سلام یک پرینتر 3 کاره ی لیزری برای مغازه ی خدمات کامپوتری یکی از دوستانم معرفی کنید حداکثر هزینش هم 250 تومن هست ترجیحا هم رنگی باشه یک سوال هم دارم برای پرینت سیاه و سفید باید پیرینت سیاه و سفید بگیره یا حتما لازم نیست با همین هم میشه
سلام یک پرینتر 3 کاره ی لیزری برای مغازه ی خدمات کامپوتری یکی از دوستانم معرفی کنید حداکثر هزینش هم 250 تومن هست ترجیحا هم رنگی باشه یک سوال هم دارم برای پرینت سیاه و سفید باید پیرینت سیاه و سفید بگیره یا حتما لازم نیست با همین هم میشه
سلام دوست گرامیسلام
ایا اسکنر adf برایتان اهمیت دارد؟یک پرینتر 3 کاره ی لیزری برای مغازه ی خدمات کامپوتری یکی از دوستانم معرفی کنید
ایا پرینت دورو اتوماتیک برایتان اهمیت دارد؟
ایا علاوه بر رابط usb رابط lan که مناسب برای کافی نت ها است برایتان اهمیت دارد؟
در صورتی که اینها را میخواهید 50 تا 80 تومن باید بیشتر هزینه کنید.حداکثر هزینش هم 250 تومن هست
اول اینکه با این مبلغ 1 کاره هم نمیتونید بخرید.ترجیحا هم رنگی باشه
دوم اینکه اگر لیزری سیاه سفید داره باید برید سراغ رنگی.
اون هم نمیصرفه 3 کاره بخرید.
فقط 1 کاره.
و هزینه نگهداری لیزری رنگی هم بالاست.
مشخص کنید پرینتر سیاه سفید دارد یا نه؟
و اگر دارد مدلش چیست.
و ایا تو مغازه اسکنر هم دارد یا نه.
100 تا سوال دیگه هم بپرسی من جوابتو میدم.یک سوال هم دارم
جان راحت باش نترس بگوبرای
بله .پرینت سیاه و سفید باید پیرینت سیاه و سفید بگیره
به خاطر ایکه لیزری تک رنگ به صرفه است برای کارهای سیاه سفید و اگر پرینتر سیاه سفید ندارد تحت هیچ شرایطی به دنبال لیزری رنگی نباشید
چه برسه که 3 کاره بخوای بخری از رنگی
اصلا نمیدونه چیه توضیح میدیایا اسکنر adf برایتان اهمیت دارد؟
پرینتر سیاه و سفید هم لازم داره هر چی ارزونتر بهتر مخصوصا هزینه ی شارژش و.. کم در بیاد
یک چیز دیگه اگه بخواد روی dvd با پیرینتر مخصوص چاپ کنه قیمت dvd 9 گیگیش چقدره ؟dvd دیش با این معمولیا فرق داره دیگه نه؟ کلا برای چاپ روی dvd به صرفه هست اخه میخاد بازی هم بفروشه چاپ کنه لیبل روی بعد رایت کنه
نگاه کنید پرینتری اسکنر adf داشته باشد.اصلا نمیدونه چیه توضیح میدی
یعنی هم میتونه کتای اسکن کنه و هم میتونه از بالا به صورت برگی اتوماتیک اسکن کنه.
هم اسکنر سیت دارید و هم اسکنر فلت.
خوب اگر شما این امکانات را نمیخواهید hp laserjet 1132 برایتان ماسب است.پرینتر سیاه و سفید هم لازم داره هر چی ارزونتر بهتر مخصوصا هزینه ی شارژش و.. کم در بیاد
dvd 8.5 رو قیمت ندارم.یک چیز دیگه اگه بخواد روی dvd با پیرینتر مخصوص چاپ کنه قیمت dvd 9 گیگیش چقدره ؟
اما 4.7 گیگاش 180 تومن بود.
dvd مخصوص است.دیش با این معمولیا فرق داره دیگه نه؟
به خاطر اینکه روشون لیبلی اماده دارند برای چاپ.
از لحاظ کیفیت فکر نکنم.
پس شما 2 تا دستگاه میخواهید درست است؟کلا برای چاپ روی dvd به صرفه هست اخه میخاد بازی هم بفروشه چاپ کنه لیبل روی بعد رایت کنه
یک سوال دیگه پرینتر جوهر افشان و پودری هزینه ی شارژشون کمتره یا لیزری؟
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
منظورم برای چاپ هر ورقه
اگر استفاده تان رنگی باشد خوب میتوانید هم لیزری رنگی بخرید و هم جورافشان.یک سوال دیگه پرینتر جوهر افشان و پودری هزینه ی شارژشون کمتره یا لیزری؟
هزینه هاشون در واقع میشه گفت یکیه.
اما برای استفاده سیاه سفید بخوای رنگی بگیری خوب به صرفه نیست.
اصلا ما كاري با پرينترهاي رنگي نداريم ، منظورم اينه كه مثلا متوسط هزينه چاپ هر ورق در پرينتر سياه و سفيد ليزري ارزان تر است يا در پرينترهاي پوردري يا جوهر افشان سياه و سفيد
ميخوام بدونم هزينه ي شارژ كدومشون ارزون تر در مياد.
با تشكر
هزینه شارژ لیزری سیاه سفید 80 تومن.
میانگین پرینت 1500 برگ{با کارتریج های جدید}
هزینه شارژ رنگی 2 کارتریجه مجموع 8 تومن
میانگین پرینت پوشش 5% 200 برگ.
پوشش بالا {100%} حدود 20 تا 30 برگ.
لیزریميخوام بدونم هزينه ي شارژ كدومشون ارزون تر در مياد.
خودتان حساب کنید.
من شنیدم ه بعد از 2 بار شارژ کارتریج با ید بندازیمش دور و دیگه شارژ نمیشه درسته
2- هزینه ی جوهر افشان و پودری چقدره ؟
نخیر چنین حرفی کاملا بی ساس است.من شنیدم ه بعد از 2 بار شارژ کارتریج با ید بندازیمش دور و دیگه شارژ نمیشه درسته
این حرف رو کسی میزنه که کار شارژ بلد نباشه و بخواد کارتریجاشو بفروشه.
من خودم کارتریچ 78a رو دارم بالای 30 بار شارژ میکنم.
هزینه شارژ جوهرافشان را که گفتم.2- هزینه ی جوهر افشان و پودری چقدره ؟
و لیزری را هم که گفتم.هزینه شارژ رنگی 2 کارتریجه مجموع 8 تومن
میانگین پرینت پوشش 5% 200 برگ.
پوشش بالا {100%} حدود 20 تا 30 برگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)