سلام
مودمم فقط چراغ اینترنتش خاموشه بعضی وقتا واسه 5 ثانیه روشن میشه بعدش قطع میشه! با یه مودم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت و اینترنت درست بووود! باید بفرستم گارانتی؟ یا مشکلش حل میشه؟
مدلش tp link 8901 g
سلام
مودمم فقط چراغ اینترنتش خاموشه بعضی وقتا واسه 5 ثانیه روشن میشه بعدش قطع میشه! با یه مودم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت و اینترنت درست بووود! باید بفرستم گارانتی؟ یا مشکلش حل میشه؟
مدلش tp link 8901 g
سلام
شما اگه تنظیمات سرویس دهنده (پسورد و یوزر نیم و ...) رو میدونید یه بار ریست کنید شاید حل بشه .
شما در مودم دیگر همان کابل ها را استفاده کردید یا کابل دیگر
بهتر است بعد از ریست با کابل و اسپلیتر دیگر هم یه امتحانی داشته باشید .
ریسیت کردم ولی نشد!
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
دقیقا از همون کابل و..... که الان با اون مودم دیگه کانکت شدم![]()
اگه چراغ اینترنت از همان اول روشن نمیشه یا از درست کانفیگ نشدن مودم هست یا ایراد از isp هست
اگه روشن میشه و بعد خاموش میشه این دیگه از کانفیگ نیست یا از isp هست یا از نویز خطوط
شما با مودمتون یه جای دیگه در محلی دیگه کانکت بشین ببینید وضعیتش چطوره
از اول چراغش روشن نمیشه! ولی با مودم دیگه همه چی ok هستش! امشب مودم خودمو میبرم با یه سیستم دیگه تست میکنم ببینم چی میشه![]()
یه چندروزی چیز پی ان ها مشکل داشتن! از وقتی مشکل اونا برطرف شده مشکل مودم منم حل شد
مگه شما چیز پ -- ا -ن رو تو مودمتون ست کرده بودین ؟
نه یادم نمیاد همچین کاری کرده باشم! مگه میشه ست کرد؟ نکنه قطع شدنش بخاطر این باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)