تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مقایسه پزشکی و شیمی کاربردی؟

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مقایسه پزشکی و شیمی کاربردی؟

با عرض سلام. شاید والم در وحله اول احمقانه به نظر بیاد. می خوام رشته شیمی کاربردی رو با پزشکی مقایسه کنید.
    اما منظور من کسی هست که رتبه اش شده دو هزار. چنین شخصی دو راه داره. یا به پزشکی یک شهر عقب مونده و دورافتاده بره یا به شیمی کاربردی دانشگاه صنعتی شریف بره/
    جدا از علاقه خواهشا چنین شرایطی رو با هم مقایسه کنید و بگید که اگه شما بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟
    در ضمن به نظرتون اگه شیمی شریف بخونم به راحتی می تونم از یه دانشگاه اروپایی پذیرش بگیرم؟
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پزشکی کجا دوست عزیز شیمی کاربردی کجا! ولی در کل وارد علوم پزشکی جا پیشرفتش بیشتره و به تبعش پوستت رو می کنند! درست تموم شد 2 سال باید طرح بگذرونی تا بتونی امتحان تخصص بدی. التبه شرایط خاص رو لحاظ نکردم. تو رشته های پزشکی دندون هم راحت تره هم پولساز تر بعدشم دارو. پزشکی درد سر های خاص خودش رو داره! اینم بگم واسه خروج از کشور هم پزشکی خیلی اذیت می کنه!

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با عرض تشکر از دوست عزیزم.
    اگه توجه کنید من نخواستم پزشکی رو با شیمی مقایسه کنم ، اینکه تابلو پزشکی بهتره. بحث من بر سر دانشگاه است.
    بذارید واضح تر بگم/
    شما در کنکور تجربی 91 شرکت می کنید و رتبه 2000 می آرید. حال کدام یک رو انتخاب می کنید
    1) شیمی کاربردی صنعتی شریف 2)پزشکی فسا/جهرم/...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز انتخاب با خودته ، هر دو رشته سختی های خودش رو داره ، شیمی رو هم دست کم نگیر ، اگه ادامه بدی میتونی بورسیه بگیری و بری خارج ، دانشگاهشم خوب عالیه . هر کدوم رو که بیشتر باهاش راحتی و تو دلت اونو میخوای برو تا موفق شی .(The Life)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز شاید برای شما هم باورش مشکل باشه ولی رتبه 2000 امکان قبول شدن توی داشنگاه شهید بهشتی تهران رو هم داره حتی
    با 2000 راحت میشه رفت دانشگاه های درست و حسابی ( تبریز و مشهد و شیراز و ... )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •