سلام بر دوستان گرامی مهندس
گرافیک من club 3d 4850 1gb دارم
فنشض خیلی صدا میده چیکار کنم من
یه فن خوب واسه گرافیکم معرفی کنید ببینم چیکار میکنم قیمت هم هرچه کمتر بهتر صداش دیوونم کرد.![]()
سلام بر دوستان گرامی مهندس
گرافیک من club 3d 4850 1gb دارم
فنشض خیلی صدا میده چیکار کنم من
یه فن خوب واسه گرافیکم معرفی کنید ببینم چیکار میکنم قیمت هم هرچه کمتر بهتر صداش دیوونم کرد.![]()
کسی نیست راهنماییمون کنه؟![]()
گرافیک رو ختک گیری کنید و روغن کاری کنید
اگه میبینید نویز فن زیاده و دورش بالا میره به خاطر بالا رفتن دمای گرافیک هست
با نرم افزار furmark یک تست 10 دقیقه ای بگیرید ببینید دمای گرافیک به چند میرسه
نه مشکل از خرابی یا کثیفی فن نیست! چون واسه من که 4830 از همین برنده هم از روز اول صدای زیادی داشت! من دور فن رو رو 20% تنظیم میکردم و صداش بکل قطع میشد! اما با آپدیت درایور ، دیگه نمیشد اونو تا زیر 32% کم کرد و باز هم صداش زیاد هست!
من که نمیخواستم فنش رو عوض کنم ، درایور قبلی رو استفاده میکنم و دور فن رو 20% هست! اما اگه بتونین یه فن خوب براش بگیرین بهتره! نمیدونم شاید راه بهتری هم باشه!
تو3-4 دقیقه به 67 رسید دماش و دورش هم هی زیاد میشد و صداش کر کننده بود.گرافیک رو ختک گیری کنید و روغن کاری کنید
اگه میبینید نویز فن زیاده و دورش بالا میره به خاطر بالا رفتن دمای گرافیک هست
با نرم افزار furmark یک تست 10 دقیقه ای بگیرید ببینید دمای گرافیک به چند میرسه
فنی هست بشه روش نصب کرد؟
شما خاک گیری و روغن کاری کردید؟
قبلا هم اینجوری بوده یا تازه این مشکل رو پیدا کردید؟
خیک گیری کردم ولی روغن کاری نه . از اول صدا داشت ولی الان یکم زیاد شده . فک کنم این هیت سینگ دورش بد طراحی شده و صدای مکش بادش یکم زیاده
ایا یاری دهنده ای نیست که یاری دهد؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتات هستیم
فن پیدامیشه؟
کدوم فروشگاها دارن ؟ مدلش چیه؟
یادش بخیر، یه موقع هایی دوستان زیادی تو این زمینه حضور داشتن و به هم فرصت نمیدادن و زود به یاری یاری خواهان میشتافتند!
راه حل موقتش همون کاری هست که من میکنم!
شما باید دور فن رو کم کنید! داخل تنطیمات کارت گرافیک بشید و از گزینه OverDrive میتونین دور فن رو تو درایور های جدید تا 32% و درایورهای قدیمی تا 20% کم کنید! البته بعد از این کار با برنامه HW monitor دمای کارت گرافیک رو تو بازیها تحت نظر داشته باشین! و دما ها رو اینجا بگین تا چک کنیم یه بار آسیب نبینه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)