 فنیشون یکیه اما کیفیت ساخت 207 یه سر و گردن از 206 بیشتره..... به نظز من هم ظاهرش هم داخلش از 206 خوشگلتره... بین این 2تا من 207 انتخاب میکنم... اما دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن بفرمایند که 207 فنیش چطوره؟؟؟ گیربکسش اذیت نمیکنه؟؟؟

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به نظر من اگه دنبال کیفیت و جوون پسند بودنی 207 اتومات بهترین انتخابه با امکانات مناسب
    پارس اتومات با موتور tu5 هم هست که خوب موتوره 206 هستش و کم مصرفه اما کیفیت مطلوبی نداره و امکانات خاصری نداره + طراحی قدیمی
    206 تیپ 6 و 206 sd v9 که خوب هردو شناخته شدست

نظر من روی 207 اتومات ، اتومات باشه فکر کنم مادرتون هم بتونن به راحتی رانندگی کنن باهاش

5. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

207 اتومات ماشین عالی هست ، کاملا فرانسوری با کیفیت مطلوب .

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظر من اگه دنبال کیفیت و جوون پسند بودنی 207 اتومات بهترین انتخابه با امکانات مناسب
    پارس اتومات با موتور tu5 هم هست که خوب موتوره 206 هستش و کم مصرفه اما کیفیت مطلوبی نداره و امکانات خاصری نداره + طراحی قدیمی
    206 تیپ 6 و 206 sd v9 که خوب هردو شناخته شدست

نظر من روی 207 اتومات ، اتومات باشه فکر کنم مادرتون هم بتونن به راحتی رانندگی کنن باهاش
    این پارس که شما فرمودین بد نیس اما اگه اشتباه نکنم حول و حوش 19 تومنه ، که اصلا نمیصرفه 19 تومن واسه ماشینی بدی که امکاناتش از لوگان 16 تومنی کمتره.... ظاهرشم که ماشاالله اینقد کف خیابونا هس که تکراری شده...
    اگه به 206 یا SD باشه من حاظرم 2،3 تومن اضافرو بدم اما 207 بگیرم... چون فنی که عینه همن ، میمونه طراحی و کیفیت که 207 خیلی بهتر و شیکتره....
    بیشتر بحث من اینه که 207 اذیتم نمیکنه؟؟!! آخه از 3،4 نفر شنیدم گیربکسش گاهی قاطی میکنه و خرج سنگین میزاره رو دسم... اینم بگم که به جز اون 3،4 نفر بقیه ازش حسابی تعریف میکنن... اما نمیدونم چرا حرف این 3،4 نفر بیشتر فکرمو مشغول کرده...

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

این پارس که شما فرمودین بد نیس اما اگه اشتباه نکنم حول و حوش 19 تومنه ، که اصلا نمیصرفه 19 تومن واسه ماشینی بدی که امکاناتش از لوگان 16 تومنی کمتره.... ظاهرشم که ماشاالله اینقد کف خیابونا هس که تکراری شده...
    اگه به 206 یا SD باشه من حاظرم 2،3 تومن اضافرو بدم اما 207 بگیرم... چون فنی که عینه همن ، میمونه طراحی و کیفیت که 207 خیلی بهتر و شیکتره....
    بیشتر بحث من اینه که 207 اذیتم نمیکنه؟؟!! آخه از 3،4 نفر شنیدم گیربکسش گاهی قاطی میکنه و خرج سنگین میزاره رو دسم... اینم بگم که به جز اون 3،4 نفر بقیه ازش حسابی تعریف میکنن... اما نمیدونم چرا حرف این 3،4 نفر بیشتر فکرمو مشغول کرده...
    ماشین ساخت داخل مثه تخم مرغ شانسیه
    ماشین بعضیا زود خراب میشه ماشین بعضیا دیرتر
    اون هایی هم که گفتن 207 گیربکسش پر خرجه با احتمال بالای 50 درصد از ماشین درست استفاده نمیکنن و بهش فشار میارن
    اگه از ماشین خیلی خوب استفاده کنید و بهش برسید انشاالله که به مشکل نمی خورید

9. 2 کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب بهرحال پارس نسبت به 206 خیلی جادارتره عقبش و همچنین هندلینگ بهتری هم داره و طرفدارای خاص خودشو اما امکانات تعطیل ...
    در مورد 207 دوست عزیز خیالت راحت باشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنی گیربکسش هم خوب عمل میکنه و اذیت نمیکنه
    اینی هم که شما گفتید اگرم یک در هزار مشکلی واسه گیربکس پیش بیاد که تا 2 سال ماشین گارانتیه و اگه مشکلی باشه که تو 2 سال خودشو نشون میده اما تو کارکرد بالا اگه میخواید مشکل نداشته باشید باید بهش برسید
    در کل گیربکس خوبیه 4 دنده اتومات که حالت اسپرت و برفی هم داره مثل گیربکس 407
    با خیال راحت همون 207 رو بگیر

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنونم دوستان... میشه ازتمام رنگای 207 عکس بزارین؟؟
    یه سوال دیگه: کسی میتونه لیست تمام آپشنهایی که آپکو به صورت فابریک رو ماشین میبنده رو بهم بگه؟؟؟
    ممنون میشم اگه بازم راهنماییم کننین

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای مشاهده ی رنگ های 207 به سایت زیر برید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت آپکو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید .

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •