تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 18 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 175

نام تاپيک: سریال وضعیت سفید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض سریال وضعیت سفید

|| سریال "وضعیت سفید"||

کارگردان: حمید نعمت الله
    درباره کارگردان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    نويسندگان فيلمنامه: هادي مقدم‌دوست، حميد نعمت‌الله
    درباره هادی مقدم دوست:
    کد:
    تهیه کننده: محمدرضا شفيعي
    تعداد قسمت ها: 40 قسمت

خلاصه داستان:
    به هنگام شروع موشك باران تهران از زمستان 1366 اعضاي خانواده‌‌اي پرجمعيت كه تقريباً همه با هم قهر هستند و اختلاف دارند براي دوري از حملات دشمن ساكن باغ مادرشان در روستايي واقع در حومه تهران مي‌شوند. روستايي كه مدرسه اصلي آن تبديل به محل اسكان بخشي از اهالي جنگ زده شده است. استقرار اين خانواده در باغ و هم‌جواري آنها با مردم روستا كه در اوج همدلي بسر مي‌برند، حوادث گوناگوني را براي خانواده رقم مي‌زند كه باعث درك آنها از مشكلات يكديگر و ريشه‌هاي بي‌اهميت اختلافاتشان مي‌شود. آنها در طي اين ماجراها درمي‌يابند كه استعداد كمك و ياري به يكديگر را دارند و...

بازیگران + نقش ها:
    عرفان ابراهیمی (رضا)، مونا احمدی (شیرین)، افسانه بایگان (محترم)، ابوالفضل پورعرب (بیژن)
    ناز شادمان (پوری عروس)، افسانه چهره‌آزاد (سیما)، سیما خزرآبادی (شهناز)، امیرحسین رستمی (فراز)
    شیرین زنگنه (مادر شهاب)، حمیرا ریاضی (مهناز)، اسماعیل سلطانیان (بهرام)، علی سلیمانی (بهزاد)
    فرهاد شریفی (همایون)، شهین تسلیمی (احترام)، شیرین شهباززاده (همدم)، ناصر شهریاری (ناصر)
    عباس غزالی ( بهروز)، یونس غزالی (امیر)، امیر کاظمی (شهروز)، لیندا کیانی (منیره)
    سهیلا گلستانی (منیژه)، پوراندخت مهیمن (افتخار)، رابعه مدنی (مادربزرگ)، عزت‌الله مهرآوران (هوشنگ)
    اصغر نقی زاده (عباس)، سارا همتی (مینا)، رویا جاویدنیا (سهیلا)، سید امیر کاظمی (شهروز)، یونس کفاشیان (امیر)
    شهنوش شهباز زاده (همدم)، سپهر حیدری نژاد (شهاب)، شکرالله حسنی (فراش مدرسه)، سید جواد هاشمی (احمد)
    اصغر نیک ورز (پیر مرد روستایی)، امین حیایی (پسر همسایه)، دانیال عابد (شهرام)، ملکه خانم شریعت پناهی (حشمت سادات)
    رحمان تقی‌پور (صاحب رستوران)، پرویز سنگ سهیل (خلافکار)، میثاق جمشیدی (خلاف‌کار)، پریسا محمدی (الهه)
    محمد علی مژدهی (سمسار)، عصمت قاراج لود (پیرزن)

سایر عوامل مجموعه:
    تصويربردار: عليرضا رنجبران، دستيار اول كارگردان: عبدالرضا نيك‌پور، مدير توليد و برنامه‌ريز: ميترا احمدي، دستيار دوم كارگردان: سجاد حسيني، صدابردار: فرشيد احمدي، طراح صحنه و لباس: محمدرضا شجاعي، چهره‌پرداز: اعظم بيات، دستيار صحنه: بهزاد جعفري، عكاس: اميرحسين شجاعي، منشي صحنه: حميرا نعمت الله، مدير تداركات: عليرضا اصلاني

