سلام. من دو تا سوال از فيزيك پيش دانشگاهي دارم.
كسي ميتونه جواباشونو بده؟
يكي در مورد يكاها : نانو ، هكتو و ..... اينجور چيزاست
اون يكي هم در مورد بردار هاست..... كسي ميتونه جواب بده؟
سلام. من دو تا سوال از فيزيك پيش دانشگاهي دارم.
كسي ميتونه جواباشونو بده؟
يكي در مورد يكاها : نانو ، هكتو و ..... اينجور چيزاست
اون يكي هم در مورد بردار هاست..... كسي ميتونه جواب بده؟
خب سوالتو بپرس دوست عزیز!بالاخره کسی بتونه جواب می ده دیگه
در مورد چه چیز اینها سوال داری؟
سوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟
===============================================
سوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟
تعریف آنگستروم از ویکی پدیاسوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟
بقیه یکا ها رو هم میتونی به هم تبدیل کنی به جز اون 2 تا که قرمز کردم! چون آنگستروم واحد طول هست و نه واحد مساحت و یا حجم!آنگستروم (به سوئدی: ångström) یک یکای طول برابر با ۱۰- ۱۰ متر (10 به توان منفی 10) است. نماد این یکا حرف A در زبان سوئدی است که با Å نشان داده میشود.
اگر چه این یکا به صورت بین المللی مورد استفاده قرار میگیرد اما به طور رسمی یک یکای غیر اسآی است و نزدیک ترین واحد اسآی به آن نانومتر است (هر ده آنگستروم برابر یک نانومتر است) و بیشتر از آنگستروم از نانومتر در متون علمی استفاده میشود[۱]. با این حال آنگستروم در بسیاری از متون علمی جهت اندازهگیری اندازهٔ اتمها، مولکولها، ساختارهای میکروسکوپیک زیستی و طول پیوندهای شیمیایی، فاصله اتمها در کریستالها، طول موج امواج الکترومغناطیسی و فاصلههای بخشهایی از مدارهای مجتمع به کار میرود.
این یکا به افتخار آندرس جوناس آنگستروم فیزیک دان سوئدی نامگذاری شدهاست.[۲]
در مورد سوال دومت هم چون دو بردار بر هم عمود اند از رابطه فیثاغورث استفاده میشهسوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟
پس برایند دو بردار 16 و 12 واحدی برابر میشه با 20 واحد.
پ.ن:این سوال ها مربوط به فیزیک دوم دبیرستان میشه!
Last edited by Soheil-Green; 07-10-2011 at 15:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)