تفاوت های قند سفید و قند میوه؟
علائم کاهش قند خون و افزایشش در افراد سالم و دیابتی؟
استفاده طولانی مدت از قرص های قند مخصوص دیابت؟
تفاوت های قند سفید و قند میوه؟
علائم کاهش قند خون و افزایشش در افراد سالم و دیابتی؟
استفاده طولانی مدت از قرص های قند مخصوص دیابت؟
قند سفید یا همون قند معمولی که منظورتونه دی ساکاریده و ساکاروز نام داره که ترکیب فروکتوز و گلوکز هست اما قند میوه گلوکوز و فروکتوز هست که مونو ساکارید هست .مونوساکاریدها زودتر از دی ساکارید و دی ساکارید زودتر از پلی ساکاریدها مثل نشاسته رو قند خون اثر میزارن و اون رو بالا میبرن .یعنی نمایه ی گلیسیمی بالاتری دارند مونوساکاریدها
علایم کاهش قند خون شامل عرق سرد و لرزش بدن و اختلال در تمرکز ضعف رفتن و ... هست البته تو هر کس می تونه متفاوت باشه اما فرقی بین این قضیه بین افراد دیابتی و سالم وجود نداره اما چون در افراد سالم که خود بدن ترشح انسولین رو در این موقع قطع می کنه و بدن قند رو با مکانیسم هایی بالا میبره علایم زودتر از بین میرن اما در دیابتی هایی که انسولین تزریق می کنن اگه در اون لحظه انسولین در بدن زیاد باشه مانع قند سازی کبد میشه و نمیزاره که قند بره بالا بنابراین فرد در معرض خطر بیشتری قرار میگیره.البته در افراد دیابتی که زیاد قندشون می افته بدن حساسیتش رو از دست میده و این علایم معمولا با شدت کم تری بروز می کنه یا اصلا بروز نمی کنه .
Last edited by Babak; 12-09-2012 at 20:45. دليل: حذف جمله اخر به درخواست ایشان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)