تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: apple iPhone 4 یا Samsung Galaxy S II

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض apple iPhone 4 یا Samsung Galaxy S II

سلام به همگی

مدتی هست که به دنبال انتخاب این 2 مدل هستم که متاصفانه هنوز به نتیجه ی قاطعی نرسیدم .

اینطور هم که به نظر میرسه کسانه زیادی این سردرگمی رو پیدا کردند که بین این 2 مدل یکی رو انتخاب کنند .

از دوستان خواهشمندم تو این بحث شرکت کنند که هم ابهامات بنده بر طرف بشه و هم بقیه دوستان.

من اصلا به سخت افزار این 2 گوشی کاری ندارم چون در عمل چیزه دیگری رو همیشه شاهد بودیم .

کسانی که واقعا با این مدلها کار کردن و نقات ضعف و قدرت رو میدونن یه راهنمایی بکنن

با سپاس
    Last edited by SamGun; 24-09-2011 at 19:58.

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

اینو بخون کمکت میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من الان که نزدیک عرضه آیفون 5 هست خرید 4 اشتباهه.هر چند بیاد هم قیمتش خیلی بالاست.به نظر من صبر کن تا قیمت آیفون جدید متعادل بشه بعد بخر.مطمئن باشه سگ ios میارزه به 100 تا آندروید.

6. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صد در صد بین این 2 سامسونگ گلکسی !

8. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به نظر من الان که نزدیک عرضه آیفون 5 هست خرید 4 اشتباهه.هر چند بیاد هم قیمتش خیلی بالاست.به نظر من صبر کن تا قیمت آیفون جدید متعادل بشه بعد بخر.مطمئن باشه سگ ios میارزه به 100 تا آندروید.
    راستش من میخواستم اینو بگیرم بعد تو دست بفروشم 5 رو بگیرم چون الان گوشیم خراب شده بی گوشی موندم .

صد در صد بین این 2 سامسونگ گلکسی !
    قربونت من کارم چند سال گوشی موبایل بوده ازتون دلیل خواستم برای نظرتون

الان چند سالی هست حیطه ی کاریم عوض شده دیگه دنبالش نرفتم ولی برای نظر هر کس دلیل میخوام .

بازم ممنونم از همه

دوستان دیگه نظری دارن خوشحال میشم بشنوم.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سعید جان به نظر من فقط و فقط آیفون 4 !

هیچ گوشی، دستگاه، دیوایس و پلیری از لحاظ کارایی و پرستیژ و پرفورمنس نمیتونه به این نزدیک بشه!

حتی لفظِ آیفــون، سامسونگ رو له میکنه و سنگین تره.

11. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شک نکن iOS بهتره !

اپلیکیشن هایی که واسه iOS هست یکیش واسه اندروید نیست !

آیفون از نظر اپلیکشین دنیا دنیا واسش اپلیکیشن ریخته و از نظر ظرافت و شیکی هم بهتر از سامسونگه

( چون سامسونگ گلکسی تازه اومده تا حدودی بهتر از آیفون 4 هست اما گلکسی رو که تازه اومده باید با آیفون 5 مقایسه کرد نه با آیفون 4 که پارسال عرضه شد ، جواب دوستانی که میگن گلکسی بهتره ! )

اما اگه میخای آیفون بخری باید صبر کنی

بزار آیفون 5 بیاد و قیمت آیفون 4 بیاد پایین بعدش آیفون 4 بخر

هرچند که میگن اپل قراره آیفون 3GS هشت گیگ هم بده بیرون که بازار رو کامل دستش بگیره ، اما همچنان سیاست اپل سکوته !

صبر کنی بهتره

13. 2 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

طرفدارای آیفون همیشه تعداد نرم افزارها و بازیاشو به رخ بقیه میکشن در حالی که اگه منطقی نگاه کنی هیچ کس از همه اونا استفاده نمیکنه
    شما هر نوع برنامه کاربردی که بخای برای اندروید هست ... بازیهم تا دلت بخاد داره و همه بازیهای آیفون هم براش میاد حالا همزمان نه ولی با تاخیر کم
    پس از نظر نرم افزاری آیفون بهتر هست ولی نه اونقدری که طرف بیاد میگه سگ ios به 100 تا اندروید میارزه

آیفون5 به زودی عرضه میشه و مطمعناً cpu دوال کور داره در نتیجه نسل بعدی بازیها کم کم روی آیفون 4 کند اجرا میشن ... همین الان بازیهای جدید روی 2g و 3g انثدر کند هستن که نمیشه بازی کرد
    ولی گلکسی اس2 قویترین سخت افزار رو داره و تا 2 3 سال تو هیچ بازیی کم نمیاره
    سایز صفحه هم به نظر من خیلی مهمه ... برای همه چیز ... وب گردی ... فیلم دیدن ... بازی و...
    3.5 اینچ دیگه این روزا واقعاً کوچیکه و اگر با گوشی های 4 اینچی یا بزرگتر کار کنی 3.5 اینچ ادیتت میکنه
    محدودیت های زشت آیفون رو هم در نظر بگیر ... اینکه هیچ فایل متفرقه ای رو نمیشه روش بریزی ... فقط mp4 پخش میکنه و اصلاً قابل مقایسه با اس2 که mkv هم پخش میکنه نیست
    برای ریختن فایل هم که باید از itunes استفاده کنی و...
    قابلیت های دیگه رو هم در نظر بگیر مثله usbhost و HDMI و درگاه مموری و دوربین بهتر و فیلم برداری فول اچدی و...
    قیمتشم که حداقل 100 تومن ارزونتره

هر جور حساب کنی خرید اس2 به صرفه تره ... در واقع اصلاً نباید با آیفون4 مقایسش کنی و رقیب آیفون5 هست
    صبر برای آیفون5 هم به نظر من اشتباهه ... بازم همون محدودیت هارو داره ... صفحش احتمالاً 3.7 اینچه که بازم کوچیکه و قیمتش بالای 1 تومن هست و تا اون موقعی که بیاد اس2 میاد رو 600 تومن

به هر حال نظر من اینه که بدون شک اس2 رو بخری ولی اگه دلت پیش آیفونه صبر کنی 5ش بیاد

ادیت : موقعی که داشتم این پست رو مینوشتم هنوز 2 پست بالایی رو دوستان نزده بودن ولی دقیقاً چیزایی که گفتم درست دراومد ... یکی از دوستان که دلیلش فقط اسم و پرستیژ هست و دوست دیگه تعداد اپلیکیشن رو عنوان کردن!
    Last edited by hasanmotori; 24-09-2011 at 21:42.

15. 11 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز hasanmotori :

طرفدارای آیفون همیشه تعداد نرم افزارها و بازیاشو به رخ بقیه میکشن در حالی که اگه منطقی نگاه کنی هیچ کس از همه اونا استفاده نمیکنه
    داداش اگه شما و یا میان دوستاتون کسی از همه ی اپلیکیشن ها استفاده نمیکنن دلیل نمیشه که جمع ببندی ! خیلی ها هستن از اکثر برنامه های App Store استفاده میکنن

بازیهم تا دلت بخاد داره و همه بازیهای آیفون هم براش میاد حالا همزمان نه ولی با تاخیر کم
    این خودش یه عیبه ها !

پس از نظر نرم افزاری آیفون بهتر هست ولی نه اونقدری که طرف بیاد میگه سگ ios به 100 تا اندروید میارزه
    100 درصد ! حالا دوستان مزاح کردن

آیفون5 به زودی عرضه میشه و مطمعناً cpu دوال کور داره در نتیجه نسل بعدی بازیها کم کم روی آیفون 4 کند اجرا میشن
    نه عزیز من !
    اگه اینجوری باشه که نسل قبل آیفون 5 و همینطور آیپاد تاچ 5 ( که قراره بیاد ) کلا نابود میشه !
    اینجوری که شما میگی نیست ... کسایی که آیفون 4 یا آیپاد تاچ 4 میگیرن حداقل تا 1 سال و نیم 2 سال دیگه خیالشون تخته که بازی ها رو راحت اجرا میکنن
    شما مثل اینکه CPU آیفون 4 و آیپاد تاچ 4 رو خیلی خیلی دست کم گرفتی ...
    اگه اینجوری که شما میگی باشه اپل باید در کمپانیش رو تخته کنه

ولی گلکسی اس2 قویترین سخت افزار رو داره و تا 2 3 سال تو هیچ بازیی کم نمیاره
    منبع ؟!
    درضمن اگه اینجوری باشه به خاطر اینه که این گوشی تازه تو بازار اومده
    شما گلکسی اس 2 رو باید با آیفون 5 مقایسه کنی بعد این حرف رو بزنی

سایز صفحه هم به نظر من خیلی مهمه ... برای همه چیز ... وب گردی ... فیلم دیدن ... بازی و...
    3.5 اینچ دیگه این روزا واقعاً کوچیکه و اگر با گوشی های 4 اینچی یا بزرگتر کار کنی 3.5 اینچ ادیتت میکنه
    این رو موافقم !
    ولی شما مگه PC میخای ؟! بابا گوشیه ها !

محدودیت های زشت آیفون رو هم در نظر بگیر ... اینکه هیچ فایل متفرقه ای رو نمیشه روش بریزی ... فقط mp4 پخش میکنه و اصلاً قابل مقایسه با اس2 که mkv هم پخش میکنه نیست
    خود اپل پاسخ اینو داده و گفته به خاطر قوانین کپی رایت هستش که اجازه ی استفاده از برنامه های کرک رو نمیده که اینم با یه جیلبریک حله !
    واسه پخش هم پلیرهای زیادی واسه iOS هست

برای ریختن فایل هم که باید از itunes استفاده کنی
    مشکلش چیه ؟!

قابلیت های دیگه رو هم در نظر بگیر مثله usbhost و HDMI و درگاه مموری و دوربین بهتر و فیلم برداری فول اچدی و...
    بازم برمیگرده به همون مسئله ی قدیمیتر بودن آیفون 4 نسبت به گلکسی اس 2 !
    نمیدونم چزا هرچی جدیدتر داره میگید ؟!
    عزیز من گلکسی اس 2 جدیدا عرضه شده اما آیفون 4 یک ساله که اومده !

در واقع اصلاً نباید با آیفون4 مقایسش کنی و رقیب آیفون5 هست
    خدا از دهنت بشنوه
    درسته که از جهاتی گلکسی بهتره اما آیفون هم که دستش توی ماست نیست که برادر من !
    پول بیشتری میدی بابت آیفون اما چیزایی که آیفون داره رو خیلی از گوشی های دیگه ندارن

صبر برای آیفون5 هم به نظر من اشتباهه ... بازم همون محدودیت هارو داره ... صفحش احتمالاً 3.7 اینچه که بازم کوچیکه و قیمتش بالای 1 تومن هست و تا اون موقعی که بیاد اس2 میاد رو 600 تومن
    هرچقدر پول بدی آش میخوری !
    شما میری بقالی 100 تومن میدی میخای ماست 1 کیلویی بگیری ؟!
    باید از سر کیسه رو شل کنی ...
    اگه هم آیفون 5 بیاد دیگه خرید گلکسی به صرفه نیست ، چون آیفون گلکسی رو نابود میکنه

به هر حال من همچنان نظرم روی آیفون هست

شاد باشید

17. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون از همه دوستان مخصوصا داش پیمان که اومد نظرشو داد و آقای hasanmotori که مسائل خوبی رو مطرح کردن.

دقیقا حرف شما درسته در حال حاظر مقایسه سخت افزاری i4 و GS2 خیلی منطقی نیست ولی خب طراحی و مواد خام به کار رفته در i4 واقعا آدم رو برای خرید قلقلک میده .

من کلا عادت دارم روی گوشیم همه چی داشته باشم یعنی واقعا محدودیت برام قابل قبول نیست مگر اینکه گوشی مورد خاصی داشته باشه که بشه محدودیت هاشو نادیده گرفت.

مثل اینکه Apple هم تو این ماه 2 تا آیفون میخواد بیرون بده یکی iPhone 5 و دیگری iPhone 4s که همون Slim هست البته با فاصله ی 15 روزه.

خودم هم بیشتر نظرم رو GS 2 هست ولی متاصفانه معلوم نیست i5 چیه ! باز اگه 5 اومده بود واقعا تکلیف مشخص تر میشد میترسم برم الان GS بگیرم فردا پشیمون بشم .

19. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •