تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: گرفتن دیپلم ریاضی با چند سال تاخیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض گرفتن دیپلم ریاضی با چند سال تاخیر

با سلام
    قضیه از این قرار هست که بنده چندین سال پیش که محصل بودم رشتم ریاضی فیزیک بود. در سال آخر چهار درس رو افتادم و دیگه پیگیرش هم نشدم. از این قانون های تک ماده و سایر قانون های دیگه (اگر هست) هم استفاده نکردم. بعد از اون رفتم و دیپلم کاردانش گرفتم و وارد دانشگاه شدم و الان هم دارم برای کارشناسی میخونم. حالا به این فکر افتادم که به طور جدی برم و دیپلم ریاضیم رو هم بگیرم. چون چند جا بوده که اگر دیپلم ریاضی هم داشتم کارم خیلی راحت تر راه میفتاده. همه درس های دبیرستان رو هم که تموم کردم و اون چهار درس فقط مونده.اما نمیدونم چیکار باید کنم. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

گرفتن دو دیپلم که مورد قانونی نداره؟ یعنی دیپلم ریاضی و کاردانش ربطی به هم که ندارن؟ میتونم بگیرم؟
    زمان امتحان های متفرقه سال آخر دبیرستان کی هست؟ برای ثبت نام باید کجا برم؟ مرکز برگزاری امتحان کجاست؟ سوالات از کتاب های همین امسال (یا هر سالی که امتحان بدیم) میاد دیگه؟
    میتونم هر چهار درس رو در یک نوبت امتحان بدم؟
    سالی چند بار امتحان های متفرقه برگزار میشه؟
    تک ماده دقیقا چیه؟ قانون دیگه ای که راحت تر نمرم رو بگیرم و شرش رو بکنم هم هست؟

با تشکر از شما

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کدوم درس هاتون مونده ؟
    شما بایذ برین بزرگسالان ثبت نام کنیین و از سوم ریاضی هرچی مونده امتحانش بدین .
    تبصره یعنی اینکه 2 تا از درس ها رو که بالای 7 هستین ( ورقه 4.5 و مستمر 20 ) رو براتون قبولی رد میکنن . بقیه درس ها رو باید 10 بگیرین ( ورقه 7.25 و مستمر 20 )

الان اگه ثبت نام کنین که فک کنم هنوز یه هفته ای از مهلت ثبت نام هم مونده ، امتحانای شما اواخر دی یا اوایل بهمن هست
    کلا بزرگسال ها امتحاناون یا خرداده یا شهریور یا دی

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشکر از شما. این قضیه مربوط میشه به چند سال پیش. درست اگر خاطرم مونده باشه درس های فیزیک-ریاضی-شیمی-هندسه اون چهار درس بودن. درباره نمره مستمر من هیچ چیز یادم نمیاد. میشه توضیحی بدین؟ بعد بالای 7 (در ورقه 4.5) چطور حساب میشه؟ یعنی در برگه 4.5 بگیریم دو تا درس رو قبول میشیم؟ اون 7.25 ها چطور؟ من حقیقتش نفهمیدم این قضیه 4.5 و 7.25 رو. شما اطلاع دارید که سالی یکبار برای بزرگسالان برگزار میشه یا سالی چند بار؟ اگر بشه 2 تاش رو تو همین هفته ثبت نام کنم و 2 تا رو بذارم برای چند ماه دیگه (یا سال دیگه). ممنون از لطف شما.

برای اینکه پیچیده نشه,آیا اینطوری حل میشه :

2 درس رو در برگه 7 بگیرم
    2 درس دیگه رو هم 10

درسته؟ و سوال مهمی که داشتم اینه که سر کلاس که نباید بریم؟ فقط امتحان میدیم,درسته؟
    با تشکر
    Last edited by Soalziad; 30-09-2011 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نمره مستمر رو همه دبیرستان های بزرگسال 20 میدن معمولا .
    شما برای هر درسی 7.25 در ورقه و 20 مستمر داشته باشین اون درس پاس میشه
    چون از تبصره (تک ماده) استفاده نکردین حق دارین 2 تا استفاده کنین .
    برای تبصره کافیه 4.5 در ورقه و 20 مستمر داشته باشین .
    اگه بخواین از 4 تا درس فقط 2تاش رو بردارین شاید ثبت نامتون نکنن چون شهریتون کم میشه
    در مورد کلاس رفتن اگه مدرسه راه دور ثبت نام کرده باشین هیچ نیازی نیست سر کلاس برین .

فیزیک و ریاضی 4 واحد هستن و شیمی و هندسه2 هم 3 واحدن
    میشه 14 واحد که همش رو الان بردارین میتونین دی ماه دیپلم ریاضی بگیرین

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ضمنا این رو هم در نظر داشته باشین اگر نمره هایی که قبلا در این درس ها گرفتین با تبصره جور باشه ممکنه فقط با 2 تا امتحان کارتون راه بیافته و فقط مجبور باشین 2 تا درس رو بردارین
    شما نمره های مستمر و ورقه این درس هاتون رو قرار بدین لطفا

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از پیگیری شما دوست عزیز. من نمره های دیپلم (سال سوم ریاضی) رو رفتم دیدم و تعجب کردم که چرا همه رو افتادم. چون بالای 10 هم توش هست.

فیزیک 3 و آزمایشگاه 10.25
    شیمی 3 و آزمایشگاه 8.75
    هندسه 2 8.25
    حسابان 5.25

بعد برداشته در ادامه اش نوشته نمرات کتبی نهایی سوم :

5.25
    5.75
    5.25
    4.25

عکسش رو هم گرفتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر امکانش باشه براتون که یه توضیحی بدین که دقیقا با این نمره ها وضعیت از چه قراره ممنون میشم. نمره مستمر هم مثل اینکه نداره. ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ماشالا امادگی دفاعیت خیلی قوی بوده

اون نمره 10.25 نیست و اشتباهی برات زده جون برای 10 حداقل 7.25 نمره نهایی لازمه و شما 5.25 گرفتین تو اون درس

شما حسابان رو قطعا باید برداری و بخونی اگه 7.25 ورقه بگیری با 20 مستمر میشه 10 و پاس میشی . اگه 4.5 بگیری آماده میشه برای تبصره .

ولی توصیه من کلا اینه :

حسابان و هندسه رو بردار و پاسشون کن . ( یعنی نمره ورقه حداقل 7.25 بگیر )
    2 تا درس شیمی و فیزیک هم خود به خود تبصره میشن و دیپلم رو میگیری

راستی الان رشتت چیه تو دانشگاه و با شیمی 3 ( موازنه واکنش ها و ترمودینامیک و محلول ها و ... ) چقدر آشنا هستی ؟
    فیزیک 3هم ترمودینامیک و الکترونیک و مدارهای الکتریکی و مغناطیس هستن
    حسابان هم معادلات درجه دو و رسم توابع و مثلثات و حد و مشتق هستن ( کاربرد مشتق و انتگرال حذف شد )
    هندسه هم شامل دایره و مماس و ... هست و تغیری نکرده از زمان شما

بازم خودت حساب کن ببین کدوم درس ها رو میتونی بخونی و برشون دار ( فقط حواست باشه که یکی از درس هات حتما باید حسابان باشه )

راستی چرا میخای اینکارو بکنی ؟ بیکاری ؟

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رشتم کامپیوتر هست و دارم برای کارشناسی خودم رو آماده میکنم. من حقیقتش شاغل هستم و بارها دیدم که در خیلی از کارها دیپلم ریاضی چقدر آدم رو پیش میندازه. این هم مملکت ماست دیگه. الان آدم میخواد کارشناسیش رو بره بگیره باید به فکر دیپلمش باشه. در مجموع برای انجام 2 3 کار دیپلم ریاضی خیلی به کارم میاد و کارم راه میفته. پس یعنی الان

2 درس شیمی و فیزیک رو همینطوری میتونم برم و با تک ماده قبولیشون رو رد کنم.
    2 درس حسابان و هندسه رو هم برم و امتحان بدم.

درسته؟ اینطوری باشه خوبه. بعد الان میتونم اوکی اون 2 درس اول رو بگیرم و اگر خواستم مثلا سال دیگه 2 تای دوم رو برم امتحان بدم؟ با شیمی که اصلا آشنا نیستم. ولی شیمی و فیزیک رو اگر بشه با اون قانون اوکی میکنم پس. میمونه حسابان که مشتق و رسم تابع و معادله خط رو کلا بلدم چون تو دانشگاه ریاضی پیش - عمومی- کاربردی رو پاس کردم. فقط این هندسه رو باید کتابش رو بگیرم و بخونم. در مجموع خیلی لطف کردید. ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه ببین غ من عرضکردم که فقط 2 تا حسابان و هندسه رو بول بشی اون دوتا ( فیزیک و هندسه ) اصلا لازم نیستن برات . چون شرایط تبصره رو همین الانش هم دارن . اگه حسابان و هندسه رو پاس کنی شیمی و فیزیک هم لازم نیست پاس بشن و دیپلمت رو میگیری
    پیشنهاد میکنم هر2تا کتاب رو بگیری . به همراه یک عدد گام به گام انتشارات دروس طلایی

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •