تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: افزايش سرعت اینترنت همراه به 336 مگابیت بر ثانیه

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

13 افزايش سرعت اینترنت همراه به 336 مگابیت بر ثانیه

دنیای موبایل و کامپیوتر؛
    افزايش سرعت اینترنت همراه به 336 مگابیت بر ثانیه
    خبرگزاری فارس: با از راه رسیدن فناوری نسل چهارم تلفن همراه سرعت دسترسی کاربران به اینترنت بر روی گوشی ، تبلت ، نوت بوک مرزهای جدیدی را پشت سر خواهد گذاشت.

به گزارش فارس به نقل از آی دی جی، نوکیا زیمنس با ارتقای فناوری آنتن دهی خود سرعت بارگذاری اطلاعات از طریق شبکه همراه مبتنی بر فناوری HSPA یا (High-Speed Packet Access) را به 336 مگابیت در ثانیه ارتقا داده که بسیار سریع تر از فناوری هایی مانند ADSL است.
    نمونه ای ازمایشی از تجهیزات دسترسی به این سرعت در نمایشگاه PT/Expo Comm در شهر پکن به نمایش گذاشته شده است. یکی از مزایای این فناوری آن است که در صورت استفاده همزمان تعداد زیادی کاربر سرعت بارگذاری اطلاعات کاهش چشمگیری پیدا نمی کند و پیش بینی های لازم در این زمینه به عمل آمده است.
    نوکیا زیمنس امیدوار است استفاده عمومی از این فناوری از اواخر سال 2012 ممکن شود.
    سال گذشته زمانی که اولین بار فناوری HSPA به کار گرفته شد، سرعت بارگذاری دیتا از طریق آن تنها 1.8 مگابیت در ثانیه بود و بعد از مدتی این سرعت به طور متوسط به 42 مگابیت در ثانیه افزایش یافت و حال از مرز 336 مگابیت در ثانیه گذشته است.
    به صورت تئوریک و بر روی کاغذ می توان این سرعت را تا 650 مگابیت در ثانیه هم افزایش داد. آمریکا، برخی کشورهای اروپای غربی و شرق آسیا از جمله اولین کشورهایی هستند که می گویند در تلاش هستند استفاده از این فناوری را ترویج کنند.
    انتهای پیام/ح

2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

متاسفانه این خبر در حوزه کشور ما قرار نمی گیره و رواج اینمگونه اخبار تنها بر یاس کاربران داخلی می افزاید .
    من فعلا تنها ارزویم این است محدودیت 128 کلا برداشته شود یبا حداقل تا 512 مجاز شود . و به سرعت های بالاتر فعلا نمی توان دل خوش کرد .

4. 5 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Aminmeshki1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

آرزوی من که فقط اینه مرورگرهای گوشی رو دوباره باز کنند!!! فقط همین!!! اگه ‏V P N‏ رو هم مثل چند روز قبل بکنند که عالی میشه!!!
    اصلا سرعت زیاد همیشه دردسر ساز و خطرآفرینه!!! همیشه آهسته برانید ولی مطمئن !!! همین سرعت رانندگی! ببخشید ‏‎ ‎سرعت اینترنت از سرمون هم زیاده!!! اصلا چه معنی داره سرعت اینترنت گوشی اینقدر زیاد باشه؟؟؟ خارجی های ................!!!!

6. 3 کاربر از Aminmeshki1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

این خبر برای از ما بهترونه!
    برای ما که یه اپراتور سرعتش در حد دایالاپم نیست و اون یکی اپراتورم که همش قطعی داره و نصف سایتارم نمیاره! اون سومی هم که هنوز نیومده داره بهونه میاره که تحریمیم وگرنه الان ترکونده بودیمو ...
    و فعلا هم دنبال این هستیم که چطور ‏ADSLمون سرعتش نصف سرعتی هم نیست که پولشو دادیم!
    بی خیال! ما فعلا بریم سراغ اینترنت ذغالی خودمون...

8. 3 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بیان همین افت سرعت و حجم و قطعی ها رو درست کنن سرعت بیشتر برای عمه هاشون..!

10. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا باید جوری بشه که تا از اینجور تایپیکا میخونیم اولین چیزی که به ذهنمون میاد این باشه عمرا به دستمون برسه و کلا بدبختیامون بیاد جلو چشممون ! .... هر روز داریم اونایی رو که داشتیم هم از دست میدیم تا کی آخه
    Last edited by Kaptian Black; 07-10-2011 at 22:50.

12. 2 کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پستای بچه چقدر توش نشاط داره!
    اره تا این فناوری به مابرسه دیگه دارفانی رو وداع گفتیم.

14. 3 کاربر از saeedkhaledian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من الان دو هفته است که دارم تلاش میکنم اینترنتم رو از 128 بکنم 256 ...نمیشه که نمیشه

اونا با اینترنتشون که فیلم دانلود نمیکنن حداقل توی امریکا که جریمه داره اونه سرعتشون زیاده

ماشالله انقدر ما بی جنبه بازی دراوردیم سر gprs نامحدود ایرانسل که 32 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکرد ... زدیم پهنای باند کشور رو نابود کردیم

16. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من الان دو هفته است که دارم تلاش میکنم اینترنتم رو از 128 بکنم 256 ...نمیشه که نمیشه

اونا با اینترنتشون که فیلم دانلود نمیکنن حداقل توی امریکا که جریمه داره اونه سرعتشون زیاده

ماشالله انقدر ما بی جنبه بازی دراوردیم سر gprs نامحدود ایرانسل که 32 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکرد ... زدیم پهنای باند کشور رو نابود کردیم
    فیلم دانلود نمیکنن ؟ خوب کار خفن تری میکنن : دی
    طرف میشینه از طریق اینترنت به صورت Online فیلم Full HD تماشا میکنه !

دوست عزیز لطفا جنایت اینها رو نندازید گردن مردم ، بی جنبه بازی چیه آخه ! دولت هر کشوری موظف هست اینترنت با کیفیت و قیمت معقول در اختیار شهروندان قرار بده.

18. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوسـتان , بحث و چـت روم نشـه که مجبورم همین چنـد تا پسـت رو هم حـذف کنــم .. !
    خـب حالا اگه به من تـو نرسـه به دو تـا مسلمون دیگــه میرسـه و استفـاده میکنـــه .
    همه چیـز که نباید تو دوره ای که خودمون هستیــم فعال بشــه .
    موفق باشید!

20. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •