سلام به همه دوستان
آقا چه طوری میتونم فایل یا فولدر های ویندوز رو به ترتیب دلخواه مرتب یا سورت کنم. مثلا تو XP وقتی فایلها رو بر اساس Name مرتب میکنیم باز هم خودمون میتونیم ترتیبشو جا به جا کنیم ولی تو ویندوز 7 نمیشه که نمیشه لطفا راهنایی کنید
سلام به همه دوستان
آقا چه طوری میتونم فایل یا فولدر های ویندوز رو به ترتیب دلخواه مرتب یا سورت کنم. مثلا تو XP وقتی فایلها رو بر اساس Name مرتب میکنیم باز هم خودمون میتونیم ترتیبشو جا به جا کنیم ولی تو ویندوز 7 نمیشه که نمیشه لطفا راهنایی کنید
سلام شما این گزینه را غیرفعال کنید حل میشه.
![]()
ممنون دوست عزیز ولی من میخوام فولدر های داخل درایو هامو جا به جه کنم که وقتی کلیک راست میکنم اون گزینه Auto arrange icon وجود نداره
مثلا در شات زیر وقتی یک فولدر رو میکشم کنار تا جاشو عوض کنم نمیشه؟؟؟
![]()
این فایل فشرده ای که پایین گذاشتم دان کنید بعدش از حالت فشرده خارجش کنید رو اون یکی فایلی که به اسم disablefullrowselect اجراش کنید بعد کلا تاییدش کنید از آخرم سیستم log off یا که reset کنید وقتی که ویندوز بالا اومد به درایو خودتون برین میبینید که گزینه Auto Arrange به درایو شما اضاف شده برای جابجایی پوشه ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای داداش دمت گرم خیلی سالاری
فقط میشه بگی با این کار تو کدوم قسمت رجیستری تغییر ایجاد میکنه؟؟
شرمنده یه سوال دیگه هم دارم اینکه چطور میشه پیشفرض نمایش آیکون هارو که روی Details هست از داخل رجیستری تغییر داد مثلا روی Medium icons قرار داد
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ارور 404
الان چیزی تغییر نکرده؟
میخوام فایل های داخل پوشه های ویندوز سونمو بدون ترتیب و فقط دستی مرتب کنم.
قابلیت Auto Arrange برای پوشه ها در ویندوز 7 نیست برای بازگردانی این قابلیت درویندوز 7 باید شما فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم فایلی به اسم disablefullrowselect.reg باید اجرا کنید هر پیغامی که داد تایید اکی کنید بعد مشاهده میکنید حالت Auto Arrange برای تغییر دستی پوشه ها به ویندوز اضافه شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خوبید
این فایل الان آدرسش خراب شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه اونو دوباره آپ کنید.......ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)