با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزتوضیح: من دو جیمیل دارم. یکی به اسم main@gmail.com و دیگری به اسم user@gmail.com. از اولی بعنوان ایمیل اصلی و از دومی بعنوان ایمیل فرعی استفاده میکنم. یعنی تنظیمات مربوط به forward ایمیل فرعیم رو طوری ست کردم که هر ایمیلی به ایمیل فرعیم (user@gmail.com ) میاد بصورت اتوماتیک forward میشه به ایمیل اصلیم یعنی main@gmail.com(مشکلی هم نداره).در ایمیل اصلیم تنظیمات مربوط به label رو طوری انجام دادم که اگه ایمیلی از user@gmail.com به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنم این ایمیل برچسب (11) میخوره و مشکلی هم نداره.خوب حالا بریم سوال سوال:همونطور که گفتم اکه تو محیط ایمیل فرعیم باشم و ایمیلی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سند کنم در inbox میل اصلیم برچسب (11) میخوره، حال اگه ایمیلی به ایمیل فرعیم ارسال بشه این ایمیل بصورت اتوماتیک به میل اصلیم forward میشه اما نمیدونم چرا برچسب نمیخوره؟؟؟؟!!!!درسته که ایمیل اولیه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نشده اما به هر حال این ایمیل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوروارد شده و باید برچسب بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟!!عذرخواهی میکنم سرتون رو درد آوردم.