تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 29 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 282

نام تاپيک: کلیه مباحث NX720

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض کلیه مباحث NX720

دوستان لطفا تمام مباحث nx 720 رو اینجا قرار بدید

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

دوستان من NX720 رو از قسمت استرالیا سایت سونی اپدیت کردم چند گزینه به TV اضافه شد. در قسمت منو USB چند تا عکس با کیفیت بسیار بالا اومده که کنارش یک نقشه مکان نما گوگل اومده وقتی TV به نت وصل باشه مکان عکس نشون میده. و یک گزینه دیگه اینه که تمام کارهای TV به صورت بسیار زیبایی در پایین صحفه نمایش داده میشه . (البته با فعال سازی در منو) واما در قسمت ابزارهای شبکه یک گزینه اومده که الان واسه اینکه تو محل کارم هستم نمیتونم به اسمش دسترسی داشته باشم. ولی واسه ارتباط با لب تاب یا گوشیهایی که وایرلس دارن باید باشه. چون وقتی فعالش میکنم. لب تاب فورا TV رو شناسایی میکنه (در قسمت وایرلس لب تاب) اما وقتی میخوام TV رو بهش معرفی (کانکت بکنم) پسورد میخواد دقیقا مثل ارتباط با مودم وایرلس. حالا میخوام بدونم پسورد یا کلمه عبور TV رو از کجا باید فهمید چی هست؟؟؟برنامه REMOTE KEYBOARD رو هم دانلود کردم اما ظاهرا تا اول به Tv کانکت نشم این برنامه در قسمت سرچ چیزی پیدا نمیکنه. مشکل همون نداشتن پسورده دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

2. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واسه ارتباط با اسکایپ حتما باید وبکم باشه؟ چون من بدون وبکم بهم یک ارور میده؟اگر کسی بخواد فقط چت کنه چی؟شاید اینم یکی از اجبارهای سونی واسه استفاده از لوازم جانبیش باشه.چون منطق میگه باید بدون وبکم هم بشه کار کرد چون امکان چت هم هست به گفته سایت سونی. دوستان راهنمایی کنن.واسم خیلی مهمه.
    Last edited by tap10; 27-09-2011 at 22:41.

4. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من یه tv nx 46 720 سونی را خریداری کردم(بدون گارانتی) و ابصورت موفقیت آمیز در دو نوبت بصورت اتومات و از طریق adsl آن را آبدیت نمودم ولی متاسفانه در هنگامیکه گزینه 3d را فعال میکنم در قسمت اول فقط گزینه های خاموش و 3d شبیه سازی شده نمایان میشود و دو حالت دیگه (تصویر در کانر تصویر و یا تصویر زیر تصویر خبری نیست) لطفا راهنمایی کنید چه کنم.آیا خود این مدل اینجوریه یا جای دیگه هستند.شنیدم که باید گزینه 3d چهار حالت داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من یه tv nx 46 720 سونی را خریداری کردم(بدون گارانتی) و ابصورت موفقیت آمیز در دو نوبت بصورت اتومات و از طریق adsl آن را آبدیت نمودم ولی متاسفانه در هنگامیکه گزینه 3d را فعال میکنم در قسمت اول فقط گزینه های خاموش و 3d شبیه سازی شده نمایان میشود و دو حالت دیگه (تصویر در کنارتصویر و یا تصویر زیر تصویر خبری نیست) لطفا راهنمایی کنید چه کنم.آیا خود این مدل اینجوریه یا جای دیگه هستند.شنیدم که باید گزینه 3d چهار حالت داشته باشه.
    درستش همینه وقتی تصویر 3بعدی پخش کنی اون 2گزینه دیگه هم فعال میشه (تصویردر کنارتصویر و یا تصویر زیر تصویر) وقتی تصویر 3بعدی پخش بشه برای چند ثانیه گوشه تصویر میزنه سیگنال 3بعدی دریافت شد.چند تا سوال 1-چند خریدی tv رو 2-بعد از ابدیت در قسمت usb چند تا عکس با کیفیت میاد واسه شما هم اومد؟ یک گزینه هم واسه ارتباط با لب تاب و ایفون میاد در منو شبکه ببین واسه شما اومده اگر اومده اسمش رو بنویس چون من دسترسی به tv ندارم الان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست خوبم من دیروز یه ----- فول اچدی k9k9 رو به tv وصل کردم وبه کانالهای 3d رسیدم یکی از کاناهای sky 3d فوتبال رو بصورت سه بعدی و 2تصویر در کنار هم پخش میکرد ولی زمانیکه حالت سه بعدی تلویزیون را فعال کردم بازم به بصورت 2تصویره پخش میکرد واین درحالیه که دیروز با tv برادرم که sony ex 46 720 هست در هنگام فعال کردن حالت سه بعدی بروی 2تصویر کنار هم را زدم و تصاویر به حالت تک تصویره و سه بعدی شد.
    درضمن من از اهواز و حدود 2 ماه یک ماه پیش و به قیمت 2280000 تومن خریداری کردم.
    5 عکس با کیفیت
    در قسمت شبکه فقط گزینه های زیر هست:تنظیم شبکه-lanبیسیم داخلی-محتویات اینترنت را -برپایی شبکه داخلی

8. 2 کاربر از msd1347 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگر جهت نیل رو داری کانالی به نام 3d هست روی اون تست کن ببین جواب میگیری؟ ضمنا حتما باید از کابل hd استفاده کنی. من 3بعدی رو با همین مدل دارم میبینم واقعا دنیای جالبیه.اگر دستگاه بلوری یا ps2 هم داری میتونی فیلم 3بعدی ببینی.

10. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی در منو یک گزینه به این نامwifi-direct بعد از ابدیت میاد واسه اتصال لب تاب و گوشی ایفون به tv اما بعد از سرچ در لب تاب وپیدا کردن نام tv در منوی وایرلس لب تاب زمانی که خواستم مچ کنم لب تاب رو ازم پسورد تی وی رو خواست اما نفهمیدم باید چه کدی رو بزنم. شما یک تستی بزن ببین جریانش چیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام.
    فکر کنم تنها کار اشتباهی که انجام دادم اینه که از کابل اچ دی ام آی استفاده نکردم و از کابلهای معمولی جهت ارتباط ----- با tv استفاده نمودم.بنظر شما وقتی که بروی کانال 3d که بصورت دو تصویر کنار هم هستند برویم خود tv بصورت اتومات اونها رو تبدیل به 3d میکنه؟در ضمن من لب تاب ندارم که بتونم تست کنم.با عرض پوزش

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خیر tvتصاویر 2بعدی رو اتوماتیک 3بعدی نمیکنه. باید از دکمه 3dکنترل بزاری روی 3بعدی شبیه سازی شده البته کاملا چیز بیخودیه چون اصلا تصویر رو 3بعدی نمیکنه.ضمنا توجه داشته باشید. که ----- k9k9 دو مدل داریم مدل sd که اصلا اچ دی نیستن و مدلی که روش نوشته فول اچ دی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست خوبم k9k9 فول است. منظورم این بود که هنگام دیدن شبکه 3d با ----- یادشده , و با tv خودم (nx720 46)که تصاویر بصورت کنار هم و به حالت سه بعدی از شبکه مذکور داشت پخش میکرد من دکمه 3d تلویزیون را فعال کردم ولی 2 تصویر کنار هم به یک تصویر سه بعدی تبدیل نشد (اتصال ----- به tvبا استفاده از کابل معمولی سه رنگ بود) .این در حالیست که در منزل برادرم وقتی tv رآ از طریق کابل hdmiبه ----- وصل بود بروی همان شبکه اسکای (دوتصویر در کنار هم) رفتم و حالت 3d را روی 2 تصویر کنار هم فعال نمودم که سریعا بصورت سه بعدی پخش شد.حالا سوالم اینه که آیا دلیل پخش نکردن سه بعدی از کابل معمولی من بوده و یا بخاطر نبود گزینه 2تصویر کنار هم در حالت سه بعدی tv

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

دوست خوبم اگه میشه میتونم بات تماس بگیرم

صفحه 1 از 29 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •