سلام به همه
من با کلی مشقت 250 تومن پول جمع کردم و الان میخوام گوشی بخرم واسه همین از دوستانی که دستی در این کار دارن کمک میخوام
فکر میکنم با این بودجه انتخاب های زیادی داشته باشم واسه همین اگه پیشنهادی دارین به گوشم
اما خودم یه مدتی بود که به شدت گوشی تاچ میخواستم و چون پولم به htc نمیرسه xperia x8 مد نظرم بود ولی دیشب که با گوشی دوستم کار کردم دیدم که خیلی گوشیه فسیه ، احتمالا از پردازنده اش هست ، نه ؟
و اما راهنمایی که میخوام .....
میدونم که بین NOKIA E5 & NOKIA C3 از زمین تا زیرزمین با هم تفاوت دارن اما میخوام بدونم آیا E5 ارزش داره که بخرم یا نه چون واقعا اختلاف قیمت بینشون قابل توجه هست و اگه E5 خوب از آب در نیومده باشه خیلی غم انگیز میشه اگه بخرمش
مواردی که من به عنوان یه کاربر معمولی که سر رشته ای از گوشی ندارم و برام مهمه ایناس
صدای خوب ( هم موقع صحبت کردن هم آهنگ گوش دادن ، البته توقعم برای کیفیت پخش آهنگ معقوله )
نمیخوام گوشی فس باشه مخصوصا وقتی باهاش برم تو نت ( اصلا چه جوریه ، میشه باش رفت تو نت هم از نظر داشتن wifi و هم اینترنت ایرانسل و اصل داستان هم فیس بوک هست ) در واقع منظورم اینه که هنگ نکنه
ساپورت مناسب از فونت فارسی و برنامه هایی که بعدا بخوام روش بریزم
نگهداری شارژ بصورت معقول
باز هم تاکید میکنم از نظر هنگ و اینا چجوریه مجبور نشم هی تند تند فلشش کنم
و البته موارد دیگه ای که مزیت یه گوشی محسوب میشه و من نمیدونم رو هم بهم بگین
خلاصه که من منتظر نظرات فنی شما هستم
حواهشآ کمک کنید ، کلی زجر کشیدم 250 جمع کردم دلم میخواد یه گوشی بگیرم که 2سال دستم باشه