تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ساخت پروژه

در آغاز فعالیت arang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ساخت پروژه

با سلام

دوستان و اساتید من میخوام بدونم چطوری میشه از این پروژه های آماده ساخت

همه چیزو درست کردم فقط عکسایی که کار کردم توش برای سری بعدی چطوری جایگزینی کنم چطوری باید جای عکسا رو تنظیم کنم که اگر دادمش به کسی دیگه بتونه عکسا رو عوض کنه

با تشکر

داره خودمونی میشه clipfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

برای ساخت یک پروژه باید نکاتی را رعایت کنید که بحث ان جداست .... شما وقتی که در پروژه عکس استفاده میکنید با نامهایی که برای عکس گذاشتید فراخوانی میشود و وقتی که این پروژه ها را به کسی میدهید همه کاربران که اسم عکسهایشان مثل شما نیست و وقتی پروژه ها را بارگذاری میکنند با پیغام عکس روبرو میشوند پس نگران نباشید .... بطور مثال حالا شما عکسهایی که در پروژه ای که ساختید نام انها را تغییر دهید و می بینید که شما هم با این پیغام روبرو خواهید شد .... موفق باشید

سری به سایت ما بزنید خوشحال میشیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عرفان فیلم

3. این کاربر از clipfilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

با اين توضيحي كه دوستمون داد بنده خدا بيشتر گيج شد من هم اين مشكل را داشتم كليپ ساخته بودم براي عروسي تو مراسم بعدي چون نميدونستم چكار كنم مينشستم دوباره آن رو ميساختم بيچاره ميشدم
    شما بايد اول نظم را رعايت كني يعني چي پوشه عكس جدا و پوشه فيلم جدا پوشه موزيك جدا فايلهاي بك گراند داري همش جدا مرتب همه اينها رو ميگذاري توي يك پوشه فايل پروژه رو هم داخل لش ميگذاري تو نرم افزارتم همين كار رو ميكني مثلا اديوس پوشه هاي مختلف را درست ميكني
    حالا فرض كن كار پروژه تمام شده و خروجي رو هم گرفتي براي پروژه بعدي بايد اسم عكسات و فيلمات دقيقا همون نام هاي قبلي باشه براي همين سعي كن يك نظم هماهنگ از اول داشته باشي مثلا صفر يك صفر دو و غيره تعداد هم زمان فيلم و فرمت عكس و فيلم هم يكي باشه عكساي جديد و فيلمهاي جديد رو جايگزين قبليها كن تمومه ديگه پزوژه رو كه دوباره فرا خواني كني ميبيني كه جايگزين شدند اگه هم نشدند ارور ميده و ميگه كجاست كه ميتوني بهش آدرس بدي الان يادم نيست كدام گزينه بود ميرم خونه و نگاه ميكنم بهت ميگم
    ولي بايد دقت كني كه هيچي رو پاك يا تغير نام ندي وگرنه خراب ميشه اين بلا بارها سرمن آمده و اشكم در آورده

5. این کاربر از abbasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه clipfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من این بنده خدا رو گیج نکردم بلکه جواب سوالش رو قشنگ دادم شما اول دقیق مطالعه کن این بنده خدا چی میخواد بعد قضاوت کنید . شما دارید بی مطالعه نظر میدید البته ببخشید در ضمن من خودم طراح و سازنده پروژه هستم و سعی کردم فقط جوابی که مد نظرش است جواب بدم در ضمن برای ساخت پروژه خودش عرض کرده بود که ساخته بود و فقط در پیغام مشکل داشت پس بیاید درست راهنمایی کنیم

با تشکر : مدیر سایت عرفان فیلم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

ناراحت نشو بابا شما

ميگم اين كليپهاي عرفان رو اگه نمونه كارش رو بگذاري براي دانلود با حجم كم بهتره ها مشتريات بيشتر ميشن من خودم خريدارم ولي چون نميدونم چي رو ميخام بخرم دو دلم فايل دموش رو بگذار سطح كار رو ببينم خريداريم
    Last edited by abbasa; 07-10-2011 at 17:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دادا منم این مشکل را دارم یکی راهنمایی کنه ببینم چطور میشه یه پرو|ه را ذخیره کنیم که سری بعد فقط جایه فیلم و عکس را عوض کنیم و نیازی به ساختن دوباره کلیپ نباشه مثل کلیپهای آماده که میخریم و فقط مسیر فیلم و عکی و بهش میدیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ایران تهران

پيش فرض

سلام بچه ها خداییش درست راهنمایی کرده بود 1 خورده فکر کنید میبینید که میتونید با عوض کردن آدرس عکس و فیلمتون میتونید فیلم و عکس جدیدتون رو با همون اسم قبلی بهش معرفی کنید راحت میشینن سر جاشون شما میتونید موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •