تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشاوره خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت آداپتوری فوق امنیتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشاوره خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت آداپتوری فوق امنیتی

سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
    راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.
    Last edited by djjamal; 26-09-2011 at 00:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 راهنمایی کنید!

سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
    راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.
    اهم، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان. من یه خورده عجله دارم.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

تاپیک مخصوص داره !!! برو اونجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •