سلام - می خوام یه x3 بگیرم آیا cooler master tx3 جا میشه یا باید فن 20 سانت رو جا بجا کرد؟ و اینکه فن 20 سانت کاور کیس فیلتر ضد غبار داره؟ چون 4 تا فن 12 سانتش که داره ولی توی عکس 20 سانت مشخص نیست.
سلام - می خوام یه x3 بگیرم آیا cooler master tx3 جا میشه یا باید فن 20 سانت رو جا بجا کرد؟ و اینکه فن 20 سانت کاور کیس فیلتر ضد غبار داره؟ چون 4 تا فن 12 سانتش که داره ولی توی عکس 20 سانت مشخص نیست.
من خودم همين كيس رو دارم و يه فن Zalman Performa 10X براي CPU خريدم ولي مجبور شدم فن 20 سانتي روي در كيس رو در بيارم تا درش بسته بشه و به نظرم براي فن مورد نظر شما هم همين اتفاق بيفته ولي فكر نكنم با حذف فن 20 سانتي مشكل خاصي براتون پيش بياد.
البته این مشکل رو با بستن فنهایی با اندازه مناسب میشه مرتفع کرد!
دوست عزیز شما اگه قصد دارید کولر رو سیستم سوار کنید باید فن 20 رو باز کنید و به اندازه 2 سانت پایین تر نصبش کنید مثلا با چسب دو رو و ... که به راحتی می تونید با این روش هم کولر داشته باشید رو سیستم هم فن 20 رو
کیس من هم ایکس 3 هستش و کولر زالمن پرفرما
شما می تونید به روش بالا فن 20 رو سیستم نصب داشته باشید دوست من![]()
یاشار جان روش happyfeat رو امتحان کردی حتما نتیجه رو اعلام کن.
ممنونم.
چند روز دیگه کیس رو میگیرم - حتما نتیجه رو میگم
منتظرم.....
اگر اين كارو بكنم بايد قبلش پايه هاي پيچ رو بشكونم تا بشه از اون چسب دو رو استفاده كرد. اينطور نيست؟
اگه اینطور باشه که اصلا خوب نیست![]()
دوست عزیز happyfeat امروز رفتم بازار x3 رو از نزدیک آنالیز کردم دیدم ارزش خرید نداره - اول اینکه فن 20 سانت رو نمی شه جا به جا کرد چون با پیچ به پایه وصله! من در تعجب ام که شما چطور 20 سانتی رو جا به جا کردید. اگه امکانش هست یه عکس از فن 20 + محیط داخل کیس بزارین خواهشن - بعدش اینکه همه جاش فیلتر ضد غبار داره ولی یه دریچه هست در کاور فن 20 سانتی که فیلتر نداره و فکر کنم خوده 20سانتی هم فیلتر نداشته باشه!!
منتظر نظرات دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)