پخش از شبکه سه سیما
    روز های پخش: از سوم مهر ماه سال 90 روز های شنبه تا چهارشنبه
    ساعت پخش: 20:45

محتوای مخفی: تصاویری از سریال 

2. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تکراریه دوست عزیز :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

قبلاً دلمون خوش بود که یکی دوتا سریال طنز می ذاشتن الآن فقط سریال های جدی آدم دیگه با چی سرگرم بشه؟(مگر با کامپیوتر)

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

تاثیر حامد بهداد به شدت توی سریال دیده می شه! هم بهروز(همون عمو کوچیکه! بهزاد یا بهروز؟!) و هم امیر. آخه این چه تقلیدبازیاییه؟! بهروز حتی تن صداش هم شبیه بهداد کرده!
    قسمت اول بسیار عالی بود. فضاسازی ها درجه ی یک بود. البته از کارگردان بوتیک و بی پولی انتظاری جز این نمی رفت.

6. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگه زمان جنگ آتاری بوده؟؟

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

تاثیر حامد بهداد به شدت توی سریال دیده می شه! هم بهروز(همون عمو کوچیکه! بهزاد یا بهروز؟!) و هم امیر. آخه این چه تقلیدبازیاییه؟! بهروز حتی تن صداش هم شبیه بهداد کرده!
    قسمت اول بسیار عالی بود. فضاسازی ها درجه ی یک بود. البته از کارگردان بوتیک و بی پولی انتظاری جز این نمی رفت.
    خیلی اداشو در میاورد.
    من اولش فقط صدای سریالو میشنیدم وفکر می کردم یکی از فیلمای حامد بهدادو داره تلویزیون پخش می کنه ولی وقتی صفحه تلویزیون رو نگاه کردم دیدم نه اون بازیگرست!

8. 2 کاربر از ghermezeteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تکرارش ساعت چنده ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ساعت 14:50 دقیقه زیرنویس زد.
    واسه قسمت اول به نظرم شروعش خوب بود... البته اینکه راه به راه شخصیت های داستان معرفی میشدن (به قول خود فیلم یهویی!) زیاد نمیشه اسمشو گذاشت جالب... ولی اینکه اولین گره داستان که همون قهر بودن فک فامیل با هم هستش، تو قسمت اولی به سرعت مطرح شد باعث شد که قسمت اول کسل کننده نباشه...
    حمید نعمت الله هم که ثابت کرده بود کلا از دکور شلوغ و کلا شلوغی خوشش میاد، بار دیگه هم این مساله رو ثابت کرد... درباره بازی بازیگرا نمیشه الان صحبت کرد.. چون قسمت اوله + اینه تو رو خدا شروع نکنید به گاف گرفتن!
    تکراریه دوست عزیز :

کد:
    والا من دیشب همین موقع ها پیش از ایجاد تاپیک سرچ زدم انجمن تی وی رو، چیزی نیافتم... شاید تو صفحه هنر هفتم ایجاد شده بود.. به هر حال صلاحدید مدیران مرج تاپیک ها یا قفل این تاپیک باشه من حرفی ندارم... تصمیم با این دوستانه... + اینکه گویا تاپیک مورد نظر شما ترش شده.
    یاعلی

11. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ساعت 14:50 دقیقه زیرنویس زد.
    واسه قسمت اول به نظرم شروعش خوب بود... البته اینکه راه به راه شخصیت های داستان معرفی میشدن (به قول خود فیلم یهویی!) زیاد نمیشه اسمشو گذاشت جالب... ولی اینکه اولین گره داستان که همون قهر بودن فک فامیل با هم هستش، تو قسمت اولی به سرعت مطرح شد باعث شد که قسمت اول کسل کننده نباشه...
    حمید نعمت الله هم که ثابت کرده بود کلا از دکور شلوغ و کلا شلوغی خوشش میاد، بار دیگه هم این مساله رو ثابت کرد... درباره بازی بازیگرا نمیشه الان صحبت کرد.. چون قسمت اوله + اینه تو رو خدا شروع نکنید به گاف گرفتن!

والا من دیشب همین موقع ها پیش از ایجاد تاپیک سرچ زدم انجمن تی وی رو، چیزی نیافتم... شاید تو صفحه هنر هفتم ایجاد شده بود.. به هر حال صلاحدید مدیران مرج تاپیک ها یا قفل این تاپیک باشه من حرفی ندارم... تصمیم با این دوستانه... + اینکه گویا تاپیک مورد نظر شما ترش شده.
    یاعلی
    من الان دیدم که اون تاپیکم به ترش منتقل شده!
    نمی دونستم تو ترشه!

نمی دونم واقعا چرا پاک شده بود من چند روز قبل از شما تاپیکو زده بودم ولی تاپیک من به دلایل نامعلوم پاک شد و تاپیک شما پاک نشد!
    انگار مدیران این بخش مخصوصا خانم Rebecca با من لجبازی دارن!

چون تاپیک مجموعه شوق پرواز رو هم من زدم ولی پاک کردند و گفتن جاش تو تاپیک خبره!!!
    ولی بعد از من یه نفر دیگه تاپیکشو زد و باهاش کاری نداشتن!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من دیشب قسمت اولو ندیدم.مگه این سریال فعلاً در زمان جنگ را نشون نمیده؟اگه آره پس این جمله ای که پسره گفت برم فلکه دوم و با بچه ها بریک و هلیکوپتری بزنم چی بود؟یعنی اون زمان رقص بریک و هلیکوپتری زدن بوده؟!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نمی دونم واقعا چرا پاک شده بود من چند روز قبل از شما تاپیکو زده بودم ولی تاپیک من به دلایل نامعلوم پاک شد و تاپیک شما پاک نشد!
    انگار مدیران این بخش مخصوصا خانم Rebecca با من لجبازی دارن!
    حداقل تو دو سال و اندی عضویتم در پی سی و فعالیتم در این انجمن، میتونم به ضرس قاطع بگم که تیم مدیریت انجمن هنر هفتم خصوصا ربکا خانم، به هیچ وجه اهل لجبازی و این قبیل صحبت ها نیستند...
    حدس بنده اینه ایشون بیشتر مخالفت دارند که پست ابتدایی تاپیک های سریال ها صرفا حالت خبری نداشته باشند مثل خیلی از تاپیک ها در انجمن های مختلف پی سی...
    به هر حال شخصا به تصمیم تیم مدیریت هر انجمن احترام میزارم..
    .
    .
    ته مایه خل و چلی این امیرe کشته منو!! روون و نسبتا خوب بازی می کنه خداییش...
    هم بهروز(همون عمو کوچیکه! بهزاد یا بهروز؟!) و هم امیر. آخه این چه تقلیدبازیاییه؟! بهروز حتی تن صداش هم شبیه بهداد کرده!
    تقلید به گمونم نباشه... ولی هر دو تاشون شبیه بهداد می حرفن... بالاخره داداشن دیگه... شاید ادا همو در میارن!
    +
    سره دو دیالوگ با فاصله بیست دقیقه تو این قسمت خیلی خندیدم!:

امیر: ببخشید...من میخواستم بدونم، شما از کجا میدونید قراره بمب بارون بشه؟
    شیرین: صدام چون تو چند تا حمله پی در پی شکست خورده، حتما اقدام به موشک بارون می کنه، الان تو خیلی از شهرهای دیگه این حرکت رو شروع کرده...

بعد از 20 دقیقه:

امیر به زن اسکان داده شده: پیش بینی می کنم، صدام با توجه به حماقتی که داره، رو میاره به موشک بارون تهران!

+
    یعنی صداسیما بعد از مدت ها علاقه مند عشق تین ایجری اونم تو دهه 60 شده؟! باورش سخت نباشه، ساده هم نیست...

صفحه 1 از 18 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •