تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ثبت کتاب

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

14 ثبت کتاب

سلام.
    من در حال نوشتن یک کتاب هستم ولی هرچه میگردم در مورد روش ثبت آن چیزی پیدا نمیکنم .
    در حقیقت میخواهم نوشته ام را در جایی ثبت قانونی کنم و سپس آن را به ناشر بدهم تا بخواند و تصمیم بگیرد .
    گر سایتی دوستان میشناسند که شرایط آن را توضیح داده باشد لطفا معرفی نمایند .
    ممنون

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بهترین کار اینه که از ورق هات یه فتو بگیری ، ورق هارو داخل یک پاکت بزاری و پست کنی به خونه ی خودت ! و وقتی بسته رو گرفتی هیچوقت بسته رو باز نکنی ، تا اگه کتاب رو دادی به ناشر و ناشر نامردی کرد و به نام تو چاپ نکرد ، توی دادسرا با استفاده از تاریخ بسته که حاوی کتابت هست بتونی از خودت دفاع کنی ! ( این کار رو یکی از شرکت کننده های مسابقه ی تلویزیونی آمریکا که برنده چندین میلیارد دلار شد کرد ! جواب سوال هارو داشت و جواب هارو یک روز قبل از مسابقه به خونه ی خودش پست کرد و هیچوقت نامه رو باز نکرد ، و بعدش توی دادگاه با همین مدرک طرف مقابل رو محکوم کرد و با این روشش یه مدت خیلی زیادی معروف شده بود ! توجه : تاریخ بسته ی پستی که حاوی جوابها بود دقیقا یک روز قبل از اجرای برنامه بود )

البته اگر به یک ناشر قانونی مراجعه کنی، برگه ای مبنی بر نویسنده بودنت بگیری ، بری دادگاه و اون برگه رو اصطلاحا " کپی برابر اصل " بکنی دیگه مشکلی نداری !

موفق باشی ...

3. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

بهترین کار اینه که از ورق هات یه فتو بگیری ، ورق هارو داخل یک پاکت بزاری و پست کنی به خونه ی خودت ! و وقتی بسته رو گرفتی هیچوقت بسته رو باز نکنی ، تا اگه کتاب رو دادی به ناشر و ناشر نامردی کرد و به نام تو چاپ نکرد ، توی دادسرا با استفاده از تاریخ بسته که حاوی کتابت هست بتونی از خودت دفاع کنی ! ( این کار رو یکی از شرکت کننده های مسابقه ی تلویزیونی آمریکا که برنده چندین میلیارد دلار شد کرد ! جواب سوال هارو داشت و جواب هارو یک روز قبل از مسابقه به خونه ی خودش پست کرد و هیچوقت نامه رو باز نکرد ، و بعدش توی دادگاه با همین مدرک طرف مقابل رو محکوم کرد و با این روشش یه مدت خیلی زیادی معروف شده بود ! توجه : تاریخ بسته ی پستی که حاوی جوابها بود دقیقا یک روز قبل از اجرای برنامه بود )

البته اگر به یک ناشر قانونی مراجعه کنی، برگه ای مبنی بر نویسنده بودنت بگیری ، بری دادگاه و اون برگه رو اصطلاحا " کپی برابر اصل " بکنی دیگه مشکلی نداری !

موفق باشی ...
    ممنون چیز جدیدی یاد گرفتم ولی میخواهم بدانم روش قانونی تری هم وجود داره یا نه ؟
    میخواهم وقتی رفتم پیش ناشر بگم این شماره حق چاپش هست تا حواسش رو جمع کنه و به فکر کلک زدن نیفته .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون چیز جدیدی یاد گرفتم ولی میخواهم بدانم روش قانونی تری هم وجود داره یا نه ؟
    میخواهم وقتی رفتم پیش ناشر بگم این شماره حق چاپش هست تا حواسش رو جمع کنه و به فکر کلک زدن نیفته .
    شما الان می خای بری پیش ناشر و می ترسی اون کارتو بدزده . پی می خای ببری پیش یکی دیگه قبلش که اون برات ثبت کنه . حالا از کجا معلوم که اون ندزده ؟
    در کل تا حالا چند باری که دیدم پروسه ی نشر کتاب رو معمولا دوستام به ناشر اعتماد کردن و مشکلی هم پشی نیومده . یه جاهایی باید اعتماد کرد واقعا

6. این کاربر از pirmardad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •