سلام
یه y560 هست که من همون روز اول ازش ریکاوری گرفتم.
چند روز پیش گفتم بیام از اون ریکاوری استفاده کنم و دوباره ویندوز رو نصب کنم اخه ویندوز فعلیم دیگه داغون شده بود بس که برنامه روش نصب کرده بودم.
اهان یه درایو c با 80 گیگ ویه درایو e با 30گیگ،یه درایو f با 60 گیگ که چون مک قرار بود نصب بشه به پارتیشن از نوع مکینتاش تبدیل شده و تو ویندوز قابل رویت نیست و یه h با 500 گیگ دارم.
وقتی از ریکاوری خواستم استفاده کنم تو صفحه انتخاب پارتیشن من پارتیشن c رو انتخاب کردم ولی پیغام عدم وجود فضای کافی بهم داد رفتم تو ویندوز و اکثر برنامه ها رو یونیستال(حذف)کردم و حدود 40 گیگ فضای خالی بدست اوردم ولی باز تو همون صفحه باز همون پیغام رو بهم داد.این بار تو ویندوز من گفتم من که میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم اومدم و تمامی چیز های که میتوانستم پاک کنم رو پاک کردم از پوشه یوزر ها گرفته تا پوشه ویندوز و خلاصه حدود 60 گیگ فضا گیرم اومد با وجود اینکه ریکاوری من روی 3 تا دی وی دیه و روز اول هم موقع ریکاوری گرفتن فک نکنم بیشتر از 20 یا 30 گیگ اطلاعات داشت چون من هیچ چیزی نه نصب کردم و نه کپی.
خلاصه باز هم پیغام عدم وجود فضای خالی بهم میداد واین بار البته ویندوز هم بالا نمیومد.یه کم دستکاری کرددم ولی این بار دیگه درایو c ,h رو اصلا دیگه نشون نمیداد فقط درایو e و درایو خود lenovo.
که طبق معمول هرکدومش انتخاب میکردم پیغام عدم وجود فضای کافی میداد.
چیکار کنم الان؟نکنه پارتیشن هام مخصوصا h پاک شده باشه؟