تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل تاریخ و ساعت ویندوز و یک مشکل دیگه تو ویندوز

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض مشکل تاریخ و ساعت ویندوز و یک مشکل دیگه تو ویندوز

با سلام

نمیدونم چرا تاریخ و ساعت ویندوز مشکل پیدا کرده. سرویس windows time نمیدونم چرا خود به خود stop میشه. وقتی که میخوای تاریخ و ساعت ویندوز رو آپدیت کنی خطای An error occurred getting the status of the last synchronization. The RPC Server is unavailable. رو میده مشکل اینه که همش سرویس windows time استپ میشه! تو نت که گشتم زیاد بود ولی اون کارا رو هم کردم درست نشد!
    ویندوز رو repair هم کردم نشد.

و یه سوال دیگه این که امروزه چرا این صفحه گاهی وقتا خود به خود میاد. don't send رو بزنم میره ولی بعد از چند ثانیه دوباره میاد اگه نزنم همینجوری میمونه.

ممنون

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فکر کنم بایستی ویندوزو عوض کنی

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سلام

نمیدونم چرا تاریخ و ساعت ویندوز مشکل پیدا کرده. سرویس windows time نمیدونم چرا خود به خود stop میشه. وقتی که میخوای تاریخ و ساعت ویندوز رو آپدیت کنی خطای An error occurred getting the status of the last synchronization. The RPC Server is unavailable. رو میده مشکل اینه که همش سرویس windows time استپ میشه! تو نت که گشتم زیاد بود ولی اون کارا رو هم کردم درست نشد!
    ویندوز رو repair هم کردم نشد.

و یه سوال دیگه این که امروزه چرا این صفحه گاهی وقتا خود به خود میاد. don't send رو بزنم میره ولی بعد از چند ثانیه دوباره میاد اگه نزنم همینجوری میمونه.

ممنون
    با عرض سلام...
    به نظرم چون IE شما مشکل داره متقابلا Windwos time شما هم به مشکل بر میخوره، یک ورژن دیگه IE نصب کنین روی کامپیوترتون اگه جواب نداد پایین رو بخونین!
    repair کردن تاثیر نصب ویندوز رو نداره !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با عرض سلام...
    به نظرم چون IE شما مشکل داره متقابلا Windwos time شما هم به مشکل بر میخوره، یک ورژن دیگه IE نصب کنین روی کامپیوترتون اگه جواب نداد پایین رو بخونین!
    repair کردن تاثیر نصب ویندوز رو نداره !
    IE که تازه اینطوری شده! اون از قبل اینکه IE به مشکل بر بخوره مشکل داشت. حالا IE 8 رو پاک کردیم بازم با IE6 هم این خطا میاد. دوباره IE8 نصب کردم بازم میاد نمیره!!

نمیدونیم چرا این سرویس ویندوز تایم چرا می ایسته و خطاهای عجیب و غریبی که میده.
    دوستان راهنمایی بفرماین.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

IE که تازه اینطوری شده! اون از قبل اینکه IE به مشکل بر بخوره مشکل داشت. حالا IE 8 رو پاک کردیم بازم با IE6 هم این خطا میاد. دوباره IE8 نصب کردم بازم میاد نمیره!!

نمیدونیم چرا این سرویس ویندوز تایم چرا می ایسته و خطاهای عجیب و غریبی که میده.
    دوستان راهنمایی بفرماین.
    اگه کلا تایمت مشکل داره که یه چکی روی باطری مادر بورد بزن شاید تموم شده باشه و دیگه تایمت درست کار نمیکنه.
    موفق و موئید باشین

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز این دستور رو توی run اجرا کن ببین مشکلت حل می شه یا نه : sfc /scannow

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

------ سیستم خودتون فعال کنید ببینید میتونید ساعت ویندوزتون آپدیت کنید یا که طبق سایت پایین برین که با شکل توضیح داده اگر بازم درست نشد برای تنظیم ساعت سیستم خودتون از سایت دوم استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اگه کلا تایمت مشکل داره که یه چکی روی باطری مادر بورد بزن شاید تموم شده باشه و دیگه تایمت درست کار نمیکنه.
    موفق و موئید باشین
    چک کردم ولی یه باتری دیگه تست نکردم. به نظر من از باتری نیست چون مشکل ویندوزه. من که فکر کنم اگه باتری تموم شده باشه آپدیت که باید بشه نه؟ این کلا از بیخ خطا میده.
    دوست عزیز این دستور رو توی run اجرا کن ببین مشکلت حل می شه یا نه : sfc /scannow
    اینا که فک کنم نشه ولی تست کردم همش سی دی ویندوز خواست من که سی دی رو تو کیس گذاشتم!!
    ------ سیستم خودتون فعال کنید ببینید میتونید ساعت ویندوزتون آپدیت کنید یا که طبق سایت پایین برین که با شکل توضیح داده اگر بازم درست نشد برای تنظیم ساعت سیستم خودتون از سایت دوم استفاده کنید

کد:
    کد:
    ------ منظورت همون چیز شکن یا وی پی ان هست؟
    با اینا نمیشه. فکر کنم ریشه مشکل از سرویس windows time هست. چون وقتی روی آپدیت ساعت کلیک میکنم اون متوقف میشه. گاهی وقتا هم از قبل متوقفه فک کنم.
    بیشتر جاها نوشته شده NTP این واسه چیه؟ نکنه باید یه جایی ثبتش کنم تو ویندوز؟ لطفا راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طبقاون سایتی که گذاشتم یک روش گذاشته بود عمل کردین واسه تنظیم ساعت هم از سایت دوم یا که برنامه Atomic Time Synchronizer میتونید استفاده کنید منظور از چیزشکن هم همون v p n هست.

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    روی ساعت دوبار کلیک کنین و تب Internet Time کلیک کنین روبه روی Server بنویسین : time-b.nist.gov
    و اوکی کنین و تایم رو آپدیت کنین.

15. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •