تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک در مورد ساخت فروم رایگان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض کمک در مورد ساخت فروم رایگان

سلام
    من میخاستم یک فروم mybb بسازم،یک سوال دشتم:آیا این سایت هاست رایگان میده یا فقط قالب رو بهمون میده و باید هاست خودمون بگیریم؟؟؟؟

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

فکر نمی کنم هاست به شما بده ولی سایت های هاست مجانی زیاد هست البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که هیچ هاست مجانی، دامین بدون تیلیغ به شما نمیده

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    شما باید نرم افزار MyBB رو از سایتش دانلود کنید، و هاست (رایگان مثل گیگفا، 000WEBHOST) تهیه کنید و برنامه رو نصب کنید.

فکر نمی کنم هاست به شما بده ولی سایت های هاست مجانی زیاد هست البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که هیچ هاست مجانی، دامین بدون تیلیغ به شما نمیده
    منظور شما از دامین بدون تبلیغ چیه؟ SUB Domain رو می فرمایید؟ اگر اینطوره که اکثر هاست های رایگان امکان اتصال دامنه رو فراهم کرده اند (که مطمئنا دامنه رو بدون توجه به هاست باید خریداری کنید!)

موفق باشید ./.

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام.
    شما باید نرم افزار MyBB رو از سایتش دانلود کنید، و هاست (رایگان مثل گیگفا، 000WEBHOST) تهیه کنید و برنامه رو نصب کنید.

منظور شما از دامین بدون تبلیغ چیه؟ SUB Domain رو می فرمایید؟ اگر اینطوره که اکثر هاست های رایگان امکان اتصال دامنه رو فراهم کرده اند (که مطمئنا دامنه رو بدون توجه به هاست باید خریداری کنید!)

موفق باشید ./.
    خوب پس چرا همه نمیرن هاست مجانی بخرند و فقط برای یک دامین هزینه کنند ! من گفتم یکی از مشکلاتش اینه که دامین یا حالا به قول شما ساب دامینی بدون حضور اسم خودشون به شما نمیدند . خوب مشکلات سرعت و محدودیت و پشتیان گیری هم هست. البته برای کارهای ساده من هم هاست مجانی را پیشنهاد می کنم

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

چون هاست رایگان معمولا کیفیت و سرعت (و سایر مواردی که اشاره کردید) پایینی دارند و برای وبسایت های درست و حسابی (عبارت بهتری پیدا نکردم!) مناسب نیستند. معمولا از این هاست ها برای تست برنامه استفاده میشه و یا سایتی رو بالا میارن تا اگر موفق بود هاست دیگری تهیه کنند و ... (به قول شما کار های ساده)

ولی مطمئن باشید اگر هاست رایگانی امکان اتصال دامنه (park) رو ارائه نکنه با شکست سنگینی مواجه میشه!

موفق باشید ./.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •