تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چرا درایو سی مرتب داره کم میشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض چرا درایو سی مرتب داره کم میشه ؟

سیستم پنتیوم 4 ، رم 512 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 هست .
    مشکل اینه که ظرفیت درایو سی مدام در حال کم شدنه در حالی که برنامه زیادی نصب نشده و کلا برنامه هایی هم که نصب شده در درایو دیگری هست . با نود 32 آپدیت شده اسکن کردم مشکل حل نشد . قبلا یکبار دیگه این مشکل پیش اومد ویندوز رو عوش کردم چند روز اوول خوب و درست بود ولی الان چند روزه که دوباره درایو سی داره ظرفیتش کم میشه . یک نفر گفت ممکنه چون نود 32 اورجینال نیست ویروس رو پیدا نمی کنه . یک کاسپر اورجینال نصب کن و اسکن کن . آیا روی سیتستم میشه کاسپر نصب کنم چون 512 مگ رمش بیشتر نیست .
    در ضمن در قسمت ستارت آپ این فایل هم هست : dwtrig20.exe -t . آیا این ویروسه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه منظورتون Dwtrig20.exe است که مشکل خاصی نداره و تنها واسه ارسال ارور های پیش اومده واسه برنامه افیس به مایکروسافت بکار می رود .
    البته می تونید این فرایند را از استارت اپ حذف کنید

3. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اول از همه
    system restore piont رو غیر فعال کنید
    در ضمن دقت کنید که اگر شما فایلی رو delete کنید به سطل آشغال وارد میشه که درایو c رو پر می کنه
    نکته دیگه شما احتمالا فایل هاتون رو روی desktop یا داخل my document ذخیره نمی کنید؟

5. 3 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه منظورتون Dwtrig20.exe است که مشکل خاصی نداره و تنها واسه ارسال ارور های پیش اومده واسه برنامه افیس به مایکروسافت بکار می رود .
    البته می تونید این فرایند را از استارت اپ حذف کنید
    ظاهرا برای ارسال اررور به مایکروسافت بوده چون وقتی به اینترنت وصل شدم یک پیغام اومد که اجازه بدم به ماکر.سافت ریپورت ارسال کنه من هم چون مطمئن نبودم بدون هیچ پاسخی پنجره رو بستم . حالا هم که در ستارت آپ نگاه می کنم می بینم بعد از بستن پنجره ی اون پیغام دیگه چنین فایلی در ستارت آپ نیست و غیب شده .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اول از همه
    system restore piont رو غیر فعال کنید
    در ضمن دقت کنید که اگر شما فایلی رو delete کنید به سطل آشغال وارد میشه که درایو c رو پر می کنه
    نکته دیگه شما احتمالا فایل هاتون رو روی desktop یا داخل my document ذخیره نمی کنید؟
    سیستم ریستور پوینت رو چطوری باید غیر فعال کنم ؟
    ریسایکل بین رو همیشه چک می کنم و خالی هست . تو مای داکیومنت هم چیزی نگه نمی دارم معمولا در درایو دیگری غیر از سی فایل ها رو سیو می کنم تا به سی فشار نیاد . الان هم دوباره چک کردم حجم مای داکیومنتس همه اش 40 مگ هست .
    یک نفر بهم گفت پوشه داکیومنت ستینگز در درایو سی رو چک کن اگر ظرفیتش بیشتر از جد نرمال باشه ایراد از اون جاست . الان دیدم از ده گیگ ظرفیت سی ، ظرفیت پوشه داکیومنتس اند ستینگز حدود 3 گیگ هست . آیا این ترماله ؟

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از برنامه هاي ATF-Cleaner و windirstat استفاده كنيد

9. 3 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SURIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    جایی که واژه ها معنی ندارند.

پيش فرض

حجم درایوتونو تو بازه های زمانی مختلف کنترل کنین ببینین وقتی هیچی کپی نمیکنین هم کم میشه یا نه؟
    ممکنه سیستمتون یه ویروس مثل Face 0f Die گرفته باشه که مثلا تو هر یه دقیقه چند مگ حجم درایو رو با نوشتن بیتهای بیهوده کم میکنه
    برای خالی کردن حجم هم غیرفعال کردن Page File و هایبرنت خیلی کمک میکنه
    در نهایت میتونم بگم ویندوزتونو عوض کنین و با یه آنتی ویروس آپدیت شده سیستم رو اسکن کنین
    موفق باشین

11. 2 کاربر از SURIV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

برا غیر فعال کردن system restore از منوی استارت روی my computer کلیک راست کنید و propertise بزنید
    تو پنجره باز شده دنبال گزینه ی turn off system restore(ptotection) بگردید و تیکشو بردارید
    من وین سون دارم دقیق یادم نیست

13. 2 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

برا غیر فعال کردن system restore از منوی استارت روی my computer کلیک راست کنید و propertise بزنید
    تو پنجره باز شده دنبال گزینه ی turn off system restore(ptotection) بگردید و تیکشو بردارید
    من وین سون دارم دقیق یادم نیست
    پیداش کردم . برای همیشه غیرفعال باشه ؟ اشکالی پیش نمیاد اگر همیشه غیرفعال باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از برنامه هاي ATF-Cleaner و windirstat استفاده كنيد
    ATF-Cleaner رو پیدا کردم و اجرا کردمش . حدود 700 مگ به حجم سی اضافه شد . الان ظرفیت سی بین 700 و 900 متغیره .
    windirstat رو پیدا نکردم و نمی دونم چطوری کار می کنه . اگر لینک و آموزش اش رو بدید ممنون میشم .
    برنامه TuneUp Utillities رو نصب و اجرا کردم ولی درست بلد نیستم . آموزش گام به گام به زبان ساده اگر داره لطفا برام بگذارید .
    1 click maintanence رو اجرا کردم همه قسمت ها رو انجام داد ولی به قسمت دیفرگمنت که رسید همینطوری موند آخر سر مجبور شدم برنامه رو ببندم .

یک مشکل دیگه که نمی دونم از همین درایو سی هست یا نه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشم سیستم هنگ می کنه . باید یکبار سیستم رو خاموش کنم تا مشکل برطرف بشه . شما می دونید ایراد از کجاست ؟
    Last edited by Setareh 2006; 04-10-2011 at 19:05.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •