تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: Beats By Dr.DRE خریدن یا نخریدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض Beats By Dr.DRE خریدن یا نخریدن؟

موج جهانی هدفون های بیتز (Beats) به ایران نیز رسیده است، هدفون ها و ایرفون هایی با طراحی های زیبا و جذاب به همراه تبلیغات مستقیم و غیر مستقیم در ویدئو کلیپ های خوانندگان معروف آمریکایی مثل لیدی گاگا، جاستین بیبر و… دل و جان خیلی ها رو در همه جای دنیا برده. اگر سری به مرکز کامپیوتر پایتخت بزنید مشاهده خواهید کرد که تقریباً همه مغازه ها چند مدلی از این هدفون ها را در ویترین گذاشته ان و یک آقایی هم در گوشه ای از پاساژ میزی قرار داده و مردم را به تست کردن کیفیت این هدفون ها دعوت می کنه. نمایندگی مجازی این برند آمریکایی (مثل محصولات اپل!) نیز در طبقه سوم گشوده شده. اما آیا واقعاً این هدفون ها با اون قیمت های فضایی در ایران همونی هستن که توی کلیپ های لیدی گاگا می بینیم و آیا ارزش خریدن رو دارن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سال ۲۰۰۸ کمپانی مانستر کیبل (Monster Cable) که سازنده ی معتبر انواع کابل و سیم و محصولات دیجیتال است با همکاری شرکت Beats Electronics که متعلق به دکتر دره (Dr.DRE) تهیه کننده ، آهنگساز و رپر بسیار معروف و معتبر آمریکایی است، اقدام به معرفی برندی حرفه ای برای دستگاه های پخش صدا و همچنین نوت بوک با همکاری کمپانی HP کردند. تبلیغات خیره کنند این هدفون ها توسط خوانندگان و آهنگساز های معروف آمریکایی و ارایه هدفون هایی اختصاصی برای آنان (مثل HeartBeats برای Lady Gaga و DiddyBeats برای Diddy و JustBeats برای Justin Bieber) بازار این محصولات را داغ داغ کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HeartBeats For Lady Gaga

از نظر کیفی با مطالعه مقالات و بررسی هایی که در مجلات و نشریات خارجی می شه فهمید که این هدفون ها واقعاً دارای کیفیت فوق العاده ای هستن که بیش از ۳ سال بر روی این محصولات مطالعه و تحقیق صورت گرفته و بیخود نیست که کمپانی مانستر اذعان داره این هدفون ها بهترین هدفون های ساخته شده تا کنون اند. این هدفون ها قادرن تمام فرکانس هایی که آهنگساز ها در هنگام تولید موسیقی خود با دستگاه های پیشرفته استودیویی می شنوند پخش کنند. ولی آیا این هدفون های موجود در ایران همون ها هستن؟ من به قطع نمی تونم بگم چون او هدفون هایی که من دیدم، استفاده کردم و امتحان کردم همگی از ایران خریده شده ولی با یک سری از دلایل می تونم بگم ۹۰ درصد این محصولات که باقیمت هایی که گه گاه اختلاف های زیادی نیز با هم دارند، تقلبی اند.
    با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پایین صفحه به اطلاعیه محصولات تقلبی بر می خورید که با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصاویری از محصولات تقلبی می بینید. این رنگ بندی های محصولات تقلبی دقیقاً همان هایی هستند که در ویترین های پایتخت ردیف چیده شده ان، در صورتی که هدفون های اریجینال در رنگ های محدودی تولید می شوند.
    دوم اینکه بسیاری از هدفون ها در ایران با قیمتی پایین تر از قیمت اصلی (که البته باز هم گران هستند) فروخته می شن. مثلا هدفون Beats Tour که سیم هایی قرمز دارد قیمتی معادل ۱۸۹ دلار یعنی حدود ۲۰۰ هزار تومان (بدون احتساب هزینه واردات به ایران) دارد که در ایران از ۱۴۰ هزار تومان تا ۲۲۰ هزار تومان فروش می رود که این خود دلیلی موجه برای تقلبی بودن دارد.
    خود من اخیراً با دو عدد از همین مدلی که بالا معرفی کردم کار کردم و دقیق بررسی کردم. البته یکی از اونها ۱۶۰ هزار تومانی و دیگری ۲۲۰ هزار تومانی بود و اونی که گرون تر بود با دلایلی که فروشنده برای اصل بودن بیان کرده بود خریداری شده بود (که بعداً متوجه شدم ارزون تره هم همون ویژگی ها رو داره!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اینکه هر دو از نظر کیفیت کابل و اتصالات واقعاً بی کیفیت بودن، قطعات پلاستیکی اونا دارای زائده های قالب گیری بود و دکمه قطع و پخش نیز در مدل ارزون تر در تماس اول کنده شد! در کل به نظر من به نسبت قیمت از نظر کیفیت فیزیکی از هدفون های ۴۰ – ۵۰ هزار تومانی و حتی ارزان تر هم پایین تر بودند.
    روکش جعبه نیز دارای چاپی بی کیفیت و خارج ار رجیستر بود اما خود جعبه کیفیت بالای داشت ( آدم به فکر این میوفته که بعضی ملحقات در ایران تولید می شه و باقی محتویات هم به صورت فله و قاچاق وارد می شه و در آخر همه با هم سوار شده و آماده می شه – البته این فقط یه فرضیه بود)
    کیفیت پخش هم باز به نظر من به اندازه ای نبود که بشه روش برچسب بهترین هدفون های ساخته شده تا به حال را چسباند. به نظر من هدفون SkullCandy خودم که ۳۰ هزار تومان خریدمش کیفیتی برابر این دو هدفون دارد. البته فروشنگان پایتخت می گوییند این هدفون ها می بایست آب بندی شوند! و تا ۴-۵ ساعت اول صدای اصلی خود را بروز نمی دهند! من از چند و چون این ادعا بی خبرم و مطلبی هم در سایت مانستر و سایت بیتز در باره این موضوع پیدا نکردم.
    خلاصه اینکه متاسفانه هر محصولی که در ایران با قیمت بالا به فروش بره طرفدار بیشتری پیدا می کنه حالا چه به قیمتش بیارزه (مثل محصولات اپل که خوشبختانه چینی ها هنوز برای تقلبی ساختن اون ها خیلی راه باید برن) یا نیارزه. البته شاید با جستجوی بیشتر بتوانید محصولات اریجینال بیتز رو پیدا کنید. این مطلب فقط جهت باز کردن چشم و گوش شما بود تا پول خودتون رو توی حلق بعضی سود جو ها نریزید.

2. 7 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی و بسیار عالی بود
    اگه ممکنه کمی بیشتر درباره صدای همون نمونه هایی که اون فروشگاه برای تست گذاشته بود توضیح بدید که قطعآ مطمئن بشم که حداقل اون 4-5 ساعت آب بندی (خالی بندی فروشنده ها) هم سپری شده باشه که یک دفعه خدای نکرده اشتباهی به خاطر پست شما از مزایای بی شمار و کیفیت رویایی هدفونهای این برند بی نصیب نمونم (:

در تکمیل پست شما:
    برند بیتس در حقیت Monster برندی بسیار دروغگو و کلاهبردار توی نت شناخته شده هست و این هم با یک سرچ کوچولو میشه متوجه شد و اینکه اگر چند سالی هم صرف ساخت این هدفونها شده در حقیقت به خاطر این بوده که یک کلکی پیدا کنند که سر خریدار رو کلاه بزارند که از Monster این کار اصلآ غیر معقول نیست بلکه برعکس اگر وقت و هزینه صرف ساخت یک هدفون خوب می کردند برای همه تعجب برانگیز بود.

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

یکی از آشناهای من هم اول از همون مدل که 140 تومن بود خرید. ولی 1 ماه نگذشته بود خراب شد، کیفیت صداش هم چیز فوق العاده ای نبود
    بعدش هم رفت از اون 300 تومنی هاش خرید. هر چی من بهش گفتم بی خیال ولی گوش نداد
    من خودم با هر 2 تاش آهنگ گوش دادم ولی می تونم بگم کیفیت صداش در حد یه هدفونه 50 تومنی بود
    در هر صورت الان beats داره مد می شه و اونهایی که می خرن زیاد تو فاز کیفیت صداش نیستن و بیشتر کار به کلاسش دارن
    Last edited by desimoos; 15-10-2011 at 17:22.

