سلام..مادربرد من Ga865pe است..میشه بگید چه جوری آپدیتش کنم..اگه میشه مبتدی آمورش بدید..مرسی
سلام..مادربرد من Ga865pe است..میشه بگید چه جوری آپدیتش کنم..اگه میشه مبتدی آمورش بدید..مرسی
سلام دوست من .کار خاصی نباید بکنی فقط باید این نام رو در اینترنت سرچ کنی و جدید ترین درایور اون رو بدست بیاری یا به سایت سازنده ی مادر بوردت سری بزنی.
و مراحل آپدیت هم آسونه و تو همین انجمن یکی از دوستان یاد داده بود اما بخاطرم نیست کجا بود.
حالا من هم سعی می کنم براد بگردم و پیدا کنم.
سلام...من به سايت مادربردم سر زدم ولي دقيقا نمي دونم كدوم رو دانلود كنم..مدل ديقيش Ga-8ipe1000 است..ممنون ميشم اگه لينكش رو برام پيدا كنيد..در مورد روش آپديت مشكلي ندارم و بلدم..ممنون ميشم
دوست من به اینجا ها سر بزن شاید مشکلت حل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مراجعه به سايت گيگا بايت و دادن مدل مادر بوورد و انتخاب بايوس
به همين راحتي
باتشكر
راستي براي دانلود نرم افزار هاي رايگان ميتونيد به وبلاگ من سري بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[B]يه سوال ديگه ما كي خودموني ميشيم و تاثيرش چيه؟؟؟؟
ببخشيد چون تازه واردم ميپرسم اين عكسها رو چطوري در نوشتتون استفاده ميكنيد من كه نميتونم تو صفحه paste
كنم!!!
با سلام در صورت آموزش امکان ابدیت کردن هر نوع بایوس را برایم میل کنیدdr_saeid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش اپدیت بایوس رایتر یا سی دی رام
تو فروم قرار داده شده آموزش آپدیت بایوس
لطفا سرچ بفرمایید
در مورد Firmware سی دی رام و ... هم معمولا فایلشون اتورانه شما فقط تو سایت مربوطه
پیداش کنین(اسم دقیق سی دی رام) و دانلود و اجرا.همین
برو به این تایپیک کامل توضیح داده حتما مشکلت حل میشه
برای شما که فکر میکنم زیاد وارد نیستید و ممکنه به مادربوردتون آسیب برسونید بهترین راه اینه که برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Bios@ رو دانلود کنید و از طریق اینترنت بایوستونو آپدیت کنید.
به هر حال با همین برنامه به دو راه میتونید عمل کنید که توضیحات لازم داده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)