سلام
من دانشجوی عمرانم یه لپتاپ اسب (!) میخوام که از همه نظر عالی باشه تا 1.000.000
باتری و lcd بزرگ (حداقل 15.6) و دوام برام مطرحه
لطفا کمک کنید![]()
سلام
من دانشجوی عمرانم یه لپتاپ اسب (!) میخوام که از همه نظر عالی باشه تا 1.000.000
باتری و lcd بزرگ (حداقل 15.6) و دوام برام مطرحه
لطفا کمک کنید![]()
.
.
.
.
میتونی مدل HP DV6 - 6050 رو انتخاب کنی یا مدل Acer 5755G رو انتخاب کنی............از Asus K43SV هم میتونی خرید کنی هر سه مدل خوبی هستن اگه 6050 برداری کانفیگ خوبی داره شاید یکم از 1 تومنت بزنه بالا
asus k53sv
lenovo z570
acer 5750g
ممنون از شما کانفیگ رو هم لطف میکنید؟
سری های بی اشکال و پیشنهاد کردید؟مثلا یک سری داغ میکنن یه سری ...
مدل هارو کمتر کنید ممنون میشم
asus k 53 رو یه نفر دیگه هم پیشنهاد داد و گفت داغ میکنه !
چکار کنم
سلام
من هم مدل های دوستان و تایید میکنم .
6050 :
k53 sv :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Z570 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل hp قوی ترین کارت گرافیک رو داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل ایسوس گرافیک 540 داره که برای بازی خوبه .
مدل لنوو گرافیک 520 داره که برای بازی هایی که در حالت متوسط به پایین هستن خوبه .
کیفیت همشون خوبه . ولی تو خر کاری لنوو معروفه .
ممنون دوستان asus و hp رو پسندیدم قیمت حدودیشون چنده؟به نظر شما کدوم و بگیرم؟asus داغ نمیکنه؟اینکه میگن hp تو ایران نمایندگی خوب نداره راسته؟
.
.
.
.
بین 1 تا 1.50 نهایت (قیمت دقیق ندارم چون بازار نوسان داره).......Asus واسه چی داغ کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ HP نمایندگی درست درمون نداره اما اگه بخوای با یه گارانتی خوب بخری یکم باید بیشتر پول بدی.......از نظر کانفیگی HP بالاتره ولی هر دو مدل خوبی هستن ببین مد نظر خودت چی هستش
نمیدونم اخوب بچه ها میگفتن cpu اسوز تو کارای سنگین داغ میکنه تو همین سایت هم بهش اشاره شد
دوستان گل سلام بازم ببخشید
بین مدل hp 4530s و hp dv6 6008 eg و asus k53 موندم کدوم؟hp مشکل داره؟از همه چیش خوشم اومده اما شنیدم تو ایران نمایندگی نداره
دیگه موندم....
.
.
.
.
شما همون Asus K53 رو بخر بهتره.......مدل HP ProBook 4530 هم خوبه راحت بخر دیگه لپ تاپ داغ میکنه داغ نکنه که اسمش میشه پنکه
.
.
راحت بخر الان دوستان دارن 99 درصد راضی هستن از خریداشون......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)