سلام دوســتان این مشـکل طبیعـی هستشــــ یـا نـــه ؟
من رم سیستمم 4GB هستشــــ دو تـــا 2GB ولی تو تنظیمـات نوشتـــه :
یادمــه یـارو گفـــت که تو وینـدوز 7 و ویستـــا4GB کامل نشـون میــده !
موفق باشید!
سلام دوســتان این مشـکل طبیعـی هستشــــ یـا نـــه ؟
من رم سیستمم 4GB هستشــــ دو تـــا 2GB ولی تو تنظیمـات نوشتـــه :
یادمــه یـارو گفـــت که تو وینـدوز 7 و ویستـــا4GB کامل نشـون میــده !
موفق باشید!
سلام اگه ویندوز 32 بیتی باشه (فرقی نمی کنه ویستا یا سون یا ایکس پس) بیشترین مقدار رم همون هست ولی اگه ویندوز 64 بیتی باشه این مشکل به خاطر ساپرت نکردن مادربرد ممکنه پیش بیاد.
شما ویندوز 64 بیتی نصب کن از تمام رمت استفاده کن.
موفق باشی.
البته فكر كنم يه پچ براي ويندوز هاي ويستا و 7 وجود داره كه باهاشون مي شه تو نسخه هاي 32 بيتي از تمام رم استفاده كرد
سـلام دوستـــان ممنون از پاسختـــون !
ولی یه نمــه حرفـه ای جواب دادیـــن من مبتـــدی هستـــم .
توضیح کاملی از جوابتــون بدیـن خیلی ممنون میشـــم .
وینـدوز سیستمم هم Xp هستشـــ چجوری از تمـام رم استفـاده کنـــم ؟
- - -
یه سـوال دیگــه : از کجـا بدونــم که ویندوزم یـا سیستمم 32 یـا 64 هستشــــ ؟
موفق باشید!
سلام روی My Computer راست کلیک بعد Properties. من الان XP ندارم دقیق بگم ولی همونجا نوشته 64 بیتی یا 32 بیتی هستش
سلام اشکالی نداره برای من هم همینجوری هست چون از ویندوز 32 بیتی استفاه میکنیم رو 64 بیتی این رو نمینویسه ؟
دوست عزیز
ما دو نوع ویندوز سویندوز داریم
64 بیتی و 32 بیتی
ویندوز های 32 بیتی میتونن تا ماکسیموم 4 گیگ رم رو ساپورت کنن که بازم من هرجا نصبیدم بیشتر از 3 گیگ نشناخته
ویندوز های 64 بیتی 4 گیگ به بالا رو هم ساپورت می کنه
ولی مشکلی که هست اینه که نرم افزار های که روی این ویندوز نصب می کنید باید 64 بیت باشن چون اغلب نرم افزار های 32 بیت رو این ویندوز مشکل دارن
سلام مرسـی دوستـــان بابـت راهنمایــی ..
یعنی مشکـل خاصی نیســت , مشکـل از 32 یـا 64 بودن ویندوزه ؟
- - -
اینـو هـم جـواب بدید ممنــون میشـــم ..یه سـوال دیگــه : از کجـا بدونــم که ویندوزم یـا سیستمم 32 یـا 64 هستشــــ ؟
سلام , ننوشــته ! ..سلام روی My Computer راست کلیک بعد Properties. من الان XP ندارم دقیق بگم ولی همونجا نوشته 64 بیتی یا 32 بیتی هستش
موفق باشیـد!
فرمان msconfig داخل منوی run تایپ کنید بعدش طبق شکلهایی که گذاشتم به ترتیب عمل کنید تیک شکل شماره 4 که تو عکس مشخص شده رو بزنید تیک شماره 2 با 3 رو هم فقط بزنید بعد کلا تایید اوکی کنید بیاین بیرون سیستم ریستارت کنید ببینید بازم به همون صورت نمایش میده اگر بازم بهه مون صورت بود باید سیستم عامل 64 بیتی نصب کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)