6. این کاربر از desimoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

من که فعلا نتونستم بشخصه تست کنم ! ولی خب این خواننده ها تو کلیپ ها زیاد استفاده میکنن و تبلیغ میکنن آدم وسوسه میشه !

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگه تونستی اصلش رو پیدا کنی , مثل پیدا کردن یه سوزن تو انبار کاه میمونه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این شرایطی که بازار ایران داره مشخص هست که خیلی هاشون تقلبی هست و مطمئن باشید به هیچ شرکت و فروشگاهی نمیشه اعتماد کرد چون میزان قابل توجهی از موجودیشون خرید چمدانی هست هر کی داشته باشه میخرند و میفروشند.

این جا رو هم یه نگاه بندازید:

کد:
    -------------------
    scullcandy رو هم به این لیست باید اضافه کرد.
    Last edited by peaceful1; 16-10-2011 at 12:11.

9. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی و بسیار عالی بود
    اگه ممکنه کمی بیشتر درباره صدای همون نمونه هایی که اون فروشگاه برای تست گذاشته بود توضیح بدید که قطعآ مطمئن بشم که حداقل اون 4-5 ساعت آب بندی (خالی بندی فروشنده ها) هم سپری شده باشه که یک دفعه خدای نکرده اشتباهی به خاطر پست شما از مزایای بی شمار و کیفیت رویایی هدفونهای این برند بی نصیب نمونم (:

در تکمیل پست شما:
    برند بیتس در حقیت Monster برندی بسیار دروغگو و کلاهبردار توی نت شناخته شده هست و این هم با یک سرچ کوچولو میشه متوجه شد و اینکه اگر چند سالی هم صرف ساخت این هدفونها شده در حقیقت به خاطر این بوده که یک کلکی پیدا کنند که سر خریدار رو کلاه بزارند که از Monster این کار اصلآ غیر معقول نیست بلکه برعکس اگر وقت و هزینه صرف ساخت یک هدفون خوب می کردند برای همه تعجب برانگیز بود.

شما هم موفق باشید.
    سلام.دوست عزیز منظورت از کلاهبرداری چیه؟قیمت محصولات کاذب هست یا تو کیفیت شبهه داره؟
    بنده بیتس ارجینال تست کردم واقعا عالی بود.تفکیک صدای فوق العاده ای هم داشت.
    اگر ممکنه نظر شخصیتون رو باز کنید و بیشتر راهنمایی بفرمایید.ممنون.
    یه نمایشگاه بیتس هم روبروی قیطریه که ادعای نمایندگی داره محصولاتم یک سال گارانتی میکنه مدتی فعالیت داره.کسی راجعبع این فروشگاه چیزی میدونه بگه.متشکر

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام.دوست عزیز منظورت از کلاهبرداری چیه؟قیمت محصولات کاذب هست یا تو کیفیت شبهه داره؟
    بنده بیتس ارجینال تست کردم واقعا عالی بود.تفکیک صدای فوق العاده ای هم داشت.
    اگر ممکنه نظر شخصیتون رو باز کنید و بیشتر راهنمایی بفرمایید.ممنون.
    هر چند مخاطب پست شما من نبودم ولی تا آقا رضا پاسخ شما رو بدند خدمتتون عارضم که :
    1) وقتی میشه مقایسه انجام داد که هدفونهای مختلفی رو تجربه کرده باشید.
    2) ملاک درستی از کیفیت صوت داشته باشید.
    3) آگاه باشید که کیفیت صوت مثلا با کیفیت تصویر از جهاتی متفاوته منظورم اینه که یه صفحه نمایش رو ملاحضه میکنید و نظر میدید و صوت احتیاج به تجربه کردن داره و یه پرسه برای فهم موضوع کیفیت صدا هست که این پرسه بجز تجربه احتیاج به مطالعه جانبی از منبع معتبر هم داره.

یه نمایشگاه بیتس هم روبروی قیطریه که ادعای نمایندگی داره محصولاتم یک سال گارانتی میکنه مدتی فعالیت داره.کسی راجعبع این فروشگاه چیزی میدونه بگه.متشکر
    منظور شما داخل خیابان شریعتی هست؟ یا داخل خیابان قیطریه؟
    عجب میگن از هر چی بدت میاد سرت میاد گرادو نمیاد سرکوچمون شعبه بزنه ولی بیتس شعبه میزنه.( چطوری هست من ندیدم؟)
    Last edited by peaceful1; 24-10-2011 at 19:35.

12. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر چند مخاطب پست شما من نبودم ولی تا آقا رضا پاسخ شما رو بدند خدمتتون عارضم که :
    1) وقتی میشه مقایسه انجام داد که هدفونهای مختلفی رو تجربه کرده باشید.
    2) ملاک درستی از کیفیت صوت داشته باشید.
    3) آگاه باشید که کیفیت صوت مثلا با کیفیت تصویر از جهاتی متفاوته منظورم اینه که یه صفحه نمایش رو ملاحضه میکنید و نظر میدید و صوت احتیاج به تجربه کردن داره و یه پرسه برای فهم موضوع کیفیت صدا هست که این پرسه بجز تجربه احتیاج به مطالعه جانبی از منبع معتبر هم داره.

منظور شما داخل خیابان شریعتی هست؟ یا داخل خیابان قیطریه؟
    عجب میگن از هر چی بدت میاد سرت میاد گرادو نمیاد سرکوچمون شعبه بزنه ولی بیتس شعبه میزنه.( چطوری هست من ندیدم؟)
    خوب اینطوری که عرض کردین ,تخصصی شد.راهنمایی بیشتر نیاز دارم.
    تو بازار موبایل ایران نمایشگاه برگذار کردن,مدل استادیو رو تست کردم خیلی خوب بود.واقعا برند بهتری هم تو این قیمت موجوده؟
    فکر میکنم روبروی پارک قیطریه هستش.تابحال مراجعه نکردم ولی تبلیغات زیادی در اصل بودن اجناس میکنه و هدفون ها کد ریجستری داره که تو سایت قابل ثبت و تایید داره.
    ادرس ف.ب
    کد:

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب اینطوری که عرض کردین ,تخصصی شد.راهنمایی بیشتر نیاز دارم.
    تو بازار موبایل ایران نمایشگاه برگذار کردن,مدل استادیو رو تست کردم خیلی خوب بود.واقعا برند بهتری هم تو این قیمت موجوده؟
    فکر میکنم روبروی پارک قیطریه هستش.تابحال مراجعه نکردم ولی تبلیغات زیادی در اصل بودن اجناس میکنه و هدفون ها کد ریجستری داره که تو سایت قابل ثبت و تایید داره.
    ادرس ف.ب
    کد:
    دوست عزیز اگه از صدای بیتس یا هر مدل هدفون دیگه ای خشتون اومد می تونید با خیال راحت خرید کنید و از موسیقی و صدایی که می شنوید لذت ببرید شما که برای ما که قصد خرید ندارید که نظر شما باید با ما یکی باشه یا برعکس
    سلیقه ها متفاوت و همونطوری که دوست خوبم Peacful1 گفتند شما وقتی می تونید درست قضاوت کنید که چند مدل هدفون رو از نظر صوتی تجربه کرده باشید چه بسا همون بیتسی که الان دل شما رو برده فردا با خرید یک هدفون حرفه ای تر شما رو کاملآ نا امید کنه
    به هر حال اگر دوست دارید به صدای حرفه ای که یکدست هست و به نظر یک کاربر آماتور و عاشق بیس خشک و سرد هست گوش کنید و حرفه ای صدا رو دنبال کنید هیچ وقت بیتس نخرید در غیر اینصورت که تفریحی و آماتور گوش می کنید آزاد هستید که از هر هدفونی که خوشتون اومد استفاده کنید و نیازی به نظر سنجی هم نیست

بیتس نخرید اگر دوست دارید حرفه ای گوش کنید چون بیتس در دنیای صدا هیچ جایگاهی نداره و تا به حال توی هیچ رنکینگی مقام نداره حتی با اون پولهایی که مانستر کلاهبردار و سازنده اصلی هدفونهای بیتس خرج کرده

شما هم موفق باشید.

15. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام Pro بخرم...
    تحقیق کردم که دو نوع بیتس هست.....!! که یکی تولید آمریکا یکی دیگش تولید چین هستش....!! که از نظر کیفی اگه تولید آمریکاشو درجه یک در نظر بگیری، تولید چین درجه دو حساب میشه......!! اصلا فیک محسوب نمیشه.......!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •