تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: هك شدن آي پي

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض هك شدن آي پي

باسلام خدمت دوستان
    سوالم درمورد هك آي پي هست اخيرا خيلي از رمز سايتهايي كه با IE كار ميكردم از كار افتادن اما در مورد سايتهاي فايرفاكس اينجوري نشده .
    با توجه به اينكه نود 32 هم مدام قرمز ميشه و حملاتي رو تحت عنوان REMOTE IP نشون ميده ميخواستم بدونم الان اگر ويندوز رو كلا فرمت كنم باز همون آي پي قبلي روي ويندوز هست؟
    اگر ايميج ويندور رو برگردونم چي ؟
    و نهايتا اينكه براي كسي كه واقعا آيپيشون رو لو داده و دست يك هكر خطرناك افتاده چي پيشنهادي ميديدن

2. این کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    سوالم درمورد هك آي پي هست اخيرا خيلي از رمز سايتهايي كه با IE كار ميكردم از كار افتادن اما در مورد سايتهاي فايرفاكس اينجوري نشده .
    با توجه به اينكه نود 32 هم مدام قرمز ميشه و حملاتي رو تحت عنوان REMOTE IP نشون ميده ميخواستم بدونم الان اگر ويندوز رو كلا فرمت كنم باز همون آي پي قبلي روي ويندوز هست؟
    و نهايتا اينكه براي كسي كه واقعا آيپيشون رو لو داده و دست يك هكر خطرناك افتاده چي پيشنهادي ميديدن
    سلام دوست خوب
    خوب دستی میتونی IP تون رو عوض کنی، نیاز به تغییر ویندوز نیست.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دستي؟ مگه آي پي از طرف شركت ارائه دهنده اينرنت نيست؟
    منظورت استفاده از وي پي ان هست ؟
    ميشه توضيح بدي چحوري و آيا اينكار روي سرعت اينترنت و كيفيتش تأثير داره؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دستي؟ مگه آي پي از طرف شركت ارائه دهنده اينرنت نيست؟
    منظورت استفاده از وي پي ان هست ؟
    ميشه توضيح بدي چحوري و آيا اينكار روي سرعت اينترنت و كيفيتش تأثير داره؟
    سلام..
    شرکتهای سرویس دهنده ی اینترنت در شروع کار یک آی پی به شما اختصاص میدن،
    اما بسته به نوع سرور میتونید این رو عوض کنید
    البته این در همه ی سرویس ها امکان پذیر نیست، مثلا سرور من پیشگامان هستش و تنظیمات آی پی به راحتی در دسترس هست
    شما هم بهتره چک کنین تا بببینین که میشه آی پی رو عوض کرد یا نه..
    اگه ویندوزتون ایکس پی هست این مکان را دنبال کنین:
    control panel برین و گزینه ی Network and Internet connections رو انتخاب و داخلش بشین و اونجا هم گزینه ی
    Network Connections رو انتخاب کنین و یک local area connection میبینین که روش نوشته connected در صورتی که به این اینترنت وصل باشید.. اگه هم وصل نباشید روش ضربدر قرمز زده شده..
    به هر حال روش راست کلیک کنین و properties رو زده و از پنجره ی باز شده، داخلScroll Bar گزینه ی
    Internet Protocol(TCP\IP رو انتخاب کنین و properties رو بزنین و این پنجره که باز میشه مربوط به آدرس های آی پی و سرور هستش..
    اولین آیتم مربوط به تنظیم آدرس IP هستش مثلا نوشته : 192.168.5.25
    که شما میتونید به راحتی این رو عوض کنید و مثلا اون 25 رو تبدیل به 21 کنید.
    التبه من نمیدونم هدف شما دقیقا چی هست..
    اگه هدفتون تغییر اون برای این هست که ه-کر نتونه شما رو پیدا کنه که باید بگم میتونه دوباره آی پی شما رو پیدا کنه
    به راحتی !
    ولی اگه شما از همون وی p ن استفاده کنی بهتره...چون کلا منطقه ی آی پی شما عوض میشه که معمولا دیگه برای ایران نیستش و برای کشورهای خارجی هستش.
    موفق و موئید باشین

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

آيا اينكار روي سرعت اينترنت و كيفيتش تأثير داره؟
    تغییر آی پی هیچ تاثیری در سرعت اینترنت نداره..مثل این میمونه که شما اتاق خوابت رو عوض کرده باشی..
    و من که میخوام بیام خونتون فرقی برام نمیکنه که شما کدوم اتاقی.
    موفق و موئید باشین

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    دوست عزیز شما به تروجان الوده شدید اگه ای پی شما دینامیک هست با هر بار کانکت شده به اینترنت ای پی شما تغییر میکنه پس میشه نتیجه گرفت ای پی شما با هر بار کانکت شدن به اینترنت توسط تروجان برای هکر فرستاده میشه
    اگه ای پی شما ایستاتیک هست شما ای پی ثابت دارید قضیه فرق میکنه اون هر بار که بخواد میتونه به ای پی شما بدون تروجان حمله کنه به نظر من یا با انتی تروجانهای قوی سیستمت رو اسکن کن و یا ویندوزت رو عوض کن

8. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    سلام دوست گلم من خودم چند مدت پیش همین اتفاقات برای خودم افتاد یعنی توسط یکی از دوستای خودم
    ه ک شدم طرز کارشو میدونم چیه تجربیات خودمم در اختارتون میزارم شاید شما به نتیجه ای رسیدید تجربیاتتون
    به درد من هم خورد اول اینکه ip خودتو عوض نکن که هیچ فایده ای نداره v * p * n هم هیچ کمکی بهت نمیکنه
    چون که سیستم شما توسط تروجان های مختلف الوده شده عوضش کنی درجا میفرسته برای اون شخص
    این کار به درد قبل از الوده شدن سیستمت می خوره نه حالا همیشه یک پورت براش باز می زاره یعنی ه ک
    کردنت الانه براش شده مثل اب خوردن شایدم راحتتر سیستمتم با این انتی ویروس ها که میگم اسکن نکن
    چون من کردم هیچ فایده ای نداشته اخه تروجان ها توسط یک نرم افزار خواص از دید انتی ویروس مخفی
    میشن و دیگه نمیش ناستشون (کاسپر اسکی ins 2012 + دیسک نجاتش اوریا+دیسک نجاتش البته اون
    موقعه اوریا هنوز این ورژن جدیدش نیامده بود بیت دیفندر ins 2012 که در محیط بوت هم اسکنش کردم
    باز هم فایده ای نداشت نورتون 360 ناد32 نسخه اسمال بیزینس که این هم هنوز این نسخه 5 نیامد بود+
    دیسک نجاتش سوپر انتی اسپای وار و انتی مال وار )
    البته امیدوارم که شما مثل من نشده باشید که کارتون خیلی خیلی سخته
    حدود 12 تروجان مختلف روی سیستمم نصب بود منو ه ک کرده بود بدون اینکه بخواهد حتی یک
    فایل الوده بطور مستقیم برام بفرسته از طریق خانواده متااسپلوییت ها -- شده بودم که توسط
    دنلودر خاص خودش که تمام تروجان ها در یک پک بود خود سیستمم اتوماتیک دنلود و بعد نصبشون
    کرده بود زمانی هم که ه ک شدم برای بار اول میگم من اینترنت سکوریتی 2012 کاسپر اسکی
    و اپدیت شده روی سیستمم نصب بود
    در ضمن فقط خودش تونست اون تروجان هارو پاکشون کنه توسط یک کاسپر اسکی که شرکت
    تامین اجتمایی برای سرور خودش خریداری و طراحی کرده بود تونست پاکش کنه 5 تا دی وی دی
    بود با حجم چیزی در حدود 19 گیگ و خورده ای حالا ببین که چه انتی ویروسی بوده

10. 3 کاربر از afshin0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوست گلم من خودم چند مدت پیش همین اتفاقات برای خودم افتاد یعنی توسط یکی از دوستای خودم
    ه ک شدم طرز کارشو میدونم چیه تجربیات خودمم در اختارتون میزارم شاید شما به نتیجه ای رسیدید تجربیاتتون
    به درد من هم خورد اول اینکه ip خودتو عوض نکن که هیچ فایده ای نداره v * p * n هم هیچ کمکی بهت نمیکنه
    چون که سیستم شما توسط تروجان های مختلف الوده شده عوضش کنی درجا میفرسته برای اون شخص
    این کار به درد قبل از الوده شدن سیستمت می خوره نه حالا همیشه یک پورت براش باز می زاره یعنی ه ک
    کردنت الانه براش شده مثل اب خوردن شایدم راحتتر سیستمتم با این انتی ویروس ها که میگم اسکن نکن
    چون من کردم هیچ فایده ای نداشته اخه تروجان ها توسط یک نرم افزار خواص از دید انتی ویروس مخفی
    میشن و دیگه نمیش ناستشون (کاسپر اسکی ins 2012 + دیسک نجاتش اوریا+دیسک نجاتش البته اون
    موقعه اوریا هنوز این ورژن جدیدش نیامده بود بیت دیفندر ins 2012 که در محیط بوت هم اسکنش کردم
    باز هم فایده ای نداشت نورتون 360 ناد32 نسخه اسمال بیزینس که این هم هنوز این نسخه 5 نیامد بود+
    دیسک نجاتش سوپر انتی اسپای وار و انتی مال وار )
    البته امیدوارم که شما مثل من نشده باشید که کارتون خیلی خیلی سخته
    حدود 12 تروجان مختلف روی سیستمم نصب بود منو ه ک کرده بود بدون اینکه بخواهد حتی یک
    فایل الوده بطور مستقیم برام بفرسته از طریق خانواده متااسپلوییت ها -- شده بودم که توسط
    دنلودر خاص خودش که تمام تروجان ها در یک پک بود خود سیستمم اتوماتیک دنلود و بعد نصبشون
    کرده بود زمانی هم که ه ک شدم برای بار اول میگم من اینترنت سکوریتی 2012 کاسپر اسکی
    و اپدیت شده روی سیستمم نصب بود
    تامین اجتمایی برای سرور خودش خریداری و طراحی کرده بود تونست پاکش کنه 5 تا دی وی دی
    آقا مرسی...عبرت آمیز بود...فقط 2 مورد
    چیکار کنیم اینطوری نشه؟اون فایل رو اتومات دانلود نکنه؟؟
    حالا شد حتما باید اون کسپر چند گیگی رو حتما پیدا کنیم؟

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام و عرض ارادت .ممنون از راهنماييهاتون
    اينجور كه معلومه قافيه رو باختم اما خوب اينو ميدونم كه يارو هكره هر عوضي كه هست يا نتونسته به رمزهاي فايرفاكس ( بخاطر امنيت بالاترش نسبت به ie ) دسترسي پيدا كنه و يا داره بازيم ميده
    در هر صورت رمزهاي بانكي و همين انجمن پي سي ورد و حدود ده سايت ديگه بدون اشكال وارد ميشم و خرابكاري تا حالا نديدم
    مشكل من با همون ie هست كه 10 بار تا حالا پسورد دانشگاهم عوض شده بدون اينكه خودم بخوام.
    در هر ورت با جمعبندي راهنمايي دوستان به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز رو عوض كنم شايد درست بشه .
    راستي بعنوان سوال آخر و مخصوصا تأكيدا ميپرسم كه به هر دليلي كه آپيمون لو رفت چكار كنيم كه از هكر صدمه نبيبنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SURIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    جایی که واژه ها معنی ندارند.

پيش فرض

برای جلوگیری از حمله هکرا میتونین از یه فایروال خوب یا یه اینترنت سکوریتی خوب استفاده کنین و فعالیتهای مشکوک رو بلاک کنین.
    ضمنا پسورد ورود به کامپیوترتونو عوض کنین و یه پسورد مطمئن تر بزارین
    راستی اگه احتمال میدین طرف رو سیستمتون کیلاگر یا تروجان نصب کرده باشه برای تغییر پسورد از کیبرد کامپیوتر استفاده نکنین بلکه برین تو run و تایپ کنین osk و از صفحه کلید مجازی ویندوز برای امنیت بیشتر استفاده کنین.
    موفق باشید

14. 2 کاربر از SURIV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    اولا آی پی داینامیک لو هم بره برای آدرس یابی به درد هیچکس نمیخوره
    چون این آی پی واسه شرکت isp است و آدرس شرکت رو نشون طرف خواهد داد

دوما آی پی لو هم بره به درد اشخاص عادی نمیخوره
    آی پی به درد کسی میخوره که بخواد رو سیستم شما ریموت لوکال اتک بکنه (--)
    برای این کار هم اگر یه سوئیت سکوریتی داشته باشید ، فایروالش جلوی ورود و خروج غیرمجاز رو خواهد گرفت

و در آخر ، فایروال نود32 یعنی 0
    آنتی ویروس نود با اینترنت سکوریتی ش زیاد تفاوتی نداره
    فایروالش تعطیله

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

باسلام و عرض ارادت .ممنون از راهنماييهاتون
    اينجور كه معلومه قافيه رو باختم اما خوب اينو ميدونم كه يارو هكره هر عوضي كه هست يا نتونسته به رمزهاي فايرفاكس ( بخاطر امنيت بالاترش نسبت به ie ) دسترسي پيدا كنه و يا داره بازيم ميده
    در هر صورت رمزهاي بانكي و همين انجمن پي سي ورد و حدود ده سايت ديگه بدون اشكال وارد ميشم و خرابكاري تا حالا نديدم
    مشكل من با همون ie هست كه 10 بار تا حالا پسورد دانشگاهم عوض شده بدون اينكه خودم بخوام.
    در هر ورت با جمعبندي راهنمايي دوستان به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز رو عوض كنم شايد درست بشه .
    راستي بعنوان سوال آخر و مخصوصا تأكيدا ميپرسم كه به هر دليلي كه آپيمون لو رفت چكار كنيم كه از هكر صدمه نبيبنيم
    پیشنهاد میکنم از آی ای استفاده نکنید
    به خاطر امکانات و امنیت فجیعش
    حداقل از اپرا و فایرفاکس استفاده کنید و یه مستررپسورد هم واسش تعریف کنید تا در صورت لو رفتن فایل پسوردها ، هکـــر نتونه به محتویات فایل دستیابی داشته باشه
    مگر اینکه مستر پسوردتون رو هم داشته باشه !

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

19 گیگ آنتی ویروس !
    جسارت نشه
    ولی یبشتر شبیه جک بود !

16. 2 کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •