من پشت کنکوری هستم ودرس فیزیک 1 را از پیش هنوز قبول نشدم مدرسمون میگه باید بری بزرگسالان . برای امتحان در دی باید کجا ثبت نام کنم ؟ کسی آموزش از راه دور برای منطقه 4 می شناسه و آیا آموزش از راه دور حضوری حساب میشه 5 نمره رو بازم می تونم بگیرم ؟
من پشت کنکوری هستم ودرس فیزیک 1 را از پیش هنوز قبول نشدم مدرسمون میگه باید بری بزرگسالان . برای امتحان در دی باید کجا ثبت نام کنم ؟ کسی آموزش از راه دور برای منطقه 4 می شناسه و آیا آموزش از راه دور حضوری حساب میشه 5 نمره رو بازم می تونم بگیرم ؟
راه دور حضوری هست و شهریه کمتری هم از بزرگسال معمولی داره
البته گواهی اشتغال به تحصیلش در بسیاری مراکز مثل بیمه و ... پذیرفته نمیشه
از کجا این مراکز آموزش از راه دور را میتونم پیدا کنم می خوام طرفای منطقه خودمون باشه و میشه کلاس ها را نرفت درسته ؟ و آیا اگه کلاس هاشو برم نمره بهمون میدن 5 نمره یا 2.5 نمره
فیزیک که اصلا نهایی نیست هرجا بزرگسال ثبت نام کنی ( چه معمولی چه راه دور ) قبولی میدن بهت
کلاس هم نداره اصلا فط رفع اشکال میزارن که اگه کسی اشکالی داشته باشه بره سر کلاس و بپرسه
خیلی هم فر نمیکنه که مدرسه راه دور کجا باشه چون کلا 2 بار فقط برای ثبت نام و امتحان قراره بری![]()
امتحان های که در تیر و شهریور دادم که نهایی و از 20 نمره بود! یعنی در آموزش از راه دور نهایی نیست و راحت نمره رو میدن - اگه بزرگسالان برم چطور بازم امتحان نهایی نداریم ؟ چون شنیدم در راه دور 2.5 نمره-- برگه 17.5 نمره -- و در بزرگسالان 5 نمره-- برگه 15 نمره -- را معلم باید بده یا چنین چیزی نیست.
شما فیزیک 2 منظورتونه ؟ فیزیک 2 نهایی هست هرجا که ثبت نام کرده باشین نهاییه
نمره اضافی در راه دور نمیدن به کسی . فقط امتحان های داخلیشون اینطوری هست .
بهتره کتاب درسی + جواب تمرین ها از گام به گام رو بخونین حتما نمره میگیرین .
تو پیش که بودم 4درس از ترم اول که فیزیک1 -دیفرانسیل1-ادبیات1 و دینی1 و ترم دوم هم 4درس از پیش 2 که فیزیک 2 -دیفرانسیل2-ادبیات2 ودینی 2 بود را امتحان نهایی دادیم. که من فیزیک 1 را که از دی تا حالا قبول نشدم تو یک حوزه ی دیگه امتحان میدادم و از 20 بود که باید برای قبولی 10 را حداقل میگرفتیم این قضیه هم یرای سال 89و90 هست
منم شرایط شما رو دارم رفتم راه دور ثبت نام کردم
مال من ۲ تا درس بود دیف ۱ فیزیک ۲ گفت نهایی امتحانا دیف ۱ رو دی بدم فیزیک ۲ رو اسفند:((
کلاس های راه دور چه جوریه منظورم تعداد جلسات کلاسا هستش نمره مستمر باز بهمون میدن؟
دوست عزیز شما بزرگسالان ثبت نام کن خیالت هم راحت باشه!سر کلاس هم نمی خواد بری
تعداد کلاس ها هم یه بار تو هفته هست
Last edited by MeMri; 04-10-2011 at 18:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)